Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα χθες με μια κοπελα που γνωρισα το 15αυγουστο για καφε.Και οσο συζητουσαμε αρχιζε να μου σπαει τα νευρα με τις μπουρδες της που δεν αντεξα της λεω πρεπει να παω τουλετα και μπηκα στο μαγαζι γιατι καθομασταν εξω και εφυγα απο την πλαινη πορτα.Το θεμα ειναι οτι ξεχασα να πληρωσω και αισθανομαι ασχημα γιατι μου ειπε κιολας οτι εχει προβλημα αλλα τι να κανω να παρω τηλεφωνο να της πω ελα να σου δωσω 10 ευρω μαλακια δεν ειναι?

Δημοσ.

Πηγα χθες με μια κοπελα που γνωρισα το 15αυγουστο για καφε.Και οσο συζητουσαμε αρχιζε να μου σπαει τα νευρα με τις μπουρδες της που δεν αντεξα της λεω πρεπει να παω τουλετα και μπηκα στο μαγαζι γιατι καθομασταν εξω και εφυγα απο την πλαινη πορτα.Το θεμα ειναι οτι ξεχασα να πληρωσω και αισθανομαι ασχημα γιατι μου ειπε κιολας οτι εχει προβλημα αλλα τι να κανω να παρω τηλεφωνο να της πω ελα να σου δωσω 10 ευρω μαλακια δεν ειναι?

στειλε της ενα κωδικο ανανεωσης 10Ε

Δημοσ.

να παρω τηλεφωνο να της πω ελα να σου δωσω 10 ευρω μαλακια δεν ειναι?

Ναι απο ολα αυτα αυτο ειναι η μαλακια.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι το ξερω επρεπε απλα να μεινω ηρεμος να πω εχω μια δουλεια να πληρωσω και να φυγω.Απλα με ειχε τσιτωσει τοσο που αμα καθομουν ενα λεπτο ακομη θα της εσκαγα μπουκετο

Δημοσ.

πω ρε φιλε, απαραδεκτος που εφυγες ετσι, αλλα δε θελω να φανταστω καν τι σου ελεγε και σε εφτασε σε τετοιο σημειο. 

Δημοσ.

Παιδια στην αρχη ελεγε τα γνωστα για πατριαρχιες και οτι οι αντρες φταινε που δε βρισκει δουλεια και γιατι να μην βγαινουν και οι γυναικες στην παραλια τοπλες χωρις να τις λενε πορνες και τα γνωστα.Μεχρι εκει καλα ημουν.Μετα  προσπαθουσα να παω την κουβεντα αλλου και ξεκινησε να υποστηριζει τους να.ζι.Ελεος καπως τα ειχε συνδιασει οτι στην αρχαια ελλαδα τιμουσαν τις γυναικες και δεν ξερω τι..Αλλα εγω εχω τεραστιο προβλημα με αυτους και δεν ξερω επαθα και δυο εγκεφαλικα και την εκανα

Δημοσ.

Παιδια στην αρχη ελεγε τα γνωστα για πατριαρχιες και οτι οι αντρες φταινε που δε βρισκει δουλεια και γιατι να μην βγαινουν και οι γυναικες στην παραλια τοπλες χωρις να τις λενε πορνες και τα γνωστα.Μεχρι εκει καλα ημουν.Μετα  προσπαθουσα να παω την κουβεντα αλλου και ξεκινησε να υποστηριζει τους να.ζι.Ελεος καπως τα ειχε συνδιασει οτι στην αρχαια ελλαδα τιμουσαν τις γυναικες και δεν ξερω τι..Αλλα εγω εχω τεραστιο προβλημα με αυτους και δεν ξερω επαθα και δυο εγκεφαλικα και την εκανα

Είπε τέτοιες βαριές κουβέντες δηλαδή; Πώς κρατήθηκες;

Δικαιολογημένα φέρθηκες σαν κάφρος τότε... 

Δημοσ.

Τεσπα τι να την κανω τωρα?Ειχα παρει βαφλα με 2 μπαλες παγωτο εκανε γυρω εξι ευρω και ενα φρεντο καπουτσινο.Και της λεω παρε κι εσυ κερναω δεν υπαρχει προβλημα χαχαχα.Κανα 20ευρω δηλαδη

• Like 2
Δημοσ.

Τεσπα τι να την κανω τωρα?Ειχα παρει βαφλα με 2 μπαλες παγωτο εκανε γυρω εξι ευρω και ενα φρεντο καπουτσινο.Και της λεω παρε κι εσυ κερναω δεν υπαρχει προβλημα χαχαχα.Κανα 20ευρω δηλαδη

Το τρολ, του τρολ, το τρολ, Τρολ! Καλό απόγευμα

Δημοσ.

γιατι να μην βγαινουν και οι γυναικες στην παραλια τοπλες

εδώ καλά τα λέει.

εγώ θα της πρότεινα να αφήσουμε τον καφέ και να πάμε για μπάνιο.

Δημοσ.

Οχι φιλε εγω με τετοια ατομα δεν θελω παρε δωσε.Απο το κινητο της γινεται να στειλω χρηματα?Και ας τα κανει οτι θελει απλα να μην εχω βαρος.Αλλιως θα της στειλω μηνυμα τι να γινει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...