overpower Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα, τελείωσα 2ο έτος, οπότε μπορώ να πάρω το στεγαστικό για το 2ο έτος με κριτήριο τα μαθήματα του 1ου έτους. Σαν δήλωση 1ου έτους δεν έχω περασμένα το 50% των μαθημάτων, αλλά φέτος πέρασα αρκετά οπότε, πλέον, από το 1ο έτος έχω περάσει το 50% των μαθημάτων. Έχω ήξερα ότι για να το πάρω, πρέπει η δήλωση του έτους να έχει περασμένα το 50% των μαθημάτων, και όχι σαν έτος να έχω περάσει το 50%. Τελικά τι ισχύει?
astrosunnefo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δεν έχετε κάποιο site; Απ' το site τής δικής μου σχολής... α. Πιστοποιητικό καλής επίδοσης που χορηγείται από τη Σχολή ή το Τμήμα όπου φοιτά ο φοιτητής. Στο πιστοποιητικό βεβαιώνεται: i) ότι ο φοιτητής σημείωσε επιτυχία στις εξετάσεις του ημίσεως του συνολικού αριθμού των μαθημάτων του ενδεικτικού προγράμματος σπουδών του προηγούμενου έτους ή των αντίστοιχων δύο εξαμήνων. ii) η διάρκεια των σπουδών του αντίστοιχου Τμήματος. β. Κατά το πρώτο έτος σπουδών αντί του ανωτέρω πιστοποιητικού υποβάλλεται πιστοποιητικό εγγραφής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα