seftynw Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Πηγα χθες με μια κοπελα που γνωρισα το 15αυγουστο για καφε.Και οσο συζητουσαμε αρχιζε να μου σπαει τα νευρα με τις μπουρδες της που δεν αντεξα της λεω πρεπει να παω τουλετα και μπηκα στο μαγαζι γιατι καθομασταν εξω και εφυγα απο την πλαινη πορτα.Το θεμα ειναι οτι ξεχασα να πληρωσω και αισθανομαι ασχημα γιατι μου ειπε κιολας οτι εχει προβλημα αλλα τι να κανω να παρω τηλεφωνο να της πω ελα να σου δωσω 10 ευρω μαλακια δεν ειναι?
tomato9 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Πηγα χθες με μια κοπελα που γνωρισα το 15αυγουστο για καφε.Και οσο συζητουσαμε αρχιζε να μου σπαει τα νευρα με τις μπουρδες της που δεν αντεξα της λεω πρεπει να παω τουλετα και μπηκα στο μαγαζι γιατι καθομασταν εξω και εφυγα απο την πλαινη πορτα.Το θεμα ειναι οτι ξεχασα να πληρωσω και αισθανομαι ασχημα γιατι μου ειπε κιολας οτι εχει προβλημα αλλα τι να κανω να παρω τηλεφωνο να της πω ελα να σου δωσω 10 ευρω μαλακια δεν ειναι? στειλε της ενα κωδικο ανανεωσης 10Ε
fever25 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Σόρρυ ρε φίλε, αλλά μ@λ@κι@ είναι ο τρόπος που φέρθηκες!
4saken Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 να παρω τηλεφωνο να της πω ελα να σου δωσω 10 ευρω μαλακια δεν ειναι? Ναι απο ολα αυτα αυτο ειναι η μαλακια. 2
seftynw Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ναι το ξερω επρεπε απλα να μεινω ηρεμος να πω εχω μια δουλεια να πληρωσω και να φυγω.Απλα με ειχε τσιτωσει τοσο που αμα καθομουν ενα λεπτο ακομη θα της εσκαγα μπουκετο
Kostas93 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 πω ρε φιλε, απαραδεκτος που εφυγες ετσι, αλλα δε θελω να φανταστω καν τι σου ελεγε και σε εφτασε σε τετοιο σημειο.
mylo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 10€ για δύο καφέδες; Τρελός είσαι; Καλά ξηγηθηκες.
seftynw Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Παιδια στην αρχη ελεγε τα γνωστα για πατριαρχιες και οτι οι αντρες φταινε που δε βρισκει δουλεια και γιατι να μην βγαινουν και οι γυναικες στην παραλια τοπλες χωρις να τις λενε πορνες και τα γνωστα.Μεχρι εκει καλα ημουν.Μετα προσπαθουσα να παω την κουβεντα αλλου και ξεκινησε να υποστηριζει τους να.ζι.Ελεος καπως τα ειχε συνδιασει οτι στην αρχαια ελλαδα τιμουσαν τις γυναικες και δεν ξερω τι..Αλλα εγω εχω τεραστιο προβλημα με αυτους και δεν ξερω επαθα και δυο εγκεφαλικα και την εκανα
fever25 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Παιδια στην αρχη ελεγε τα γνωστα για πατριαρχιες και οτι οι αντρες φταινε που δε βρισκει δουλεια και γιατι να μην βγαινουν και οι γυναικες στην παραλια τοπλες χωρις να τις λενε πορνες και τα γνωστα.Μεχρι εκει καλα ημουν.Μετα προσπαθουσα να παω την κουβεντα αλλου και ξεκινησε να υποστηριζει τους να.ζι.Ελεος καπως τα ειχε συνδιασει οτι στην αρχαια ελλαδα τιμουσαν τις γυναικες και δεν ξερω τι..Αλλα εγω εχω τεραστιο προβλημα με αυτους και δεν ξερω επαθα και δυο εγκεφαλικα και την εκανα Είπε τέτοιες βαριές κουβέντες δηλαδή; Πώς κρατήθηκες; Δικαιολογημένα φέρθηκες σαν κάφρος τότε...
seftynw Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Τεσπα τι να την κανω τωρα?Ειχα παρει βαφλα με 2 μπαλες παγωτο εκανε γυρω εξι ευρω και ενα φρεντο καπουτσινο.Και της λεω παρε κι εσυ κερναω δεν υπαρχει προβλημα χαχαχα.Κανα 20ευρω δηλαδη 2
fever25 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Τεσπα τι να την κανω τωρα?Ειχα παρει βαφλα με 2 μπαλες παγωτο εκανε γυρω εξι ευρω και ενα φρεντο καπουτσινο.Και της λεω παρε κι εσυ κερναω δεν υπαρχει προβλημα χαχαχα.Κανα 20ευρω δηλαδη Το τρολ, του τρολ, το τρολ, Τρολ! Καλό απόγευμα
kleo1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 γιατι να μην βγαινουν και οι γυναικες στην παραλια τοπλες εδώ καλά τα λέει. εγώ θα της πρότεινα να αφήσουμε τον καφέ και να πάμε για μπάνιο.
seftynw Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Οχι φιλε εγω με τετοια ατομα δεν θελω παρε δωσε.Απο το κινητο της γινεται να στειλω χρηματα?Και ας τα κανει οτι θελει απλα να μην εχω βαρος.Αλλιως θα της στειλω μηνυμα τι να γινει..
sotirisl Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 ωραίος ρε φίλε! "πάρε ότι θες κερνάω" και μετά την κοπανάς από την πίσω πόρτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα