Genevieve Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Χαλαρωσε, δεν σε κατηγορησε κανεις για κατι τετοιο! Απλως απαντησα γιατι ηταν λογικη απορια απο νεο μελος συγγνωμη αν φανηκε καπως η απαντηση μου, απλως εχω κουραστει να απαντω σε αυτο το χαζο θεμα!!! σε ευχαριστω που μου ειπες για το σκεπτικο καποιων αν και το θεωρω λιγο..."κομπλεξικο"
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 και ο λογος να κανεις κατι τετοιο???? Ο λόγος να γίνει κάτι τέτοιο; Να υπάρχει φυσικά δεύτερο account για τρολλάρισμα
Genevieve Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ο λόγος να γίνει κάτι τέτοιο; Να υπάρχει φυσικά δεύτερο account για τρολλάρισμα παιδιαστικο μου ακουγεται !!!
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ένας άντρας 30 χρόνων γιατί έχει πολλές φίλες; Αν δεν είναι "friends with benefits " πιστεύετε ότι όντως δεν θα έχει προκύψει το ερωτικό μεταξύ τους;
DDevil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ένας άντρας 30 χρόνων γιατί έχει πολλές φίλες; Αν δεν είναι "friends with benefits " πιστεύετε ότι όντως δεν θα έχει προκύψει το ερωτικό μεταξύ τους; Eξαρταται πως το εννοεις το φιλες. Και εγω έχω ένα καρο γνωστές που ειμαστε φιλοι αλλα βεβαια δεν βγαινουμε πολύ συχνα αλλα εχω μουρη να τους πάρω ένα τηλ και να τους πω να παμε πουθενα. Εγω πχ και να μου ριξει άκυρο μια τυπισσα δεν θα τσακωθω ουτε θα την μπλοκάρω την αφηνω και βλέπουμε. Εφόσον δεν με ενοχλεί. Υπάρχουν και αλλοι όμως ρε παιδι μου που ξηγιουνται απευθειας μπλοκ κτλπ ... ε αμα δεν εισαι τοσο απολυτος θα έχεις κρατησει αρκετες γνωστές.
AntiCambeR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν είσαι ο εαυτός σου και δεν λες αυτό που πιστεύεις θα έχεις φίλες.Επίσης αν συμβιβάζεσαι.
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 παιδιαστικο μου ακουγεται !!! Χαχ, γνωρίζω και άτομο 40 ετών, άεργος που δεν έχει να κάνει τίποτα και περνάει τον χρόνο του τρολλάροντας σε διάφορα sites, youtube κτλ. 1
zio10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχ, γνωρίζω και άτομο 40 ετών, άεργος που δεν έχει να κάνει τίποτα και περνάει τον χρόνο του τρολλάροντας σε διάφορα sites, youtube κτλ. Στάνταρ είναι πάρα πολλοί τέτοιοι! Να ' ναι καλά το ίντερνετ γιατί θα είχαν αυτοκτονήσει!
Genevieve Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχ, γνωρίζω και άτομο 40 ετών, άεργος που δεν έχει να κάνει τίποτα και περνάει τον χρόνο του τρολλάροντας σε διάφορα sites, youtube κτλ. οκ οκ με πεισατε υπαρχουν παντου μεγαλα παιδια!!!
LongTom Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ένας άντρας 30 χρόνων γιατί έχει πολλές φίλες; Αν δεν είναι "friends with benefits " πιστεύετε ότι όντως δεν θα έχει προκύψει το ερωτικό μεταξύ τους; Πάει με την ηλικία αυτό; Περιπτώσεις πολλές, όπως και χαρακτήρες πολλοί. Συνήθως εάν έχει γίνει τίποτα ερωτικό αμφότεροι απομακρύνονται σιγά σιγά όταν σοβαρεύει η κατάσταση με τρίτους(σχέσεις-γάμοι). Δεν είναι δεδομένο ότι θα συμβεί έτσι,μερικοί είναι κουλ να κρατήσουν πρώην τους σαν φίλους, αλλά μέχρι τούδε αυτό παρατήρησα εκ της ομήγυρης. 1
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Πάει με την ηλικία αυτό; Περιπτώσεις πολλές, όπως και χαρακτήρες πολλοί. Συνήθως εάν έχει γίνει τίποτα ερωτικό αμφότεροι απομακρύνονται σιγά σιγά όταν σοβαρεύει η κατάσταση με τρίτους(σχέσεις-γάμοι). Δεν είναι δεδομένο ότι θα συμβεί έτσι,μερικοί είναι κουλ να κρατήσουν πρώην τους σαν φίλους, αλλά μέχρι τούδε αυτό παρατήρησα εκ της ομήγυρης. Στα 20 σχετικά εύκολα χαρακτηριζεις κάποιον /α φίλο /φίλη Στα 30 είναι λίγο πιο συνειδιτοποιημενη η έννοια της φιλίας. 1
Mau-Maus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μαίρη δεν γίνεσαι λίγο πιο συγκεκριμένη??
iordanis77 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχ, γνωρίζω και άτομο 40 ετών, άεργος που δεν έχει να κάνει τίποτα και περνάει τον χρόνο του τρολλάροντας σε διάφορα sites, youtube κτλ. O καθενας οπως τη βρισκει για να σκοτωνει την ωρα του, αλλα το ρημα "τρολλαρω" ειναι λιγο ασαφες. Εννοεις οτι βριζει και επιδιωκει παντα τον καβγα?
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 O καθενας οπως τη βρισκει για να σκοτωνει την ωρα του, αλλα το ρημα "τρολλαρω" ειναι λιγο ασαφες. Εννοεις οτι βριζει και επιδιωκει παντα τον καβγα? Και αυτό που λες, αλλά και χωρίς βρίσιμο. Στα φόρουμς δεν θα βρίσει γιατί πέφτει ban. Σε youtube και ορισμένα fb groups με διχειριστές που βαριούνται να βάλουν τάξη και αφήνουν τον κάθε έναν, ρίχνει όσο βρισίδι θέλει.
Bspus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 O καθενας οπως τη βρισκει για να σκοτωνει την ωρα του, αλλα το ρημα "τρολλαρω" ειναι λιγο ασαφες. Εννοεις οτι βριζει και επιδιωκει παντα τον καβγα? To εξηγει σε βαθος εδω https://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll
Προτεινόμενες αναρτήσεις