icedale Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Εάν δε κάνω λάθος, οι Him είχαν βγάλει 2 ή 3 album πριν απο το Razorblade Romance..
Cristina Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Κάτι ελληνικό για σήμερα... Έρεβος - Porcelina' Πραγματικά ξεχωριστό... Ηλεκτρονικός ήχος με μια φωνή από το βάθος να μας λέει: 'Να προσέχεις γιατί καμιά φορά σε θανατώνουν ερήμην σου. Τις περισότερες φορές σε θανατώνουν ερήμην σου. Ύστερα μεγαλώνουν οι σκιές. Θα πεθάνουμε. Δεν θα μας ενοχλήσουν πιά. Εσύ να προσέχεις. Θα σε φυλάει η μάγισσα μου. Η δική μου μάγισσα. Της πρόσταξα να σε φυλάει, να σου λέει παραμύθια, να σ' αγαπά. Εμένα δεν πρόφτασε να μ' αγαπήσει. Όμως θα σου χαρίσει ότι χάρισε και σε μένα. Την κόκκινη μπογιά που δεν βγαίνει.' Η κοπέλα που τραγουδά, δεν πρόλαβε ποτέ να ακούσει το τραγούδι αυτό... Πέθανε...
The_player Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Ego Gia simera proteino ena xaroymeno rock kommataki .... The primitives - Crush
me_robas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Σε METAL ρυθμούς σήμερα STRATOVARIOUS - Fly Away
nirvami Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Κάτι ελληνικό για σήμερα... Η κοπέλα που τραγουδά' date=' δεν πρόλαβε ποτέ να ακούσει το τραγούδι αυτό... Πέθανε...[/quote'] kala min tis pisteveis k oles aftes tis fhmes.... kati palio...nick drake - things behind the sun... aftos pethane pragmatika...
Ioannis Jr. Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Για σήμερα... Errol Brown - Emmalene!! όλα τα λεφτά!
me_robas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Κάτι σε NU-Metal ήχους Ill Nino - How Can I Live (από το OST της ταινίας "Freedy vs. Jason")
nikolaos_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Μου αρέσει πάρα πολύ το intro στο εξής... Dark Tranquillity - Auctioned Αν ξέρει κανείς intro στο ίδιο στυλ ή τελοσπάντων ωραία intro ας μου πεί.
Cristina Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 nikolaos_, παααααααάρα πολύ ωραίο τραγούδι... :| Μόνο που δεν είναι το κατάλληλο topic εδώ για να ζητάμε άλλα τραγουδάκια.
Wintermute23 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Mixalis D - Viewmaster Ena polu melwdiko kai romantiko tragoudaki,pou kineitai anamesa sthn ambient kai house mousikh!
nikolaos_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Σωστόν. Ζητώ συγνώμη. Γι' αυτό και δεν το προχώρησα. Μόλις κατέβασα το REM - Orange Crush Όχι και τίποτε φοβερό, αλλά όχι και μάπα. Και σε αυτό μου αρέσει το ιντρο!!
Fozzy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Loipoooon parte kai ena tragoudaki apo mena... exw faei kollhma kana 6mhno twra kai kollaei gia polles wres sto winamp Universal Love - Ritmo Da Rua (Brian Tappert Reconstruction Mix) Einai ena apalo hremo xaroumeno kommataki, idaniko gia kalokairi kai meshmeriano kafedaki by the beach
Edgar Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 to akousa simera proti fora kai kolisa! Philip Glass - Diaspora apo tin tainia Diaspora (Duuh ) klasikofernei ligo alla einai kai grigoro tautoxrona
me_robas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Σήμερα έκανα ταξινόμιση τα mp3 μου και ξέθαψα τους ξεχασμένους MANOWAR οπότε είπα να βάλω ένα απο αυτούς για τραγούδι της ημέρας οπότε... MANOWAR - THE GODS MADE HEAVY METAL (..λες?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.