Προς το περιεχόμενο

Track Of The Day

HexStatic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 945
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για σημερα ...

Το τραγουδι του Forum...

Faithless - Insomnia 2005 (Vinyl White label edit)

Σε ενα αρκετα προσεγμενο remix...Απο τα τοσα που του εχουν κανει...

το εχουν μ.αμησει το τραγουδακι...

Δημοσ.
Για σημερα ...

Το τραγουδι του Forum...

Faithless - Insomnia 2005 (Vinyl White label edit)

Σε ενα αρκετα προσεγμενο remix...Απο τα τοσα που του εχουν κανει...

το εχουν μ.αμησει το τραγουδακι...

Μόλις το είδα το κατεβασα και το άκουσα. Ε δεν είναι και τπτ φοβερό... βασικά δεν πάει σε house αυτό το κομμάτι. Ο μελωδία του θέλει πολύ πιο σκληρή εκτέλεση όπως πχ το X-noize remix, ολοκαίνουριο κι αυτό. Αν και η καλύτερη εκτέλεση που έχω ακούσει παραμένει αυτή στα TMF awards 2003 απο Lasgo, Milk Inc και Sylver...

Δημοσ.

Και εγω δεν ειπα οτι ειναι και τιποτα φοβερο...Track of the day το εδωσα...Anyway...

Για σημερα...

Ενα πολυ καλο disco house Κομματακι με πολλα funk στοιχεια...

Ian Carey & The good guys - Give up the funk

Δημοσ.

Όταν λέμε ένα τραγούδι, απαραιτήτως θα πρέπει να λέμε τουλάχιστον το είδος του (και 2 λόγια γι αυτό είναι ακόμα καλύτερα). :)

Από εδώ και στο εξής, ό,τι 'Track Of The Day' είναι μόνο τίτλος και καλλιτέχνης,

θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση. :)

Δημοσ.

κοίτα κακία..και αν δώσουμε λάθος στοιχεία?? (το προηγ..δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω π.χ.)

τέσπα..

The gathering - Saturnine ...rock..

Δημοσ.

Δύο χρόνια περίπου τώρα (όσο υπάρχει αυτό το topic, δηλαδή) λέμε και ξαναλέμε, να αναφέρετε το είδος του τραγουδιού τουλάχιστον

και τώρα που είπαμε πως θα διαγράφονται τα τραγούδια χωρίς στοιχεία, γίναμε και κακοί. :P

Άτιμη κοινωνία. :P

Αν έχεις πρόβλημα στο να μην ξέρει ή να μην μπορείς να καταλάβεις τί είδος είναι ένα τραγούδι, συμβουλεύσου το http://www.allmusic.com. :)

Δημοσ.

Για σήμερα κάτι απο alternative rock/metal/thash/nu-metal (δεν υπάρχει ακριβές είδος για τους παίχτες! :smile:) )

System Of A Down - Chop Suey!

*Για πολύ headbanging μιλάμε*

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...