Tanto1982 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 mias kai ton apolausa x8es live kai teleiwse to live set tou me to apisteuto auto kommati apo to 1995 (o 8eos!!!) Hallucinogen - Shamanix ena apo ta kalytera psychedelic trance kommatia EVER.
mohic4n Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 1on: Dave Seaman - Luzon (The Baguio Track Bedrock Remix) 2on: Dead Can Dance - The Host of Serapheim (Deep Dish trance mix) Kai ta 2 korufaia.
Cristina Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 'Triumvirat - For You' .: Lyrics :. Μπαλάντα του 1978. Άγνωστη και σπάνια θα έλεγα... Δεν μπορώ να μιλήσω γι αυτό το τραγούδι τώρα. Είμαι υπερβολικά φορτισμένη συναισθηματικά για να μπορώ να το περιγράψω αντικειμενικά... Ίσως το πιο αγαπημένο μου τραγούδι όλων των ειδών και όλων των εποχών... Για κάποιον λόγο έχει πάρει την ιδανική θέση στην καρδιά μου... Όπως αυτή του ιδανικού ανθρώπου που περιμένουμε να γνωρίσουμε σε κάποια στιγμή της ζωής μας και να του αφιερώσουμε το ιδανικό τραγούδι... Τον 'Ύμνο της Αγάπης' για εμάς... Το τραγούδι μας... Για τον έρωτα που ζήσαμε, που ζούμε, που θα ζήσουμε ή... που δεν θα ζήσουμε ποτέ... Όταν το 'Σ'αγαπώ' ταυτίζεται με το 'Αντίο'... Για πάντα και μια μέρα παραπάνω... Υ.Γ.: Συγχωρέστε με που απόψε δεν έδωσα ακριβή περιγραφή για το τραγούδι παρά γι αυτά που νιώθω όταν το ακούω. Όχι πως δεν το κάνω και τις άλλες φορές, ίσως όμως σήμερα να το παράκανα... :roll:
The_player Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Azior - Deep and inside (Original mix) Ena deep dance komati me ta aparaithta koydoynakia...na to kanoyn xexoristo.....
claudio_21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Global Jazz - House Tribal Track (Trompet Mix) Apoluta kalokairino, polu omorfh melwdia Pisteyw oti prepei na parei periopth thesi sthn playlist tou insomnia dj's meeting thn pempth
leequid Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Μετα το ξεθάψημο των CD μου ξαναθυμήθηκα αυτό το κομματάκι: Transwave - Land Of Freedom Dado & Christof Transwave - Zero Density Goa Classic! :roll: 8)
MANNO_04 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Flunk - All Day And All Of The Night xwris sxolia!
Cristina Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 Δημοσ. 29 Μαΐου 2004 slut - welcome2 , apo kapoia tainia nomizw Απίστευτο τραγούδι... Πολύ καλή επιλογή... Ακουγόταν στην ταινία 'Crazy', αν δεν κάνω λάθος. 'Now I’m standing at the edge of my world and I am looking for a place to stay... Standing at the edge of my world... And that’s ok...' (Κάποτε αυτοί οι στίχοι είχαν την θέση της Boo μου... )
Cristina Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 'Evergrey - Madness Caught Another Victim' Από το περσινό album των Evergrey, 'Recreation Day'. Μάλλον δεν ακούστηκε όσο του άξιζε. Από τα καλλίτερα τραγούδια αυτού του album. Η κιθάρα του είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! Μελωδική και ταυτόχρονα τόσο παθιασμένη. Εναρμονισμένη με την φωνή του κιθαρίστα και τραγουδιστή των Evergrey, Tom Englund, τόσο καλά που το μέγεθος της έντασης σε κάνει ν' ανατριχιάσεις. Πάρτε κι ένα sample με την εισαγωγή του. (248 kb)
nirvami Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 black sheep - Bermuda Triangle , akomi k na mi sou aresei i elecrtronika oi bermuda triangle einai poly mprosta,mexri k flaouto exoun mesa....
The_player Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 black sheep - Bermuda Triangle ' date=' akomi k na mi sou aresei i elecrtronika oi bermuda triangle einai poly mprosta,mexri k flaouto exoun mesa....[/quote'] symfono ...........para poloi kaloi ............. 8)
returnttsource Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Plaid - Ralome andreas vollenweider - stella poli omorfa kai ta dio imo. a kai ena pou paraligo na xsexasw... beck - everybodys gotta learn sometimes apisteuto kommati diaskeui apo to original twn korgis..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.