Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το χιονια παλια που ειχα χινο χιονι και δεν φαινοταν ο δρομος ηταν για να ξερεις ποθ τελειωνει ο δρομος και το χρωμα ειναι για να εισαι στη λωριδα που πχ κοκκινο απο τη μια κιτρινο απο την απεναντι ετσι ειχες ενα μπουσουλα να πηγαινεις

• Like 1
Δημοσ.

Για το χιονια παλια που ειχα χινο χιονι και δεν φαινοταν ο δρομος ηταν για να ξερεις ποθ τελειωνει ο δρομος και το χρωμα ειναι για να εισαι στη λωριδα που πχ κοκκινο απο τη μια κιτρινο απο την απεναντι ετσι ειχες ενα μπουσουλα να πηγαινεις

14_538.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Όπως ήδη αναφέρθει είναι για να οριοθετούν τον δρόμο όταν είναι χιονισμένος ..είναι ανακλαστικές ώστε το βράδυ που δεν υπάρχει φωτισμός να μην βγεις εκτός δρόμου, δεν είναι για να μετράνε το βάθος του χιονιού αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για αυτόν τον σκοπό.

Δημοσ.

Δεν μπορεί ρε παιδιά να μετράνε το ύψος του χιονιού ανά 5-10 μέτρα! Μου ακούγεται τελείως κουλό!

Αν δείτε την 1η εικόνα, στα τελευταία 100 περίπου μέτρα υπάρχουν 15 τέτοιες "πινακίδες"! Τι να μετρήσουν δηλαδή? Την αυξομείωση του χιονιού ανά 5 μέτρα??

Και εκτός αυτού, γιατί υπάρχουν και από τις 2 μεριές του δρόμου??? Μου είναι αδιανόητο πραγματικά...

Υπάρχει πουθενά γραμμένο να το επιβεβαιώσουμε? Εγώ ούτε πως λέγονται δεν ξέρω...

Ουσιαστικά δεν μετρά το ύψος του χιονιού αλλά την απόσταση του εδάφους.

Δεν ξέρω αν μπορείς να το επιβεβαιώσεις κάπου, αλλά αυτό δεν αναιρεί αυτό που σου λέμε.

Επειδή έχω μεγαλώσει σε τέτοια περιοχή, αυτό γνωρίζω.

Δημοσ.

Επίσης όσο πιο κοντα είναι σε προειδοποιεί για στροφές ή άλλη ιδιομορφια του εδαφους οταν ειναι πιο αραια ειναι ολα κομπλε

Δημοσ.

Δεν μπορεί ρε παιδιά να μετράνε το ύψος του χιονιού ανά 5-10 μέτρα! Μου ακούγεται τελείως κουλό!

Αν δείτε την 1η εικόνα, στα τελευταία 100 περίπου μέτρα υπάρχουν 15 τέτοιες "πινακίδες"! Τι να μετρήσουν δηλαδή? Την αυξομείωση του χιονιού ανά 5 μέτρα??

Και εκτός αυτού, γιατί υπάρχουν και από τις 2 μεριές του δρόμου??? Μου είναι αδιανόητο πραγματικά...

Υπάρχει πουθενά γραμμένο να το επιβεβαιώσουμε? Εγώ ούτε πως λέγονται δεν ξέρω...

Ελληνιστι,χιονοδεικτες.  Αγγλιστι,snow poles

(http://www.nextsystems.eu/odiki-asfaleia-kai-simansi/xionodeiktes.html)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...