me_robas Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 κάτι πιό γνωστό σήμερα (πιστέυω). πάλι απο old skool Liquid - It's Time To Get Up (1993/XL Recordings) να και ένα μικρό (67'') sample (αφου όλοι βάζουν, γιατί όχι κι εγώ)
Cristina Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Και η σημερινή πρόταση είναι πάλι από τον χώρο της Indie Rock. ' The Shins - Those To Come ' .: sample :. (60''/414kb) Η κιθάρα του μοιάζει με άρπα... Μια πανέμορφη μπαλάντα, με ένα γλυκό άγγιγμα μελαγχολίας που όμως δεν σε αφήνει με την πικρή γεύση δυσάρεστων σκέψεων, αλλά με την γλύκα μιας τρυφερής αγκαλιάς σαν του ανθρώπου που αγαπάς και σου λείπει... :roll: Ααααχ... Με κάνει να ονειρεύομαι... :roll: Λεπτομέρειες για τους Shins θα βρείτε στο site τους... http://www.theshins.com
Alt3rnative Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Kataplhktiko Rock Tragoudi se Galliko Stixo! Calogero - Face A La Mer Apisteuth atmosfaira se mia glwssa pou den einai kai h megalyterh sympatheia mou!Aksizei pragmatika!Vreite to kai akouste to!
Mixalakis Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Κάτι σε Rock σήμερα.... Αφιερωμένο σε όλους όσους ευθύνονται για την οικονομία της χώρας αυτής.... :razz: 1989...απο το album 'Brendan Croker & The Five O'Clock Shadows' 'Brendan Croker - No Money At All' :wink: Sample...40Sec
Cristina Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Ah Μιχάλη! Από τα αγαπημένα μου τραγούδια! Μπράβο αγόρι μου! Ωραίο TODT!
Shadowthief Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Εγώ θα προτείνω το The Ηaunting (Somewhere in time) των Kamelot (Power Metal). Πωπω έχω φάει τρελό σκάλωμα με το κομμάτι!!!
me_robas Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Old Skool και σήμερα αλλά σε breakbeat/hardcore ρυθμούς Dance Conspiracy - Dub War (Full Mix) (1992/XL Recordings) sample (53'', 320kB)
me_robas Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 και μιας και το ανάφερα χθες σ' αυτό το topic, ένα old skool classic techno για σήμερα με την πασίγνωστη εισαγωγή: It's The New Style..... Joey Beltram & Program 2 - The Omen (1991/R&S Records) sample (64'', 500kB)
hugelacky Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μιας και το ρίξαμε στα samples να προτείνω κι εγώ ένα κομμάτι από την Straight Edge/Vegan μπάντα που έβγαλε τον καλύτερο Brutal Hardcore δίσκο του 2004... THROWDOWN - You Can't Kill Integrity Εναλλαγή groovy rhythm section, με απίστευτα Breakdowns και Positive/in your face στίχος. sample 1:13 (862kb) Καλημέρα σας... :twisted: :twisted: :twisted:
indian Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Για σήμερα που έφαγα ένα μικρό κόλλημα ένα απίστευτο κομμάτι του '92 αν θυμάμαι καλά... The Age Of Love - The Age Of Love (watch out for stella club mix)
Shadowthief Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Nα πω εγώ για σήμερα το Endless Sacrifice των Dream Theater ? Και δεν το λεω?
s33 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 άντε να βάλω και γω ένα παραπλήσιο.... Queensryche - Take Hold of the Flame "We see the light of those who find A world has passed them by To late to save a dream that's growing cold..." κλπ, κλπ...
spoonman69 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Εγώ θα προτείνω το The Ηaunting (Somewhere in time) των Kamelot (Power Metal). Πωπω έχω φάει τρελό σκάλωμα με το κομμάτι!!! Επιτελους καποιος που καταλαβαινει τον πονο μου!Τρομερη δισκαρα το black halo!!!
Shadowthief Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Επιτελους καποιος που καταλαβαινει τον πονο μου!Τρομερη δισκαρα το black halo!!! Kαλά δεν το συζητώ!!! Δισκάρα τρομερή. Ο καλύτερος των Kamelot και γενικά ένα πολύ καλό power metal album... YΓ: Μόλις ξύπνησα και έβαλα το Memento Mori να παίζει...
BalDwin Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Αν έχετε ακούσει ένα ανατολίτικου στυλ τσιφτετελάκι που παίζεται πολύ τελευταία,το "Σε πήρα σοβαρά" του Σαρμπέλ,εγώ θα προτείνω το τούρκικο πρωτότυπό του: Ibrahim Tatlises - Mavisim
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.