Προς το περιεχόμενο

Track Of The Day

HexStatic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ας προτείνω κι εγώ ένα κομμάτι που μου έχει κολλήσει σήμερα.

Σταμάτης Σπανουδάκης - Θα'ρθεις Σαν Αστραπή (από το άλμπουμ "Μαρμαρωμένος Βασιλιάς")

Σίγουρα δεν κόλλησε μόνο σε σένα ;) :roll: :lol:

Μου δημιουργεί μια απίστευτη επιθυμία να το ακούω με τέρμα την ένταση!

Επική μουσική!!!

• Απαντ. 945
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω παλι παιδια εχω κολλησει με ενα παλιο επικαιρο ομως τραγουδακι,λοιπον¨

Ξυλουρης - ζαβαρακατρανεμια,

Δημοσ.

Καιτη Κουλλια - Ωκεανος (Mirkro remix)

ρίχτε μια ματιά και στα προηγούμενα πόστ να μην βάζουμε τα ίδια, ωραίο το κομμάτι πάντως

Δημοσ.

Για σήμερα το menu έχει:

Chris Spheeris & Paul Voudouris - Enchantment

Μια πολύ πολύ γνωστή και πανέμορφη μελωδία. Σίγουρα όλοι κάπου θα την έχετε ακούσει. :)

Να πω πως είναι Έλληνες οι Chris Spheeris & Paul Voudouris. Κάτι που κάνει αυτό το μουσικό κομμάτι, ακόμα πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό, για μένα. :)

Υ.Γ.: Να πω και ένα μεγάλο ευχαριστό στο Αγόρι από τη Σαλίνα, που πριν ένα χρόνο που το έψαχνα, με βοήθησε στο να το έχω σήμερα. :)

Δημοσ.

^^ Πάντα στη διάθεσή σου :D

Να προτείνω και εγω με τη σειρα μου ενα κομματι που με συντροφεψε συχνα στο στρατό μεχρι τωρα και που το έμαθα από σένα.

Hook the Captain - Take me away

Ονειρικό κομμάτι, ιδανικό για τάσεις φυγής :)

Δημοσ.

ΑΑΑ!!! Εδώ είσαι εσύ; :oops: :)

Είχα καιρό να το ακούσω... Τι ρυθμός... Για ατελείωτο λίκνισμα κάτω από τον ουρανό της νύχτας, με το φεγγάρι τεράστιο, δίπλα στο κύμα...

Αααχ... Καλοκαίρι...

Ξέφυγα λίγο; :shock:

Take me away... :)

love03.gif

Δημοσ.

Σήμερα προτείνω ένα απο τα αγαπημένα μου κομμάτια (ίσως και το αγαπημένο μου). Είναι θα λέγαμε ψυχεδελική electronica :shock:

Future Sound Of London - Slider

απο το ISDN album

Δημοσ.

Αυτό το album των FSOL, είχα απορία περι τίνος επρόκειτο.

Συνολικά, θα το χαρακτήριζες ως καλό άκουσμα;

Ήθελα να το πάρω αλλά δεν ξέρω tracklist

Δημοσ.

Αυτό το album των FSOL, είχα απορία περι τίνος επρόκειτο.

Συνολικά, θα το χαρακτήριζες ως καλό άκουσμα;

Ήθελα να το πάρω αλλά δεν ξέρω tracklist

Αν και ξεφευγουμε απο το θέμα, το άλμπουμ αυτό είναι όπως και τα υπόλοιπα άλμπουμ τους απο το lifeforms και μετά. Είναι μουσική χωρίς συγκεκριμένη φόρμα (χωρίς να σημαίνει πως δεν υπάρχουν επι μέρους δομές στα κομμάτια) και με ήχους διαφόρων προελευσεων που στο σύνολό τους αντικαθιστούν και συμπληρώνουν μουσικά όργανα και samples. Πιστευω ακροβατεί πολλές φορές στον ορισμό της έννοιας μουσική όπως την έχουμε συνιθίσει γιατι καταπατούν ηθελημένα τους βασικούς κανόνες της μελωδίας και του ρυθμού αλλα αυτό είναι που κάνει την μουσική τους μεγαλοφυή και μεγαλειώδη, η μη ύπαρξη περιορισμών απο κανόνες.

Για το αν το χαρακτήριζα καλό άκουσμα θα σου έλεγα πως ο αγαπημένος μου δίσκος ever είναι το Dead Cities και αυτό είναι απο τα προσωπικά καλύτερά μου.

Αν άκουσες κάποιο κομμάτι και σου κίνησε το ενδιαφέρον πιστευω αξίζει να το αγοράσεις και να του αφιερώσεις αρκετή ώρα για να το ακούσεις. Την πρώτη φορά που θα το ακούσεις θα μπερδευτείς αλλα στη συνέχεια θα ωριμάσει μέσα σου. Εγώ κάθε φορά που ακούω κομμάτια τους ανακαλύπτω καινούρια στοιχεία.

Το tracklist αν και δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερη σημασία:

Just a Fuckin Idiot

The Far Out Son of a Lung and the Ramblings of a Madman

Appendage

Slider

Smokin Japanese Babe

You're Creeping Me Out

Eyes Pop - Skin Explodes - Everybody Dead

It's My Mind That Works

Dirty Shadows

Tired

Egypt

Are They Fightin Us

Hot Knives

A Study of Six Guitars

An End of Sorts

Επειδή τα παραπάνω είναι μεγάλη παρένθεση, ελπίζω ενδιαφέρουσα ας δώσω ένα κομμάτι άσχετο με τα παραπάνω:

Bjork - All is full of love

αργό κομμάτι , πολύ καλο και με ένα απο τα καλύτερα video-clips που έχουνε φτιαχτεί ποτε (κατεβάστε το αν μπορείτε)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...