Lanike71 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ghosts n Goblins. Μια και ήρθε η κουβέντα, ας μου πει κάποιος το επίσημο όνομα του ηλεκτρονικού φλίπερ. Κεντρική πίστα με μία γυναικεία φάτσα και είχε άλλες 3 , κόκκινο,μπλε, πράσινο το χρώμα τους.
crom251 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ghosts n Goblins. Αυτο το παιχνιδι δεν μπορεσα ποτε να το προχωρησω. Ακομα και αργοτερα με τα mame. Πολυ δυσκολο μου φαινοταν. Δυο παιχνιδακια που δεν αναφερθηκαν και τα τερματιζα με κλειστα ματια wonder boy in monster land Blue's Journey 3
zio10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Αυτές τις μέρες έχω κολλήσει με το run and gun! 1
xaerialtwistx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Last Blade / Last Blade 2 (μια καλή αποδειξη του ποσο μπροστα ηταν το NeoGeo), Killer Instinct (οσες φορες και αν το βαλω δεν μπορω να μην εντυπωσιαστω απο τα γραφικα που εχει για εκεινη την εποχη), Street Fighter III: 3rd Strike (επισης γραφικαρες και το κλασσικο street fighter gameplay).
dollyyy19 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 rygar,αλλα τα πολλα λ7 τα εφαγα στο green beret και στο pacman........... 1
Bspus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 bomb jackflying sharkgalagaexerionxain d' sleena (soldier of light)outrun (για τις μουσικες)afterburner (με την καμπινα ειναι εμπειρια, στο mame ειναι αδιαφορο)wonder boy (οχι in monsterland, αυτο εχει αναφερθει)combat schoolkung fu masterpuzzle bobbleking of fightersaerofighters alien vs predator poker ladies (εκει εμαθα poker )Και απο τα νεοτερα τα virtua fighter 2,3 και fighting vipers. Δεν παιζουν καλα στο mame ομως Ghosts n Goblins. Μια και ήρθε η κουβέντα, ας μου πει κάποιος το επίσημο όνομα του ηλεκτρονικού φλίπερ. Κεντρική πίστα με μία γυναικεία φάτσα και είχε άλλες 3 , κόκκινο,μπλε, πράσινο το χρώμα τους. 1
arxyat Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Golden axe κανένας ρε παιδιά...??? Κοτοπουλάκια σίγουρα (New Zealand story από Sega mega drive) Cadillacs & Dinosaurs Double dragon Shinobi Contra Punisher Caveman Super pang
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα