Runner25 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 σκεφτομαι οτι θα νοικιασω καποια στιγμη παλι σπιτι ισως θα ηταν καλη ιδεα ομως να παρω δανειο για αγορα πρωτης κατοικιας και αντι για ενοικιο να τα δινω στο δανειο μιλαμε για μικρο ποσο μεχρι 20 χιλιαρικα παραπανω δε με ενδιαφερει τι εισοδημα πρεπει να εχεις εγω εχω ενα μεσο εισοδημα κοντα στα 700 απο σταθερη δουλεια κοντα στα 3 χρονια θα μου εγκρινει αραγε δανειο η τραπεζα ?
NikosKallithea Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Έχεις τίποτα για υποθήκη? Αν όχι δύσκολο με αυτό το εισόδημα
bill999r Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Βασικά πρέπει να έχεις τουλαχιστον το 25% της τιμής του ακινήτου σε μετρητά. Έπειτα το εκκαθαριστικό σου να ικανοποιεί την τράπεζα. Αλλά Κ πάλι αν σου δώσουν δάνειο είναι καθαρά δικό τους θέμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Με 700 ευρω τον μηνα ειδοσδημα και να σου δωσουν 20.000 ευρω τι μπορεις να αγορασεις ? Ασε που το θεωρω απιθανο εως αδυνατο με τετοιο εισοδημα.
JohnTehGreek Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Με 20.000€ τι αγοράζεις; Την καλύβα του καραγκιόζη;
fsbmaniac Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Το εισοδημα δυστηχως ειναι μικρο για τετοιο δανειο. Φιλος με σταθερο εισοδημα 4+ χρονια ανω των 50.k μετα φορολογιας παντα (προσοχη εδω) ... γυρισε ολες τις τραπεζες για να βρει δανειο 230.000 και δεν ... Μονο με υποθηκη τα καταφερε....αλλα υποθηκευσε αγροτεμαχιο 3πλασιας αξιας παραθαλλασιο... Ειναι πολυ αυστηρα πλεον ... Βεβαια για να γλυκαθεις... δοκιμασε εδω... http://www.moneyonline.gr/site/HomeLoans/CalcMaxLoan#results βγαζει κατι 60.000 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα