Runner25 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 εχω το κ70 και παρατηρησα το ενα απο τα γραμματα οταν το παταω γραφει διπλο χαρακτηρα μερικες φορες εσβησα το προγραμμα και τα παντα αλλα εξακολουθει να το κανει καμια ιδεα? δεν το χω πολυ καιρο κοντα μισο χρονο ουτε ειναι πολυ δουλεμενο
Fulgore Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Αν δεν εχεις κανενα προγραμμα/macro και στο παρουσιαζει αυτο τοτε εχεις δυο επιλογες. 1)Το κρατας ως εχει 2)Εφυγες για service απο οπου το εχεις αγορασει γιατι δεν ξερω αν εχει θεμα ο διακοπτης(που προφανως και δεν μπορεις απο μονος σου να τον αλλαξεις αλλιως χανεις την εγγυηση). 1
Runner25 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Αν δεν εχεις κανενα προγραμμα/macro και στο παρουσιαζει αυτο τοτε εχεις δυο επιλογες. 1)Το κρατας ως εχει 2)Εφυγες για service απο οπου το εχεις αγορασει γιατι δεν ξερω αν εχει θεμα ο διακοπτης(που προφανως και δεν μπορεις απο μονος σου να τον αλλαξεις αλλιως χανεις την εγγυηση). απο πλαισιο το χω παρει, το καλο ειναι οτι προιοντα της κορσαιρ τα αλλαζει το ιδιο το πλαισιο και δεν περιμενεις να τα στειλουν
galanos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 εχω το ιδιο ... στο έκανε ξαφνικά η με το που το πηρες ? έβαλες drivers ? λεω μπας και ... ειναι κανα setting .. 1
Fulgore Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 απο πλαισιο το χω παρει, το καλο ειναι οτι προιοντα της κορσαιρ τα αλλαζει το ιδιο το πλαισιο και δεν περιμενεις να τα στειλουν Το καλο ειναι οτι γενικα Corsair εχει απο τα καλυτερα after sales support παγκοσμιως και ακρη θα βγαλεις με τον ενα ή τον αλλο τροπο. Το κακο ειναι οτι δυστηχως βγαζει πολλα προβληματικα μοντελα οπως στα περιφερειακα. 1
Stathis85 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Η το στέλνεις πισω ή πάρε αλλον εναν διακόπτη και αλλαξέ τον μονος σου ΕΤΣΙ. Είναι λίγο πιο ζόρι αφου οι διακόπτες στο Κ70 είναι plate-mounted και οχι PCB αλλά είναι μηχανικό και οι διακόπτες αλλάζουν. Δεν ειναι δύσκολο αν δεν έχεις τα εργαλεία δώστο σε κανα κατάστημα που επιδιορθώνει κινητα, Η/Υ κλπ Eγω διακόπτες πάιρνω απο ΕΔΩ 1
Runner25 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 εχω το ιδιο ... στο έκανε ξαφνικά η με το που το πηρες ? έβαλες drivers ? λεω μπας και ... ειναι κανα setting .. κανω κανονικα ολες τις αναβαθμισεις, το παρατηρησα τελευταια αλλα νομιζω υπηρχε απο πριν
Runner25 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Το καλο ειναι οτι γενικα Corsair εχει απο τα καλυτερα after sales support παγκοσμιως και ακρη θα βγαλεις με τον ενα ή τον αλλο τροπο. Το κακο ειναι οτι δυστηχως βγαζει πολλα προβληματικα μοντελα οπως στα περιφερειακα. ειχα το razer black widow το απλο χωρις χρωμα διαβαζα εδω για το κ70 και τι φοβερο και τι καλο και τι γ@μ@το ξερω γω και μπηκα στο τρυπακι και το πηρα το razer ηταν πολυ καλυτερο σαν διακοπτες και γενικα σα ποιοτητα και δε μου εβγαλε κανενα προβλημα αυτο που εχω το κ70 περα απο το οτι οι διακοπτες ειναι υπερευαισθητοι μου κολαει μερικες φορες και χανει τη συνδεση και πρεπει να το συνδεσω σε αλλη usb γενικα μαπα κακως πουλησα το razer και πηρα αυτο και μη βγει κανας εξυπνακιας που δεν εχει/ειχε το black widow να εκφερει αποψη βαση αυτων που ονειρευεται και διαβαζει
