DDevil Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Παρουσα κι εγω. Ο μονος ανθρωπος ο οποιος ξερει το 95% για μενα (το αλλο 5% θα ειναι παντα για παρτη μου) ειναι ο κολλητος μου, σαν αδελφο τον εχω. Στα δυσκολα ειναι εκει, στις καλες στιγμες θα χαρει με την χαρα μου, παντα καταλαβαινει την καθε σιωπη μου, εχουμε κλαψει μαζι, εχουμε βρισει μαζι, εχουμε φιλοσοφησει, εχουμε ξεκαρδιστει μαζι και θα γερασουμε μαζι γιατι η σχεση μας ειναι something to treasure. Αυτα απο μενα. Δεν θα κερδισω κατι με το να πεισω μερικους οτι οντως μπορει να υπαρξει πραγματικη φιλια μεταξυ αντρα-γυναικας. Με ενδιαφερει που κερδισα εγω αυτον τον ανθρωπο, που μπηκε στη ζωη μου και ηταν σαν ενα βασικο κομματι που ελειπε για χρονια. Ευχομαι απλα να ζησετε ολοι και ολες την αληθινη φιλια (με ατομο ανεξαρτητου φυλου) γιατι ειναι κατι απιστευτο που κραταει για παντα. Και αν καποιος με πει ψευτρα, ρομαντικη, αφελη κλπ ας κοιταξει το avatar μου για να μην γραφω το ιδιο πραγμα. Kαλα να πάθει ο defacer γιατι εχει πορωθει με τα επιχειρηματα ... ολο επιχειρηματα και επιχειρηματα όχι πως έχω κάτι με τους αλλους αλλα ρε φιλε δεν πειθεται ο κοσμος από τα επιχειρηματα.
*nenya* Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ρε συ ddevil τι γραφεις και με εκανες και quote;!;!;! 1
ikaruga24 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 @ikaruga24 Υπάρχει γενετική τροποποίηση ώστε ο ένα να μην μπορεί να κάνει τα Α, Β και ο άλλος τα Χ, Ψ; πλην των βιολογικών, είμαστε ΟΜΟΙΟΙ. Δεν υποβαθμίζει κανείς, κανέναν! Και σε πληροφορώ όταν ήσουν σε μικρότερη ηλικία (προφανώς) μια χαρά φιλίες έκανε με το αντίθετο φίλο με μια διαφορά, δεν σκεφτόσουν αποκλειστικά με το κάτω κεφάλι. γιατί σε πληροφορώ ότι γενετικά μια χαρά σου σηκωνόταν καθώς έπαιζες με το πουλάκι σου. Οι διαβαθμίσεις υπάρχουν παντού και πάντοτε ακόμα και στον όρο "αγάπη". Δεν αγαπάς με την ίδια ένταση τον κάθε άνθρωπο στη ζωή σου. έτσι είναι και με τη φιλία, παρέα, συντροφικότητα. τπτ δεν είναι ακατόρθωτο και μη επιτεύξιμο. Αρα αυτό που λες επί της ουσίας υπάρχουν βαθμίδες "φιλίας" και άρα ο όρος είναι τελείως χύμα για το ποιον βαφτίζει ο καθένας "φίλο". Φίλος ο Γιάννης που πίνουμε ρετσίνες στα ταβερνάκια κάθε Σάββατο, φίλος και ο Νίκος που έχετε ένα κοινό ενδιαφέρον και βρίσκεστε να τα λέτε, φίλος και ο Δημήτρης που είμαστε στη δουλειά και δεν μας καρφώνει στο αφεντικό για τυχόν επαγγελματικές ατασθαλίες. Εντάξει, προφανώς και δεν μπορώ να δεχτώ το παραπάνω σε προσωπικό επίπεδο. Πάντως ακόμα και από βιολογικής αποκλειστικά πλευράς η "φιλία" μεταξύ φύλων είναι τουλάχιστον αμφιλεγόμενη.
DDevil Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ρε συ ddevil τι γραφεις και με εκανες και quote;!;!;! Oλο δεν σας ενδιαφέρει η αποψη των αλλων και ολο πάτε να επιβληθείτε. Εγω δεν πάω να επιβληθώ εγω απλα υποστηριζω την αποψη μου όταν αυτή αντιλαμβάνομαι ότι δέχεται επιθεση κακοπροαιρετη. Έχει μεγαλη διαφορά. Βαρυνατε τωρα την κουβεντα χωρις λογο μέχρι και για βιολογικα κριτήρια γράφτηκαν .... καλα κρασιά. Κανεις δεν πειθεται από κάτι τέτοιο την ενεργεια σας χαλάτε. Κάποιος θα πειστει μονο αν νιώσει απο τις εμπειριες του τα επιχειρηματα δεν κάνουν τιποτα!
*nenya* Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Παλι με κανεις quote και δεν καταλαβαινω το γιατι...Δεν εχω διαβασει τα μηνυματα ολων των σελιδων, δεν εχω ιδεα για τι πραμα μιλας, ουτε ποιοι πανε να επιβληθουν και με βαζεις κι εμενα μαζι. Καλο σου βραδυ!
DDevil Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δεν επιβάλλω τίποτα, τόση ώρα αυτό λέμε, ότι πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουμε τι θεωρεί φίλο ο καθένας. Ο ένας είναι έτσι, ο άλλος είναι γιουβέτσι, ε δεν μπορεί να γίνει έτσι σωστή κουβέντα. Για εμένα λοιπόν που βάση εμπειρίας, προσωπικών πεποιθήσεων και γνώσεων δίνω στον όρο φιλία ισάξια δύναμη με τη λέξη αδερφός (για κάποιους είναι και μεγαλύτερος γιατί τον φίλο τον επιλέγεις ενώ τον αδερφό απλά σου τυχαίνει). Και ναι, αφού δεν πιστεύω στη φιλία μεταξύ των φύλων νομίζω είναι λογικό να έχω αποκλείσει και ΟΛΕΣ τις γυναίκες από "φίλες". Παρέα κάνουμε, έξω βγαίνουμε, μια χαρά τα λέμε, τρώμε, πίνουμε, όλα καλά αλλά φίλοι ΔΕΝ είμαστε. Δηλαδη εσυ έχεις μονο έναν ορισμο της φιλιας και με βάση αυτόν οι γυναικες δεν έχουν θέση. Οκ. Εντάξει απλα άλλοι μπορει να έχουν περισσοτερους. Παντως εγω δεν θα εβγαινα για καφέ ή για ποτάκι με άτομα που δεν γουστάρω και κυριως εχω καταλαβει πως δεν με συμπαθούν. Κατά τα αλλα φιλος είναι αυτος που θα ξηγηθεί σωστά. Και μπορει να μη βγαινετε κιολας γιατι έχετε διαφορετικά γουστα στη διασκεδαση πχ αμα θέλω ένα βραδυ να πάω καπου συγκεκριμενα και ο φιλος δεν θέλει ή κράζει εντάξει δεν θα τσακωθω για αυτό απλα δεν θα του πω να έρθει. Πάντως δεν είναι ωραιο σαν εικονα να μπλοκάρεις κάποια και να μην της ξαναμιλήσεις επειδή δεν σου έκατσε το λεω επειδή το τελευταιο καιρο το έχουν κανει γνωστοι μου αυτό. Εμενα μου κανει εντυπωση όμως αφου περνάτε καλα όπως λες και είναι φιλικα προσκειμενες απέναντι σου τι σε εμποδιζει να τις θεωρησεις φιλες? σκεψου βγαινετε - αρα δεν σε σνομπάρουν- περνάτε καλα οποτε έχουν καλη διάθεση απέναντι σου τα λέτε κιολας που το πρόβλημα???? Παλι με κανεις quote και δεν καταλαβαινω το γιατι...Δεν εχω διαβασει τα μηνυματα ολων των σελιδων, δεν εχω ιδεα για τι πραμα μιλας, ουτε ποιοι πανε να επιβληθουν και με βαζεις κι εμενα μαζι. Καλο σου βραδυ! Καλα αφου δε γουστάρεις δεν σε ξαναπαραθέτω αντε γεια!
Demetra_ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Αρα αυτό που λες επί της ουσίας υπάρχουν βαθμίδες "φιλίας" και άρα ο όρος είναι τελείως χύμα για το ποιον βαφτίζει ο καθένας "φίλο". Φίλος ο Γιάννης που πίνουμε ρετσίνες στα ταβερνάκια κάθε Σάββατο, φίλος και ο Νίκος που έχετε ένα κοινό ενδιαφέρον και βρίσκεστε να τα λέτε, φίλος και ο Δημήτρης που είμαστε στη δουλειά και δεν μας καρφώνει στο αφεντικό για τυχόν επαγγελματικές ατασθαλίες. Υπάρχει ο γενικός όρος και οι υποκατηγορίες. Για τον γενικό ορισμός άνοιξε ένα κοινό λεξικό νεοελληνικής γλώσσας, αν έχετε σπίτι. Ειδάλλως, δες wikipedia. Μιλάμε για επίπεδα. Όλοι οι φίλοι σου είναι κολλητοί, ΟΧΙ! το ότι δεν είναι κολλητοί, δεν αναιρεί ότι είναι φίλοι σου. Το ίδιο ισχύει και για το επίπεδο όπου επεισέρχεται η σεξουαλική πράξη. Friends with benefits, free relationship κτλ κτλ. Ομοίως και για την αγάπη, (αν έχεις αγαπήσει πραγματικά, αγάπησες τις πρώην σου στον ίδιο βαθμό, με την ίδια ένταση; ΟΧΙ, Εντάξει, προφανώς και δεν μπορώ να δεχτώ το παραπάνω σε προσωπικό επίπεδο. Πάντως ακόμα και από βιολογικής αποκλειστικά πλευράς η "φιλία" μεταξύ φύλων είναι τουλάχιστον αμφιλεγόμενη. => Πραγματικά πρέπει να σε δει κάποιος, πραγματικά όμως. Παλι με κανεις quote και δεν καταλαβαινω το γιατι...Δεν εχω διαβασει τα μηνυματα ολων των σελιδων, δεν εχω ιδεα για τι πραμα μιλας, ουτε ποιοι πανε να επιβληθουν και με βαζεις κι εμενα μαζι. Καλο σου βραδυ! μιλάμε για το troll παράφρασης γραφομένων...βάλτον σε ignore list ή πράξε σύμφωνα με το avatar
DDevil Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Nαι δημητρα οσοι δεν συμφωνουν μαζι σου είναι τρολλς ή πρέπει να τους δει γιατρος ....
technology_guy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Τελικα, ειναι φυσιολογικο να υπαρχει φιλια αναμεσα στα δυο φυλα;
DDevil Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Τελικα, ειναι φυσιολογικο να υπαρχει φιλια αναμεσα στα δυο φυλα; Για μενα δεν υπάρχει θέμα από τη στιγμή που η άλλη είναι καλοπροαίρετη απεναντί μου μπορει να είναι φίλη μου. Τωρα αν είναι κακοπροαίρετη πολύ πολύ κόβουμε την καλημέρα και δεν τρέχει τιποτα. Σιγα μη μπεις και στο κοπο να παρακαλάς την άλλη. Αμα δεν γουστάρει δεν υπάρχει θεμα αρκει να μεινει ουδετερη και να μην κάνει μετα από πισω πουστιές εκει θα έχουμε πρόβλημα. Βασικα για άντρες - γυναικες ισχυει αυτό όχι μονο για τις γυναικες! Παλια και εγω το έβλεπα περιπλοκα και έψαχνα ορισμούς αλλα τελικα εινα πολύ απλά τα πραγματα (για μενα πάντα) δεν επιχειρω να θιξω την αποψη κανενος με αυτή τη θέση. ΥΓ Και μάλιστα μπορω να κρατησω κάποια φιλη ακομα και αν έχω φάει Χ αρκει να μην κουτσομπολευει και να μη κοροιδευει πράγμα που θα φανερωνε ότι είναι κακοπροαιρετη. Εντάξει δεν ηθελε ερωτικό δεν τρεχει κάτι. Δικαιωμα της.
