tehAllantin Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Λεπον παιδια, ας βάλουμε όλοι εδώ τα αγαπημενα μας rom απο arcade που μας σημάδεψαν! Εχω βαλει τα εξης αλλα ειναι πολλα που τα ξεχνάω! 1942 Βlood bros Bubble boble Dungeons and dragons Cadillacs and dinosaurs Final fight Golden axe Metal slug 1/x/3 Pang Punisher Shinobi Snow bros sunset riders Super pang Tehkan word cup Tumblepop share the epicness! 2
defacer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Black Tiger Έχω μεγάλη ιστορία με το συγκεκριμένο, δεν το είχα μέχρι που κάποτε στο mame ήρθε η ώρα του. Κερασάκι στην τούρτα αργότερα το πέτυχα σε ένα από τα τότε τελευταία εναπομείναντα arcade της Θεσσαλονίκης και του έδειχνα ποιος είναι το αφεντικό όπως ήθελα να κάνω μικρός αλλά δε μπορούσα.
king2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Chiki chiki boys και Nemo πρέπει να τα είχα τερματίσει καμιά 50αρια φορές με παρέα. Όπως και το Cadillac and dinosaurs τα metal slug και bubble bubble.
Nevyn Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Blood Bros Cadilacs and Dinosaurs Captain Commando Dungeons and Dragons Final Fight Knights of the Round Marvel vs Capcom Snow Bros Metal Slug 1/X/3 Shock troopers 2nd squad
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Bubble Bobble, Metal Slug και Power Spikes. Με τα κωλοthreads σας με κάνατε να κατεβάσω emulator βραδιάτικα...
tehAllantin Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ναι, καλο θα ηταν να μην βάζετε roms που έχουν μπει ήδη. Θα προσπαθήσω να κάνω update αυριο. Καληνυχτα τζουτζουκακια. 1
xstreamgamer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 street fighter II (world)Ελληνικά δεν γράφεται ρε γμτ τι μου βγάζεις προειδοποίηση;
mad-proffessor Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Bubble bobble, double dragon, shinobi, pang, pacman, snow bros, golden axe, ενα ποδοσφαιρακι, ενα βολλευ, ενα καουμποικο, ενα με εναν ιθαγενη, ενα τεννις, ενα με ενα ρομβο που υφαινε κατι σα νημα και απεφευγε αραχνες κ.α
ikaruga24 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Double Dragon Shadow Dancer Cadilacs and Dinosaurs Street Fighter 2 champion edition Bubble bubble Tumblepop Final Fight Samurai Showdown 2 Karnov Black Tiger Wonder boy in monster land Ghouls and ghosts Killer Instict E-Swat Golden Axe Alien VS Predator arcade R-Type Οπως βλέπετε Capcom και SNK κυριαρχούν!
liakinen Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Επειδή έχω να ασχοληθώ με mame δέκα χρόνια μπορεί κάποιος να μου πεί αν είναι OK σε υψηλές αναλύσεις FullHD και πάνω; Παλιά τα είχα σε CRT monitor. Αλήθεια έφτασαν σε μέγεθος 400+ GB;
tehAllantin Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Χτες επαιξα sunset riders και τα 3 πρωτα metal slug. To sunset risers ειχε 4:3 αναλογια κ μαυρες μπαρες διπλα. Τα metal slug ειχε επιλογη για 16:9! 1
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 New Zealand Story εκτος καποιων προαναφερθεντων. Ειχα χαλασει απειρα χρηματα για να βοηθησω αυτο το κοτοπουλακι (ναι, ειναι kiwi αλλα για μενα θα ειναι παντα κοτοπουλο ενταξει?) και το εβαλα πριν κανα δυο χρονια περιπου σε mame αλλα ψιλοαπογοητευθηκα.. 1
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Bubble bobble, double dragon, shinobi, pang, pacman, snow bros, golden axe, ενα ποδοσφαιρακι, ενα βολλευ, ενα καουμποικο, ενα με εναν ιθαγενη, ενα τεννις, ενα με ενα ρομβο που υφαινε κατι σα νημα και απεφευγε αραχνες κ.α Και ένα πίτα γύρο απ' όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα