petran91 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα στην παρέα.Πρόσφατα έκανα μια αναδιαρρύθμιση στο γραφείο που έχω τον υπολογιστή.Το πρόβλημα: Το καλώδιο ρεύματος για τα ηχεία φεύγει από το δεξί ηχείο. Όμως δεν φτάνει σε κάποια πρίζα οπότε αναγκάστηκα να βάλω το αριστερό ηχείο στα δεξιά, και το αντίστροφο για το δεξί, ώστε να μπορώ να φτάνω πρίζα.Δεν μπορώ να βρω όμως τρόπο, να κάνω swap και τα κανάλια του ήχου, ώστε το δεξί να μετατραπεί σε αριστερό και το ανάποδο.Κατέβασα ένα equalizer APO που βρήκα να προτείνει κάποιος ψάχνοντας στο γούγλη, όμως δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει. Ψάχνω Software λύση και όχι με καλώδια και splitters που βλέπω ότι υπάρχει.Επίσης να πω ότι είμαι με την onboard κάρτα ήχου της Asus B150i Gaming Aura, και στο πρόγραμμα της realtek δεν βρίσκω κάποια επιλογή.Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα πολύ
discoboyminimal Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 κανε μια μικρη προεκταση δικη σου , απο jack male σε jack female , και αντεστρεψε τα ζευγη του αριστερου με το δεξι κοστος κατω των 5 ευρο η αγορασε μια μικρη προεκταση , και κοψτην και ραψτην χωρις να αγοραζεις τα jack και τα καλωδια ξεχωριστα
petran91 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Γενικά δεν ήθελα να μπω στο τρυπάκι να αγοράζω γενικά, όχι λόγω κόστους.Λύση βρήκα παρόλα αυτά μέσω software.Πολύ περίεργο που δεν το κάνουν τα Windows αλλά ούτε και υπάρχει επιλογή στο Software της Realtek.Για την ιστορία, το software που δούλεψε είναι το APO equalizer.Προσθέτεις στο editor μία γραμμή που λέει:Copy: R=L L=Rκαι δουλεύει μόνο για το output που επέλεξες οπότε αν βάλω ακουστικά κτλ δουλεύουν σωστά τα channels. Οπότε όλα γκουντ.
discoboyminimal Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 εμενα παλι, τα software-ιστικα πραγματα δεν μ αρεσουν , καθως παραμονευουν σφαλματα στον ηχο , αργοπορεια (latency) και γενικα ενα δύσχρηστο περιβαλον. ενα καλωδιακι δεν ειναι και δα τοσος κοπος για να κανεις μια 'σωστη' δουλεια εσυ ειχες το καρπουζι , εσυ και το μαχαιρι 1
petran91 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 εμενα παλι, τα software-ιστικα πραγματα δεν μ αρεσουν , καθως παραμονευουν σφαλματα στον ηχο , αργοπορεια (latency) και γενικα ενα δύσχρηστο περιβαλον. ενα καλωδιακι δεν ειναι και δα τοσος κοπος για να κανεις μια 'σωστη' δουλεια εσυ ειχες το καρπουζι , εσυ και το μαχαιρι Καλά τα λες, αλλά τα ηχεία είναι του 15ευρου ξέρω γω, και η δουλειά που τα θέλω δεν είναι τίποτα παραπάνω από το να "βγάζουν ήχο", οπότε δεν είχα όρεξη να ασχοληθώ παραπάνω Αν είχα καλύτερο εξοπλισμό ή τις στοιχειώδεις απαιτήσεις από τον ήχο μου εννοείται θα έψαχνα την πιο σωστή λύση, ή στο κάτω κάτω θα έβαζα μπαλαντέζα που είπε και ο φίλος από πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα