Cristina Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 311 - Love SongΔιασκευή του γνωστού τραγουδιού των Cure με στοιχεία reggae που μου θυμίζουν Police. Ναι' date=' ναι! Πολύ καλό! Για σήμερα το "Track Of The Day" με περιορίζει... Μήπως να το κάναμε και "Album Of The Day"; Αναφέρομαι στο album της [b']Νατάσσας Μάρε Μουμτζίδου[/b], με τον τόσο λiτό, μα τόσο περιεκτικό τίτλο 'α', που δεν σταματώ να το ακούω τις τελευταίες 24 ώρες... Με δυσκολία θα διαλέξω το 8ο track (μιας και στο σχετικό Topic αναφέρω άλλα 3 που μου άρεσαν πολύ...) 'Εραστής' λέγεται και είναι απίστευτα όμορφο. Παράξενη αγάπη, παιχνίδι θανάτου, καλπάζουν στο ψέμα, φοβάμαι τα 'αν' του. Ντυμένη στα μαυρα... Χυδαία... σαν πόρνης φιλί... Στον ήχο της τρέλλας, στο βαλς της βροχής, στην στάχτη της λάμψης, τραγούδι σιωπής. Προσπαθώ να σε νιώσω... Αγάπη... σε φεγγάρια ντροπής. Εσύ είσ' ο εραστής, εσύ εισ' ο εραστής μου, στα βάθη της ψυχής μου, ο μόνος που μπορείς, εσύ είσ' ο εραστής, εσύ είσ' ο εραστής μου, αρχή της απειλής μου, το τέλος της ζωής. Εσύ είσ' ο εραστής... Θα μπορούσε να είναι και τραγούδι του Μιχάλη Δέλτα. Θα μπορούσε να είναι σε κάποια συλλογή Cafe Del Mar. Μην παραλείψετε να το ακούσετε!!!
The_player Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Ego gia shmera proteino ena experimental ........chill out and electronic kommati... Telefon Tel aviv - My week beats your year poly xexoristo..
MANNO_04 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 orbital - the blue album electronic akouste oloklhro to neo tous album!!!
me_robas Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Μετα το ξεθάψημο των CD μου ξαναθυμήθηκα αυτό το κομματάκι: Transwave - Land Of Freedom
Tanto1982 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Shulman - Instability psychedelic ambient apo to apisteuto pragmatika kainourio album tou Shulman "In Search of a Meaningful Moment" to akous kai taksideueis se unphysical worlds...
ZELDA Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 ΕΓΩ ΕΠΙΔΕΙ ΕΙΜΑΙ NEW ΜΕΛΟΣ ΘΑ ΠΩ 2 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ 1) PINK FLOYD -TIME 2)CRABBERIES- ZOMBIE
Tanto1982 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Logic Bomb - Shadow of the Beast ...de leei na vgei apo to mp3 player mou!! oi souhdoi pou pantrepsan tin progressive psy me tin full-on melodic psy me epitixia pou poly zileuoun akoma kai simera...
Cristina Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 'Placebo - The Crawl' (Alt. Rock) Από χθες το βράδυ το έχω ακούσει τόσες πολλές φορές... Δε νομίζω να χρειάζεται να πω λεπτομέρειες για τους Placebo... :roll:
The_player Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Bryan Adams - Heaven Me petyxe sta down moy. Mia ballada all time weather(classic)
nirvami Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δε νομίζω να χρειάζεται να πω λεπτομέρειες για τους Placebo... :roll: placebo?kati mou thimizei to onoma...ena xapi den einai? :twisted: Simply Red - Home , twra tous anakalypsa...kapoios na mou pm merika apo ta bsts tous pls ?
me_robas Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Για σήμερα ένα παλιό trance-άκι The Thrillseekers feat. Sheryl Deane - Synaesthesia (Fly Away) (The Thrillseekers Club Mix)
The_player Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 για σημερα Toto - Georgy Porgy απο το παρελθον.....
Founes Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 empnevsmeno apo to sticky thema... Eddie Amador - House Music Not everyone understands house music...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.