panagiotisspu Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα δεν ξέρω αν υπάρχει, έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι.. Και είπα να ανοίξω ένα καινούργιο θέμα, πάει ένας φίλος μου στην Σανγκάη και θέλω να μου φέρει κάποια Meizu, που μπορεί να πάει ξέρει κανείς Μαγαζία? Έψαξα στο νέτ αλλά δεν βρίσκω κάτι..
makfil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δεν είναι εύκολη υπόθεση η αγορά ενός κινητού με ευρωπαικές μπάντες και ελληνική γλώσσα σε κινέζικη πόλη. Και αν γίνει μια στραβή, πως θα ξεμπλέξεις; Σίγουρη αγορά από γνωστά κινεζομάγαζα και για πιο γρήγορα από ευρωπαική αποθήκη έστω και με ένα παραπάνω κόστος. 1
stelios18120 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δεν θα στο πρότεινα να σου αγοράσει από κινεζική πόλη. Θα τα φέρεις ελλαδα και δεν θα πιάνουν σήμα όπως σ είπε και ο makfil Καλύτερα κάνε μία παραγγελία να σ έρθουν σπίτι με έτοιμα περασμένα ελληνικά κτλπ το γνωστό ποίημα που στέλνουμε πριν την αποστολή να είσαι κομπλε.
panagiotisspu Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Καλημέρα και ευχαριστώ για της απαντήσεις..το ελληνικό μενού δεν θα με ενοχλουσε Καθώς και στο mx5 δεν είχα.. Αλλά αυτό με της μπάντες η είναι ένα θέμα.. Οπότε εκεί που θα γλίτωνα κάνα ευρώ από απευθείας αγορά.. Αλλά δεν θα έχω υποστήριξη εκεί.. Οπότε καλύτερα από τα γνωστά μαγαζιά!
stelios18120 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Εννοείται καλύτερα από τα γνωστα μαγαζιά που κάνουμε όλοι παραγγελίες. Θα στο στείλουν έτοιμο και όλα περασμενα. Αν τα εφερνες από κινα θα γλυτώνες μερικά € αλλά ή ταλαιπωρία και ή ασυμβατότητα μπορει να είναι τεράστια. Επείσης αν γίνει καμία στραβη εχεις την ασφάλεια του paypal 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα