Cristina Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Σεπτέμβρης... 1. 'Dusty Springfield - Summer is Over' Ήχος από 60s, πολύ όμορφη εισαγωγή με τρομπέτα. Η φωνή της Dusty δε νομίζω να χρειάζεται πολλά λόγια... 2. 'Blue Tribe - Summer's Gone' Δεν ξέρω τι είδος είναι... Χαλαρό τραγουδάκι με γυναικεία φωνητικά, κιθάρα σε πολύ ήρεμους Latin ρυθμούς. Ίσως θυμάστε ένα παλιότερο τραγούδι από Blue Tribe, το 'Discover'. Καλό μήνα...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Καλο μας μηνα... Το 1ο κομματι ειναι ο,τι ακριβως ταιριαζει αυτη την εποχη... Το 2ο δεν το ξερω. Αυτο που εχω να προτεινω σημερα ειναι ενα κομματι που δεν ξερω σε τι ειδος ανηκει. Εχει στοιχεια rock, funk και disco και μια αισθηση retro. Θελει να το ακουσεις καποιες χ φορες για να το πιασεις. !!! - Hello? Is this thing on?
Godfath3r Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Egw exw na proteinw ena kommataki alt. rock. dEUS-Sister Dew...8ymizei kai kati apo ta palia alla den einai!! (moiazei h fwnh tou ligo me ton tragoudisth twn Styx)
nirvami Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 apache in marrakech - feel good productions
Tes Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 In Flames - Cloud Connected Αυτό θα πεί Σεπτέμβρης
Godfath3r Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Ksexasa na pw kalo mhna...Kalo mhna paidia me kati arketa taksidiariko gia soundtrack!
hugelacky Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Kati taksidiariko eipes??? Ti lete gia GATHERING - Travel (to leei kai o titlos alwste!) & KYUSS - Catamaran ??? Kai ta 2 apistefta !!!
nirvami Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Garbage - You Look So Fine,apistefto tragoudaki
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Ozzy - I Just Want You
MANNO_04 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 gia shmera kati paliotero: Incredible Bongo Band - Apache!
Tes Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Smashing Pumpkins - The Everlasting Gaze Την ένταση στο τέρμα και ΠΑΜΕ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Burzum - Tomhet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.