stelios18120 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ριχτε και ένα διάβασματακι που και που... Κέρδος θα έχετε.
kokkorisk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει αναφερθεί πολλές φορές σε σχετικά νήματα και ας το πούμε άλλη μια φορά και σ' αυτό. Πηγαίνεις ΕΔΩ , πατάς το Conversion Options σε κάθε κάρτα που έχεις συνδέσει και αλλάζεις την εξ ορισμού 1η ρύθμιση στη 2η "Bill me ..." θα σου ηταν ευκολο να μου γραψεις σε μια σειρα τα βηματα πως το βρισκω μεσα απο το paypal? Ευχαριστω
makfil Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Πάμε πάλι. Γρανάζι, Payments, Preapproved payments, Set Available Funding Sources, Conversion Options, Bill me ...
kokkorisk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Πάμε πάλι. Γρανάζι, Payments, Preapproved payments, Set Available Funding Sources, Conversion Options, Bill me ... εγινε φιλε σε ευχαριστω πολυ
enrique19 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Γραφω εδω μην ανοιγω αλλο θεμα, αγορα απο αλιεξπρεςς ακουστικα 0.44 λεπτα του ευρω και η βρωμο γιουρομπανκ με χρεωσε ''εξοδα συναλλαγματος'' ενα ευρω!!0.44 λεπτα κοστιζαν!Ευτυχως που περιμενα να δω ακριβως το ποσό και δεν αγορασα και αλλα δεκα ακουστικα,θα μου επαιρνε η τραπεζα δεκα ευρω και θα μου ερχοταν σοκ!Πολυ αδικο.Οποτε θα κανω αυτο το revolut και θα παω σε καμια αλλη τραπεζα να βγαλω χρεωστικη που δεν χρεωνει ''εξοδα συναλλαγματος'' νομιζω η Αλφα και η Εθνικη.
makfil Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Όλες οι τράπεζες, εκτός ΕΤΕ, χρεώνουν προμήθεια στις αγορές σε συνάλλαγμα. Λεπτομέρειες είτε στα τιμολόγιά τους είτε στο σχετικό κεφάλαιο του επικαιροποιημένου οδηγού της υπογραφής μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα