Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kατα τη ταπεινή μου άποψη, παλιοί και νεότεροι οpen world τίτλοι που αξίζουν κάθε δευτερόλεπτο απο τη ζωή σας.

Skyrim, Μοrrowind, Oblivion, Gothic Trilogy (οπωσδήποτε), Risen Trilogy, Fallout 3. Kαι τα Two Worlds καλούτσικα, αλλά δευτερεύουσα επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

Μια απορία για τους γνώστες το 

Middle-earth: Shadow of Mordor είναι καλύτερο στο χειρισμό  με χειριστήριο ή με πληκτρολόγιο/ποντίκι; 

δεν το εχω παίξει αλα κατι τετοια παιχνίδια σχεδόν πάντα  παίζουν καλύτερα με το χειριστήριο του xbox στο pc.

• Like 1
Δημοσ.

Μια απορία για τους γνώστες το 

Middle-earth: Shadow of Mordor είναι καλύτερο στο χειρισμό  με χειριστήριο ή με πληκτρολόγιο/ποντίκι; 

Χειριστήριο μακράν.

• Like 1
Δημοσ.

Πω ρε φιλε τι παιχνιδαρες υπαρχουν.Απεχω απο το ps3 κανα 6 μηνο γιατι ειχε πεσει πολυ καψιμο κανα τριμηνο με 49 πλατινες στο ps3 και επειτα το αφησα.Να μπει ο χειμωνας και θα πιασω τα gta 5/red dead redemption/black flag και ισως και το phantom pain.

Δημοσ.

Χωρίς υπερβολή, με τα παιχνίδια που προτείνει ο Ocelote, περνάει κανείς κάνα χρόνο αν δεν δουλεύει και αν φυσικά τα παίζει για να τα ευχαριστηθεί -και όχι τρέχοντας! Πράγματι, υπάρχουν σειρές όπως τα Assassin's, τα Saints Row, τα GTA και το Watchdogs (οσονούπω *τα*) που έχουν γράψει ιστορία στο είδος...

Και να μη ξεχνάμε πως τίτλους PS3/Xbox 360 παίζεις άνετα ακόμα και σήμερα, εννοώ ότι δεν είναι ξεπερασμένοι ή κάτι τέτοιο. Άρα αν τα βάλουμε κάτω, μιλάμε για μια τεράστια γκάμα επιλογών... Τρελό.

Δημοσ.

εγώ νομίζω ότι το μάινκραφτ είναι για πολύ τελειωμένες καταστάσεις. μάλλον αρέσει σε όσους παίζαν λέγκο μικροί;

Δημοσ.

δεν το εχω παίξει αλα κατι τετοια παιχνίδια σχεδόν πάντα  παίζουν καλύτερα με το χειριστήριο του xbox στο pc.

Χειριστήριο μακράν.

Σας ευχαριστώ παίδες :) 

Μάλλον θα αγοράσω το χειριστήριο της MS το 360 (wired).

Δημοσ.

"Καλά ποιός ασχολείται με βιντεοπαιχνίδια όταν μπορεί να πάει στα beach bar να δει κόσμο ωραίο κ να κάνει τα μπάνια του. Μόνο για τους πιτσιρικάδες και τους ανώριμους είναι αυτά"

Δημοσ.

Λόγω εποχής παίζεις Black flag και μόνο για την βόλτα με το σκάφος στη θάλασσα

Βάζεις και ένα κοκτέιλ δίπλα σου, λίγη μουσικουλα και χωρίς να μπλέκεις σε μάχες κάνεις βόλτες με το σκάφος

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία λίστα αλλα μην τρελαθούμε οτι ειναι κ ολα αυτα open world games. Πχ το Skyrim το ξεκίνησα το 2011 κ ακομα δεν το έχω τελειώσει (ειμαι στο 50%) το συνεχίζω, το σταματάω κ τελειωμό δεν εχει αλλα δεν το βαριέμαι, ύστερα απο 5 χρόνια γιατι ειναι πραγματικά open world όπως κ όλοι οι προκάτοχοι του της Bethesda απο τη δεκαετία του 1990 που τα ξεκίνησα.
Τωρα κατι batman, division, far cry, borderlands κτλ ειναι απλά γραμμικά παιχνίδια αρχής, μέσης, τέλους που αν δεν ακολουθήσεις γρηγορα την κυρία αποστολή τους είτε θα κολλήσει/stall-άρει η εξέλιξη είτε θα βαρεθείς.

Παιχνίδια σαν τα ανωτέρω τα τελειώνω συνήθως σε λίγες ημέρες κ δεν ειμαι ούτε έφηβος ούτε φοιτητής, όποτε με ελάχιστη ώρα ενασχόλησης καθημερινά ή ΣΚ όταν θες να ξεφύγεις απο τα της δουλειάς, σπιτιού, προσωπικά κτλ τα τελειώνεις.

Κατι το οποίο δεν συμβαίνει με τα πραγματικά open world games τύπου Elder Scrolls κ Fall Out (η Bethesda ειναι μανουλα κ πρωτοπόρος σε αυτα με τον δεύτερο πολυ πίσω).
Κ οποίος θέλει να ευχαριστηθεί fall out ας δοκιμάσει καλυτερα το 3, μαζι με τα 2-3 expansions που ειχε βγάλει μιλαμε για μήνες παιχνιδιού χωρίς να βαριέσαι κ πραγματικά open world.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...