Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια απορία για τους γνώστες το 

Middle-earth: Shadow of Mordor είναι καλύτερο στο χειρισμό  με χειριστήριο ή με πληκτρολόγιο/ποντίκι; 

χειριστήριο

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

To No Man's Sky γιατί δεν μπήκε στην λίστα?

γιατί θέλουμε να το ευχαριστηθούμε και όχι να βρίζουμε developers.

• Like 4
Δημοσ.

Λόγω εποχής παίζεις Black flag και μόνο για την βόλτα με το σκάφος στη θάλασσα Βάζεις και ένα κοκτέιλ δίπλα σου, λίγη μουσικουλα και χωρίς να μπλέκεις σε μάχες κάνεις βόλτες με το σκάφος

Αυτά τα καναμε με το GTA. Βόλτες μεσα στην πόλη ακουγοντας με τις ώρες mp3..... Ωραιες εποχές.

Δημοσ.

Xenoblade Chronicles, η επιτομή του open world κατ'εμέ.

Ακόμα και με dolphin emu σε PCακι είναι υπέροχο, και καλύτερο απο το Wii αν φορτώσεις τα HD graphics.

Το Xenoblade Chronicles X δεν το έχω παίξει ακόμα, αλλά σίγουρα κουβαλάει βαριά κληρονομιά.

Δημοσ.

Και να μη ξεχνάμε πως τίτλους PS3/Xbox 360 παίζεις άνετα ακόμα και σήμερα, εννοώ ότι δεν είναι ξεπερασμένοι ή κάτι τέτοιο. Άρα αν τα βάλουμε κάτω, μιλάμε για μια τεράστια γκάμα επιλογών... Τρελό.

Πρόσφατα έπαιξα ξανά το Red Dead Redemption, απλά κορυφαία παιχνιδάρα, και προχώρησα λίγο το παλιό καλό Oblivion, το οποίο σκοπεύω στα επόμενα 10 χρόνια να το έχω τελειώσει. Έτερα στο XB360!

Δημοσ.

Black flag?

Το μόνο Assassin's Creed που πραγματικά βαριέμαι να τερματίσω... Το βρίσκω πολύ επαναλαμβανόμενο και μονότονο, και είμαι φαν της σειράς από τότε που βγήκε το 1ο

Κατά τα άλλα ωραίο άρθρο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...