Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

GSync <= 500 ευρώ ΠΟΤΕ!

Εχεις δουλεψει gsync οθονη και το γραφεις αυτο? Αν το γραφεις με την λογικη οτι θα κοψει αρκετα χρηματα απο το budget και δεν αξιζει συμφωνω απολυτα. Αν το γραφεις με την λογικη''πολλα/πεταμενα λεφτα'' τοτε διαφωνω καθετα.

Δημοσ.

Εχεις δουλεψει gsync οθονη και το γραφεις αυτο? Αν το γραφεις με την λογικη οτι θα κοψει αρκετα χρηματα απο το budget και δεν αξιζει συμφωνω απολυτα. Αν το γραφεις με την λογικη''πολλα/πεταμενα λεφτα'' τοτε διαφωνω καθετα.

Όχι, δεν το έχω δουλέψει. Το λέω ακριβώς μ' αυτήν την λογική "οτι θα κοψει αρκετα χρηματα απο το budget". Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν έχεις τα λεφτά αυτά και θες να τα διαθέσεις, τότε σίγουρα θα πιάσουν τόπο!

Δημοσ.

το λεω με την λογικη αν βρει ενα μονιτορ με 200 ευρο χωρις και ενα μονιτορ με 280 με gyncs να παρει αυτο με το gs .. εγω πρώτη φορά εχω τοσο καλο μόνιτορ... και δεν εχω λογία ...... απλα..

Δημοσ.

το λεω με την λογικη αν βρει ενα μονιτορ με 200 ευρο χωρις και ενα μονιτορ με 280 με gyncs να παρει αυτο με το gs .. εγω πρώτη φορά εχω τοσο καλο μόνιτορ... και δεν εχω λογία ...... απλα..

Οχι τα gsync monitor ακομα και τα 1080p ειναι πολυ ακριβα. Freesync υπαρχουν πχ 

https://www.skroutz.gr/s/8021121/AOC-G2460PF.html

Αλλα δεν ξερω ποσο αξιζουν.

Δημοσ.

FreeSync κυκλοφορούν και με 150 ευρώ!

Τα οποια ομως ειναι αμφιβολου ποιοτητας.

https://www.skroutz.gr/s/7566377/AOC-G2460VQ6.html

Εκτως αν θες να μου πεις οτι τρελαθηκε η εταιρια που πουλαει το δευτερο Monitor σε διπλασια τιμη μονο για τα παραπανω Hz....

Δημοσ.

Τα οποια ομως ειναι αμφιβολου ποιοτητας.

https://www.skroutz.gr/s/7566377/AOC-G2460VQ6.html

Εκτως αν θες να μου πεις οτι τρελαθηκε η εταιρια που πουλαει το δευτερο Monitor σε διπλασια τιμη μονο για τα παραπανω Hz....

Πιθανώς ναι, ίσως όχι. Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω!

Δημοσ.

Πιθανώς ναι, ίσως όχι. Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω!

Να ξερεις(και αν θες ψαξτο)το οτι επειδη και η Amd βγαζει Freesync σε χαμηλοτερη τιμη,δεν σημαινει οτι ολα τα monitor ειναι το ιδιο καλα.

Α επισης αν τον ενδιαφερει η gtx 1060 το freesync του ειναι και αχρηστο.

Δημοσ.

Να ξερεις(και αν θες ψαξτο)το οτι επειδη και η Amd βγαζει Freesync σε χαμηλοτερη τιμη,δεν σημαινει οτι ολα τα monitor ειναι το ιδιο καλα.

Α επισης αν τον ενδιαφερει η gtx 1060 το freesync του ειναι και αχρηστο.

Ναι έχεις δίκιο τουλάχιστον σ' αυτά τα λίγα που έχω ψάξει.

Δημοσ.

δεν θελω να του βαλω ΑΜΔ και να πας σε  ΡΧ 480 ειναι στα ιδια χρήματα η 470 γλιτώνεις 100 ευρο .. προσωπικά ειναι πολυ καλο το build για νβιντια φαν ΄΄)  αν δεν θελει να δωσει 370 το βρω απο ινσομνια καμια μεταχ.980 πχ ..

Δημοσ.