Fulgore Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Την αποψη μου για την Razer την εχω εκφερει προ πολλου καθαρα με βαση του τι προιοντα εχουν περασει και απο τα χερια μου.μονο πληκτρολογιο δεν εχω δοκιμασει. Οσο για τα Corsair απο μενα προσωπικα αποκλειεται να διαβασες κατι τετοιο,γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει περιπτωση να εδινα τοσα χρηματα σε Corsair,ειδικα επειδη ξερω οτι εμφανιζουν προβληματακια που και που. Ειδικα οταν εψαχνα πιο παλια για ποντικι,πολλα προβληματα. 1
Zergoulini Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 ειχα το razer black widow το απλο χωρις χρωμα διαβαζα εδω για το κ70 και τι φοβερο και τι καλο και τι γ@μ@το ξερω γω και μπηκα στο τρυπακι και το πηρα το razer ηταν πολυ καλυτερο σαν διακοπτες και γενικα σα ποιοτητα και δε μου εβγαλε κανενα προβλημα αυτο που εχω το κ70 περα απο το οτι οι διακοπτες ειναι υπερευαισθητοι μου κολαει μερικες φορες και χανει τη συνδεση και πρεπει να το συνδεσω σε αλλη usb γενικα μαπα κακως πουλησα το razer και πηρα αυτο και μη βγει κανας εξυπνακιας που δεν εχει/ειχε το black widow να εκφερει αποψη βαση αυτων που ονειρευεται και διαβαζει Ολα τα μηχανικα παιζει να βγαλουνε προβληματα. Ανεξαρτητου κοστους και μαρκας. Απλα τα razer βγαζανε ποιο συχνα λογο διακοπτων. Αυτο που λες για τους διακοπτες οτι ειναι υπερευαισθητοι απλα ειναι κοκκινοι διακοπτες. Στο razer ειχες blue mx η kail mx αναλογος ποτε το ειχες παρει.Ισως τελικα ηταν λαθασμενη επιλογη απο εσενα να πας στους κοκκινους. Αφου ειχες razer επρεπε να πας για blue cherry mx Απλα να ξερεις οτι οι κοκκινοι διακοπτες φημιζονται για το double tapping οχι λογο προβληματος αλλα λογο ευαισθησιας. Απλα στο λεω γιατι μπορει να το στηλεις στη corsair και να μην βρουνε τιποτα. Δοκιμασε να ριξεις το polling rate στα 500 η 250. Επισεις δοκιμασε να ριξεις την επαναλαμβανομενη καταχωριση απο windows. 1
Runner25 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 θα δοκιμασω φιλε ζεργουλινι παντως η ευαισθησια τους ειναι ενοχλητικη απλα ακουμπας το κουμπι και ενεργοποιηται αυτο δεν ειναι πρακτικο ουτε στο γραψιμο ουτε στο παιχνιδι και περα απο αυτο 2 με 3 φορες εχει φαει ασχημο σκαλωμα και ξεκολησε μονο οταν του αλλαξα θυρα στην αρχη νομιζα ηταν χαλασμενο γενικα απο corsair με χιλια εινια να πας για μνημες υδροψυξη all in one και ισως τροφοδοτικα και κουτια εχω το 450 d για case και δεν ειμαι απολυτα ευχαριστημενος γιατι το κουτι πρωτα απο ολα εινια ψευτικο σαν τσιγαροχαρτο(150 ευρα κουτι) και τα φιλτρα του μαπα, μπαζει σκονη, επισης πρωτη μερα παω να βγαλω το πλεγμα απο τα φιλτρα και μου εσπασε ενα δοντακι τροφοδοτικο και μνημες που ειχα παλια κανενα προβλημα Την αποψη μου για την Razer την εχω εκφερει προ πολλου καθαρα με βαση του τι προιοντα εχουν περασει και απο τα χερια μου.μονο πληκτρολογιο δεν εχω δοκιμασει. Οσο για τα Corsair απο μενα προσωπικα αποκλειεται να διαβασες κατι τετοιο,γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει περιπτωση να εδινα τοσα χρηματα σε Corsair,ειδικα επειδη ξερω οτι εμφανιζουν προβληματακια που και που. Ειδικα οταν εψαχνα πιο παλια για ποντικι,πολλα προβληματα. διαβαζα απο πολλους εδω για το κ70 δεν θυμαμαι δικα σου ποστ φιλε μου, παντως το εκθειαζανε και το παρουσιαζανε σαν κατι το τελειο αλλα τελικα εχει πολλα θεματα
Fulgore Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Προσωπικα απο τα χερια μου εχουν περασει τα Coolermaster Trigger το οποιο μου χαλασε στον 1-1.5χρονο περιπου(ευτυχως εντως εγγυησης)και τωρα ειμαι με το Logitech G710(αντικαταστατης του Trigger απο το μαγαζι).Αν και αυτο μου βγει σκαρτο,ξαναγυρναω σε μεμβρανης πληκτρολογιο πραγματικα. Να το βρασω ανεξαρτητου εταιριας αν τα κουμπια αντεχουν 50εκ χτυπηματα που αυτο μεσολαβει σε καμια 10-15ρια χρονια αν ειναι να μου βγαλει προβλημα σε λιγοτερο απο 2χρονια. Αλλα τουλαχιστον εχει ωραια φωτακια που κανουν οτι πρεπει για τα Χριστουγεννα. 1
Stathis85 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ολα τα μηχανικα παιζει να βγαλουνε προβληματα. Ανεξαρτητου κοστους και μαρκας. Απλα τα razer βγαζανε ποιο συχνα λογο διακοπτων. Αυτο που λες για τους διακοπτες οτι ειναι υπερευαισθητοι απλα ειναι κοκκινοι διακοπτες. Στο razer ειχες blue mx η kail mx αναλογος ποτε το ειχες παρει.Ισως τελικα ηταν λαθασμενη επιλογη απο εσενα να πας στους κοκκινους. Αφου ειχες razer επρεπε να πας για blue cherry mx Απλα να ξερεις οτι οι κοκκινοι διακοπτες φημιζονται για το double tapping οχι λογο προβληματος αλλα λογο ευαισθησιας. Απλα στο λεω γιατι μπορει να το στηλεις στη corsair και να μην βρουνε τιποτα. Δοκιμασε να ριξεις το polling rate στα 500 η 250. Επισεις δοκιμασε να ριξεις την επαναλαμβανομενη καταχωριση απο windows. Όχι αδερφε δεν βγάζουν όλα τα μηχανικά προβλήματα. Αν πάρεις Τopre, Diatec, HappyHacking κλπ θα το έχεις μια ζωή. Και δεν είναι πολυ πιο ακριβά απο τα "flagships" των Corsair, Razer, Coolermaster Κλπ. Το Filco το χρησιμοποιώ 6 χρόνια κάθε μέρα και αν το βάλω στο κουτι με μεμβράνη θα νομίζεις ότι είναι καινούργιο. Το ίδιο και ενα Realforce 87U που έχω. Τα σωστά μηχανικά τα έχεις μια ζωή χωρίς προβλήματα. Εδώ ο κόσμος αγοράζει ακόμα στο ebay το IBM model M μεταχειρισμένο 15-20 χρόνων και δουλεύει μια χαρά. Για τους κόκκινους διακόπτες έχεις δίκιο. Είναι χαζό να πάρει κάποιος κόκκινους εκτός αν το χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο για gaming. Ίσως να βολεύουν κόκκινοι μονο στα WASD που συνήθως τα έχεις μονιμα πατημένα την ώρα του game. @ Runner25 Όπως σου είπα πιο πάνω μπορεις να τους αλλάξεις τους διακόπτες σε κάποια πλήκτρα που μπορει να ενεργοποιούνται πιο εύκολα με τους κόκκινους όπως πχ τo spacebar. 1
ikaruga24 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Το πας απευθείας στο κατάστημα για αντικατάσταση ή service και άμα σου πούμε μα και μου στείλε RMA απευθείας στην Corsair και το πρόβλημα σου θα λυθεί απευθείας. Εγώ είχα πάρει το ασημί K70 με τους μπλε φωτισμούς και κόκκινους διακόπτες αλλά η σειρά αυτή έκαιγε LED για πλάκα οπότε τα κατάργησαν και αντικατέστησαν σε όλους με ότι συσκευή θέλανε και έτσι και εγώ απέκτησα το μαύρο Κ70 με κόκκινα led και καφέ διακόπτες. Μην κάνεις τίποτα μόνος σου εφόσον είσαι εντός εγγύησης. Στείλε το πίσω και όλα καλά θα είναι. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα