Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα καλημέρα στην όμορφη παρέα B) !!!!!!!!!!!!!

Αφορμή του θέματος αυτού είναι ένα περιστατικό που βίωσα τις προάλλες (15 Αυγούστου :P ) όταν είχα έξοδο με φιλαράκια . 

Είχαμε κανονίσει να συναντηθούμε σε ένα μεζεδοπωλείο στο Θησείο μετά τις 9 το βράδυ για να φάμε , να συζητήσουμε . Το δυσάρεστο κομμάτι τη ιστορίας ήταν ότι το μεζεδοπωλείο ήταν γεμάτο και έπρεπε να περιμένουμε τουλάχιστον 1 ώρα για να εξυπηρετηθούμε <_< . 

Ε δεν μπορούσαμε να χάσουμε 1 ώρα περιμένοντας και έτσι έτυχε γυρνώντας το Μοναστηράκι να πέσουμε πάνω στο Hard Rock Cafe-Restauraunt-Bar . Για καλή μας τύχη :lol: , υπήρχε ένα τραπέζι για 5-6 (εμείς ήμασταν 5 άτομα) άτομα διαθέσιμο στην περιοχή του εστιατορίου . 

Έχω να πω τα καλύτερα λόγια για το HARD ROCK B) !!! Τέλειο φαγητό , ποτό , ατμόσφαιρα και εξυπηρέτηση (αν και έπρεπε να περιμένουμε 30-40 λεπτά για να έρθουν οι παραγγελίες , οι οποίες όμως ήρθαν σε 25 λεπτά). Ειδικά η εξυπηρέτηση μας εντυπωσίασε.

http://www.hardrock.com/cafes/athens/el/

Για να κόβω τα πολλά λόγια (είναι ήδη αργά  :P  :D  :lol: ) σε αυτό το thread θα προτείνουμε εστιατόρια , μπαρ , καφετέριες , ουζερί , μεζεδοπωλεία κ.ά. καθώς και τις συνολικές μας εντυπώσεις .

• Like 1
Δημοσ.

ναι, ειναι καλη επιλογη το hardrock, οπου κι αν εισαι,

εχω παει στης ρωμης και στου παρισιου B)

αθηνας δεν ετυχε :cry:

Δημοσ.

Παίζει και ανάλογη μουσική;

Πιστεύω ναι !!! Έτυχε να πάω πρώτη φορά και δεν ξέρω να σου πω στα σίγουρα. Αξίζει όμως να πας να πιεις εκεί ένα μοχιτο  ;)

Σταύρο, εσύ;

Ποιος Σταύρος? :huh:

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω ναι !!! Έτυχε να πάω πρώτη φορά και δεν ξέρω να σου πω στα σίγουρα. Αξίζει όμως να πας να πιεις εκεί ένα μοχιτο  ;)

Ποιος Σταύρος? :huh:

Μπα, δε με βολεύει το μέρος! (Και η μουσική μάλλον! :P ).

• Like 1
Δημοσ.

Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει κανένα καλό στέκι με ψυχαγωγία και φαγητό στα Κάτω Πατήσια , Αχαρναί - Μενίδι και Φιλαδέλφεια για μια παρέα ανδρών και γυναικών :-D ?

Δημοσ.

Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει κανένα καλό στέκι με ψυχαγωγία και φαγητό στα Κάτω Πατήσια , Αχαρναί - Μενίδι και Φιλαδέλφεια για μια παρέα ανδρών και γυναικών :-D ?

Ή κάπου εκεί κοντά.

Δημοσ.

Στις ΗΠΑ η συντριπτική πλειοψηφία των hardrock είναι για μοναχικούς ταξιδιώτες που διατάζουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό!

• Like 1
Δημοσ.

Στις ΗΠΑ η συντριπτική πλειοψηφία των hardrock είναι για μοναχικούς ταξιδιώτες που διατάζουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό!

Περίεργο ....!!! Τώρα το πρωτοάκουσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...