Προς το περιεχόμενο

Track Of The Day

HexStatic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να το ξαναπώ; Άντε το ξαναλέω... :)

Παρακαλούμε, πείτε λίγα λόγια για το τραγούδι.

Τουλάχιστον το είδος και το ύφος.

:)

• Απαντ. 945
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tito & Tarantula-After Dark apo to soundtrack tou 'From dawn till Dusk'

Παρακαλούμε, πείτε λίγα λόγια για το τραγούδι.

Τουλάχιστον το είδος και το ύφος.

Xristina exeis dikio. Loipon paidia to katallilo tragoudi gia ko**mparo. Osoi exoun dei thn tainia to kseroun :D :D :D :D :D

Δημοσ.

Είχα καιρό να ποστάρω κάτι εδώ... αλλά πιστέψτε με όποτε διαβάζω το συγκεκριμένο τόπικ αντιγράφω τίτλους και τους ψάχνω.

Σήμερα θα προτείνω ένα Pop κομμάτι με "ροκ" ενορχήστρωση, πρόσφατο και πολύ του συρμού. Αλλά μου αρέσει και όπως έχω καταλάβει αρέσει και σε 1-2 άτομα που έχουν περισσότερη μουσική ενασχόληση.

Anastacia - Left Outside Alone

για να μην πολυλογώ.

Δημοσ.

way_out_west-stealth

---------------------------

apo to to album tous Way out West - Intensify

Format: CD

Catalog#: DISNCD76

Released: August 20 2001

Country: UK

Style: Breakbeat, Progressive Trance

Notes: All tracks performed by Way Out West, who are Nick Warren & Jody Wisternoff, Keyboards.

Track 001 written by Nick Warren, Jody Wisternoff, Kosma, Prevert, Mercer & Parsons. Tracks 002, 003, 005, 007 & 009 written by Nick Warren & Jody Wisternoff. Track 004 written by Nick Warren, Jody Wisternoff & E. Barton. Track 006 written by Nick Warren, Jody Wisternoff & K. Hawkshaw & B. Blmie. Track 008 written by Nick Warren, Jody Wisternoff & I. Heap. Track 010 written by Nick Warren, Jody Wisternoff, A. Kennen. Track 011 written by Nick Warren & Jody Wisternoff, A. Kennen & A. Watson.

Track 001 contains a sample from 'Autumn Leaves' by Coldcut. Track 004 contains a sample from 'Journey To Your Eyes'. Performed by Hush. Track 009 contains a sample from 'Darkest Techno Dream' written, produced & performed by The Secret. All tracks produced & mixed by Way Out West.

More Info:

Real Name: Nick Warren, Jody Wisternoff

Profile: The production duo of Nick Warren and Jody Wisternoff has been responsible for some of the most memorable moments of the progressive house heyday, including their early club hits "Ajare" and "The Gift". Almost immediately they were signed to Deconstruction Records, home at the time of Sasha, M-People and other notable leading dance acts. After the success of their first self-titled album, the two began building their extensive remixography with reworkings for Faithless, Inner City, Sunscreem, Art of Noise and more. The 2000 release of "The Fall" to great enthusiasm signaled the coming of new studio material, which culminated in the release of the full-length "Intensify" on Distinct'ive Breaks in 2001.

URLs: http://www.wowest.cc/

http://www.hybridized.org/

http://www.wayoutwest.uk.com/

http://www.distinctiverecords.com

Δημοσ.

To apolyta melwdiko chill out Hindu kommati me apistefta fwnhtika, flaouto k beat..

Panjabi MC - Raat Da Na Bole

apo to album tou Grass Roots (1996)

A-p-i-s-t-e-f-t-o!

Kamia sxesh me ta Mundian to Bach Ke, Jogi

prepi na to katevasete

PS: Kiklofirei mia ekdosh 128kbits...

an kapoios vrei kati kalytero... as to pei k se mena ;)

Δημοσ.

Ένα παλιό κομμάτι που σήμερα θα το λέγαμε pop αλλά στην εποχή του μπορεί και να το λέγαν rock (Τι γνώμη έχεις Christina?)

Blondie - Call me

Ελπίζω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό... :)

Δημοσ.

nikolaos_, βλέπω πιστός στα κλασικά καλά τραγούδια. :)

Λοιπόν... Σήμερα, διαβάζοντας τα όσα έγραψε ο Lucifer για τους Σουηδούς Dark Tranquillity, ένιωσα μια νοσταλγία να με διακατέχει και μια επιθυμία να ακούσα ξανά ό,τι με έκανε να λατρέψω την metal. Έτσι, ξετρύπωσα το CD με τους DT και άρχισα ν' ακούω μερικά αγαπημένα τραγούδια τους, ώσπου...

Ώσπου έπεσα πάνω σε αυτό που σήμερα επέλεξα να σας προτείνω.

'Dark Tranquillity - Auctioned'

Μη σας τρομάζει το είδος. Τολμήστε να το ακούσετε και θα εκτιμήσετε. Είμαι σχεδόν σίγουρη γι αυτό.

Μπαλάντα, απο αυτές που δεν ακούμε συχνά. Καθαρός ήχος της κιθάρας που στο άκουσμά της, οι ορίζοντες του μυαλού σου ανοίγουν. Η χροιά της φωνής ίσως να σας ξενίσει αρχικά. Δεν θα ακούσετε brutals, αλλά μια φωνή με την θλίψη να ζωγραφίζει την χροιά της...

Εικόνες έρχονται και φεύγουν, η μία πίσω από την άλλη.

Σε κάνει να αναρωτιέσαι πως γίνεται να μπορούν κάποιοι άνθρωποι να σου δίνουν τόσα πολλά με ένα τραγούδι τους...

Ας αφιερώσω στον Lucifer το 'Lethe' που ξέρω πόσο πολύ του αρέσει. :)

Ήταν και το πρώτο metal τραγούδι που άκουσα ever... Ωραίες εποχές... :|

Δημοσ.

Μια και οι μνήμες του Rockwave Festival είναι ακόμη νωπές και αφού η cristina επέλεξε Dark Tranquillity τότε και εγώ θα πώ

Judas Priest - Painkiller

Δημοσ.

Λοιπόν... Σήμερα, διαβάζοντας τα όσα έγραψε ο Lucifer για τους Σουηδούς Dark Tranquillity, ένιωσα μια νοσταλγία να με διακατέχει και μια επιθυμία να ακούσα ξανά ό,τι με έκανε να λατρέψω την metal. Έτσι, ξετρύπωσα το CD με τους DT και άρχισα ν' ακούω μερικά αγαπημένα τραγούδια τους, ώσπου...

Ώσπου έπεσα πάνω σε αυτό που σήμερα επέλεξα να σας προτείνω.

'Dark Tranquillity - Auctioned'

Το συγκεκριμένο έχει το καλύτερο intro που έχω ακούσει ποτέ. Πριν λίγο καιρό ρωτούσα αν ξέρουν άλλα κομμάτι με ωραίο intro.

Αυτή τη στιγμή ακούω ένα CD με Κρητικά παραδοσιακά τραγούδια. Αν και δεν είμαι Κρητικός, θεωρώ υπέροχο το άκουσμά τους γιατί είναι τραγούδια καταρχήν αισιόδοξα! Αυτή είναι και η σημερινή πρότασή μου.

Δημοσ.

Paul van Dyk - Together We Will Conquer

Losterm - Burma

είναι και τα 2 ηλεκτρονική μουσική, απαλά στον ήχο.

Και τα 2 με κλειστά τα φώτα και την ανάλογη διάθεση είναι πολύ ωραία. Χαλαρωτικά ίσως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...