δεν θελω να του βαλω ΑΜΔ και να πας σε  ΡΧ 480 ειναι στα ιδια χρήματα η 470 γλιτώνεις 100 ευρο .. προσωπικά ειναι πολυ καλο το build για νβιντια φαν ΄΄)  αν δεν θελει να δωσει 370 το βρω απο ινσομνια καμια μεταχ.980 πχ ..

Και δεν αγοραζεις καλυτερα την 1060 3gb με 240ευρω?Και οτι ρεστα σου περισσεψουν στο μελλον αν δεις και δεν τραβαει η καρτα την πουλατε και μαζι με τα χρηματα που γλυτωνεις απο τωρα για την 6gb εκδοση αγοραζεις αλλη τοτε που σιγουρα θα ειναι καλυτερη.

Ετσι βγαινεις κερδισμενος σε βαθος χρονου,οχι με το να δωσεις ολα τα χρηματα επι τοπου.

Δημοσ.

το παιδί θελει να δωσει τωρα τα 1200 και για οσο μπορεί παραπάνω να μην ξανα ασχοληθεί με το PC

δεν ειναι ούτε του OC ουτε πουλα και ξανα παρε ... κτπ κτλπ.. ;P

Δημοσ.

το παιδί θελει να δωσει τωρα τα 1200 και για οσο μπορεί παραπάνω να μην ξανα ασχοληθεί με το PC

δεν ειναι ούτε του OC ουτε πουλα και ξανα παρε ... κτπ κτλπ.. ;P

Ελπιζω ομως να ξερεις τι ρολο βαραει η gtx 1060. Ολα ultra δεν μπορει η καρτα ουτε τωρα να προσφερει σε παιχνιδια οπως Quantum Break και Rise of the tomb raider(για το δευτερο δεν ξερω αν το εχουν φτιαξει αλλα οταν κυκλοφορησε μονο η 980ti ειχε κολλημενα 60ρια σε Very high settings 1080p),και φυσικα και σε πιο νεα παιχνιδια οπως Gears of War 4 ισως και Deus Ex. 

Εισαι στο forum καιρο και θα συμμετεχεις και στο αντιστοιχο θεμα και ξερεις οτι για 4-5χρονια 1080p ολα Ultra με μια 1060 ουτε για αστειο. Βασικα ουτε gtx 1080 να επαιρνε παλι δεν θα του αντεχε τοσο.

• Like 1
Δημοσ.

ναι βρε παιδι μου ... ξερεις τι εννοω.. να μην βαζει anti aliasing x8 και EPIC 80 FPS

αλλα σε πολυ καλα γραφικα πιστευω να παιζει για 3 χρονακια ... 

αυτος ετσι κ αλλιως παιζει Casual GTA-Paragon-CS - battlefield 1 

θα παιξει και το the witcher  και το Quantum Break και Rise of the tomb raider οπως λες. 

αλλα δεν θα εχει προβλημα να μην τα maxρει παντου ολα και τα παντα :P

το ξερω οτι και εγω με την 1080 μαξ να κρατησω 2 χρονια :PPP 

οτι και να ρίξεις οσα και λεφτα να βαλεις τωρα... σε 5 χρονιά θα ειναι σκουπιδι ...

αν οχι σκουπιδι καταλαβες τι θελω να πω....

τεσπα με την 1060-980-μετ 980τι

πιστεύω θα μπορεί να δοκιμάζει ολα τα games τα επομενα 5χρονια :PPP

το ειπα καλύτερα ? χαχαχα

Δημοσ.

Και δεν αγοραζεις καλυτερα την 1060 3gb με 240ευρω?Και οτι ρεστα σου περισσεψουν στο μελλον αν δεις και δεν τραβαει η καρτα την πουλατε και μαζι με τα χρηματα που γλυτωνεις απο τωρα για την 6gb εκδοση αγοραζεις αλλη τοτε που σιγουρα θα ειναι καλυτερη.

Ετσι βγαινεις κερδισμενος σε βαθος χρονου,οχι με το να δωσεις ολα τα χρηματα επι τοπου.

Για μενα καλυτερα η gtx 1060 6gb Η μτχ gtx 980 4gb...για κανεναν λογω εν ετη 2016 3gb vram σε gpu.Οπως και να εχει δυνατοτερη ειναι η gtx 980 απο την gtx 1060 ειτε με τα 3gb ειτε με τα 6gb...Απλα η gtx 1060 με τα 6gb ειναι πιο future proof!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...