Προς το περιεχόμενο

Track Of The Day

HexStatic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνεχίζουμε και σήμερα με old skool με ένα κομμάτι απο έναν πασίγνωστο καλλητέχνη σε κάτι ποιό ακραίο για το στυλάκι του σήμερα. Ιδανικό κομμάτι για ανοιγμά προγράμματος ενός DJ (κατά τη γνώμη μου πάντα).

Moby - Thousand (1992/Insinct Records)

43116-1106095435.jpg

...sample... (68'', 412kB)

• Απαντ. 945
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι έχουμε λοιπόν για σήμερα....:roll:

Κάτι σε Indie Rock και συγκεκριμένα απο την τελευταία δισκογραφική δουλειά των αγαπημένων Νορβηγών 'Madrugada' με τίτλο 'The Deep End'....:lol:

'Madrugada - The Kids Are On High Street'

Sample...30 sec..

Δημοσ.

Dark Tranquillity - The new build

Οι σουηδοί πρωτεργάτες του μελωδικού Death/Black Metal στο εναρκτήριο κομμάτι της τελευταίας και πολύ καλής δουλειάς τους Character :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.
Συνεχίζουμε και σήμερα με old skool με ένα κομμάτι απο έναν πασίγνωστο καλλητέχνη σε κάτι ποιό ακραίο για το στυλάκι του σήμερα. Ιδανικό κομμάτι για ανοιγμά προγράμματος ενός DJ (κατά τη γνώμη μου πάντα).

Moby - Thousand (1992/Insinct Records)

43116-1106095435.jpg

...sample... (68''' date=' 412kB)[/i']

Σωστόςςςςςς..... prie.gif prie.gif prie.gif prie.gif prie.gif

Απίστευτο κομμάτι που τα σπάει κανονικά! Εμένα εκεί που φορτώνει καθοδόν για τα 1000 bpm μου θυμίζει πλυντήριο ρούχων!!! lol icon_brrr.gif icon_brrr.gif

Κι αυτό που λες για άνοιγμα ενός dj set σωστό. Και για κλείσιμο θα έλεγα...

Δημοσ.

Egw thelw na proteinw to parakato kommati...ena xalaro big room house... poly melwdiko me fisika organa paei just me ton kairo eksw! (apithanh mera etsi?)

Steve Mac - That Big Track

Δημοσ.

Συμφωνω με τον προλαλησαντα :D

Σε τελειως διαφορετικο υφος, κατι παλιοτερο που μου θυμιζει κι εμενα καλες μερες

Kosheen - All in my head

(κιθαροποπ, κυκλοφορησαν και κατι αθλια mixes τοτε)

Δημοσ.

Μιας και μετατρέπω τραγούδια από μια κασσέττα (αντίγραφο απ΄το βινύλιο "That's Dance" του '93) προτείνω το 'Power Of American Native' των Dance 2 Trance feat. Linda Rocco. Παλιό κι αγάπημενο rave-trance κομμάτι, που όταν το άκουγα τότε ξεσηκωνόμουν και το χόρευα! Όπα!!! :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.
Ένα ονειρικό song από την εποχή που οι όροι Alternative και Indie σήμαιναν κάτι.... :roll:

Sonic Youth - Tunic (song For Karen)

Πολύ σωστός! Και μια που μου "ξύπνησες" τους Sonic....

Sonic Youth & Cypress Hill - I Love U Mary Jane

άντε για την επιστροφή στις διαφορετικές μουσικές...

Δημοσ.

Ένας φοβερός συνδιασμός ηλεκτρικής κιθάρας και techno που μόνο οι παρακάτω μπορούν να προσφέρουν

Eskimos & Egypt - Welcome To The Future (1992/One Little Indian Records)

34812-1095313842.jpg

...sample... (33'', 204kB)

Δημοσ.

Για σήμερα ένα κομματάκι (Rock) που έχει αρχίσει να κάνει έντονη την παρουσία του σε αρκετούς σταθμούς στην Αθήνα....

Απο τον δίσκο με τίτλο 'Sounds Of A Rude World'.....

'Twoface - You'

Sample...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...