ALLisCHAOS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Γιατί όχι? Τόσο δύσκολο είναι να πιστέψετε μερικοί πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φίλους(ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΟΥΣ) άτομα του άλλου φύλου? *Μερικά πράγματα επειδή δε μας έχουν τύχει στη ζωή μας δε πάει να πει πως δεν συμβαινουν πουθενά 4
technology_guy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Προσωπικα την καλυτερη φιλικη σχεση την εχω αναπτυξει με μια συμμαθητρια μου. Προσφατα ετυχε να παρακολουθησω μια συζητηση γι αυτο το θεμα και αυτοι που συμμετειχαν κατελειξαν στο συμπερασμα οτι δεν υπαρχει φιλια αναμεσα στα δυο φυλα λογου του οριου του friendzone. Αφου ειδα και τις αποψεις εδω μεσα, πλεον πιστευω πως μπορει καποιος να ειναι και straight και να εχει φιλιες με το αλλο φυλο. 1
DDevil Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Προσωπικα την καλυτερη φιλικη σχεση την εχω αναπτυξει με μια συμμαθητρια μου. Προσφατα ετυχε να παρακολουθησω μια συζητηση γι αυτο το θεμα και αυτοι που συμμετειχαν κατελειξαν στο συμπερασμα οτι δεν υπαρχει φιλια αναμεσα στα δυο φυλα λογου του οριου του friendzone. Αφου ειδα και τις αποψεις εδω μεσα, πλεον πιστευω πως μπορει καποιος να ειναι και straight και να εχει φιλιες με το αλλο φυλο. Αυτό ενας αντρας μπορει να το ξεπεράσει αμα καταλαβει και δεχτει ότι δεν θίγεται ο εγωϊσμος του επειδή η άλλη δεν τον βλέπει ερωτικά. Το δρομο της το δρομο σου. Αμα εισαι και λιγο ανοιχτος στην επομενη θα γνωρίσεις άλλη.... Και η ζωή συνεχιζεται και ειπαμε .... αμα συμπαθει και είναι καλοπροαίρετη δεν εχω πρόβλημα να λέμε και που και που καμια κουβέντα ή να βοηθησει / βοηθησω κτλπ ανθρωπινα είναι αυτά! Τωρα αν δεν συμπαθει ας κάνει ... ιγκνορ. Την βοηθάω και εγω ο ιδιος δηλαδή να το κάνει (που έχω κανει ηδη 2 άτομα από εδώ μεσα επειδή ηταν ενοχλητικά χωρις λογο). ΥΓ Σημερα ηρθε μια κοπελα στη δουλεια ωραια και φουλ χαμογελαστή! Για ποιο λογο να κολλησεις σε μια ξυνισμένη? ας λυσει πρωτα ότι θέματα έχει και βλέπουμε. Ωρες ωρες το σκέφτομαι πολύ αυτό βλέπεις κάτι τύπισσες με το χαμογελο ουτε να υποτιμήσουν ουτε τιποτα και βλέπεις και κάτι άλλες έτοιμες να σε δειρουν είναι.... τωρα πραγματικα οι τελευταιες περιμένουν κάτι καινουργιο? εγω ουτε τις πλησιάζω μολις βλέπω ξυνιλα. Αγενεια φουλ και υφάκια. Αυτές όχι για φιλες ... ουτε για τυροπιτα στα εβερεστ δεν θα πηγαινα :cry:
ALLisCHAOS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Αυτές όχι για φίλες..ουτε για τυροπιτα στα εβερεστ δεν θα πηγαινα :cry: Νο offence αλλά στα εβερεστ ούτε με τη katheryn winnick δε θα πήγαινα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις