aristos12 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 οδηγός μέ ΚΛΕΜΜΕΝΟ scooter πέφτει στό πίσω μέρος αυτοκινήτου παρκαρισμένο σέ μονόδρομο τό μισό πάνω στό πεζοδρόμιο κ τό αλλο μισό στόν δρόμο , τό scooter τό παρατάνε 100 μέτρα πιό πέρα γιατι επαθε βλάβη ,ειδοποιείται τό 100 ερχεται μετά από 6 ωρες περιπολικό μέ επικεφαλής αστυνομικίνα...οταν τίς ειπε ευγενέστατα ο παθών τήν ζημιά επιτέλους ηρθατε μετά από 5-6 τηλ.αυτή παίρνει ανάποδες κ κόβει κλίσεις σέ ολα τά αυτοκινητα πού ηταν παρκαρισμένα μέ τόν ιδιο τρόπο ενώ εβγαλε κ γλώσσα σέ οσους τίς ειπαν πού νά τά βάλουμε κ εμείς γιά αλλο σέ φωνάξαμε κλπ μέ τό κλεμμένο scooter ΔΕΝ ασχολήθηκε καθόλου (δέν ημουν μπροστά αλλά εχω εμπιστοσύνη σέ αυτόν πού μού ειπε τά γεγονότα οπως συνέβησαν)
defacer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Κόμπλεξ με τις γυναίκες much? "Έβγαλε γλώσσα", δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. 11
aristos12 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Κόμπλεξ με τις γυναίκες much? "Έβγαλε γλώσσα", δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. μά οι γυναίκες ειναι πιό ευαίσθητες ..... ετσι λέγεται η μούφα ειναι οταν τίς ελεγαν κάποιοι συνταξιούχοι μήν μάς γράψεις δέν φθάνουν τά λεφτά γιά φάρμακα φαγητό κλπ ? εβγαλε γλώσσα κοινώς αντιμίλησε μέ υφάκι ξέρεις ποιά ειμαι εγώ η οτι γουστάρω κάνω ....
παπι Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μπραβο στη κυρια. Τιες, σε αρεσε το ρωζ χαρτακι; 6
zianna Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 οδηγός μέ ΚΛΕΜΜΕΝΟ scooter πέφτει στό πίσω μέρος αυτοκινήτου παρκαρισμένο σέ μονόδρομο τό μισό πάνω στό πεζοδρόμιο κ τό αλλο μισό στόν δρόμο , τό scooter τό παρατάνε 100 μέτρα πιό πέρα γιατι επαθε βλάβη ,ειδοποιείται τό 100 ερχεται μετά από 6 ωρες περιπολικό μέ επικεφαλής αστυνομικίνα...οταν τίς ειπε ευγενέστατα ο παθών τήν ζημιά επιτέλους ηρθατε μετά από 5-6 τηλ.αυτή παίρνει ανάποδες κ κόβει κλίσεις σέ ολα τά αυτοκινητα πού ηταν παρκαρισμένα μέ τόν ιδιο τρόπο ενώ εβγαλε κ γλώσσα σέ οσους τίς ειπαν πού νά τά βάλουμε κ εμείς γιά αλλο σέ φωνάξαμε κλπ μέ τό κλεμμένο scooter ΔΕΝ ασχολήθηκε καθόλου (δέν ημουν μπροστά αλλά εχω εμπιστοσύνη σέ αυτόν πού μού ειπε τά γεγονότα οπως συνέβησαν) Δηλαδή η αστυνομία (και όχι η τροχαία) πρέπει να έρχεται σε κάθε κλήση που κάνει κάποιος απευθείας, και να δίνει την ίδια σημασία σε τροχαία που έχουν νεκρούς/τραυματίες, ληστείες, δολοφονίες κτλ όπως και στην άνω περίπτωση.Και αν κάποια στιγμή έρθει, όταν έρθει τελικά, αν δει άλλες παρανομίες να μην τις λάβει υπόψιν, γιατί αν δεν την καλούσαν δεν θα τα είχαν δει. Και όσο για το κλεμμένο σκούτερ, εκτός κι αν ο ληστής περίμενε παραδίπλα την αστυνομία, τι ήθελες να κάνει; Κατέγραψε την περίπτωση, έδωσε και τις κλήσεις στους παρανόμους, αν και όταν βρεθεί ο ληστής θα υποστεί τις συνέπειες. 4
defacer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 εβγαλε γλώσσα κοινώς αντιμίλησε μέ υφάκι ξέρεις ποιά ειμαι εγώ η οτι γουστάρω κάνω .... Το φταίξιμο είναι όλο του άντρα της που την αφήνει να βγει από την κουζίνα ασυνόδευτη. 6
Θεkλα Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 οδηγός μέ ΚΛΕΜΜΕΝΟ scooter πέφτει στό πίσω μέρος αυτοκινήτου παρκαρισμένο σέ μονόδρομο τό μισό πάνω στό πεζοδρόμιο κ τό αλλο μισό στόν δρόμο , τό scooter τό παρατάνε 100 μέτρα πιό πέρα γιατι επαθε βλάβη ,ειδοποιείται τό 100 ερχεται μετά από 6 ωρες περιπολικό μέ επικεφαλής αστυνομικίνα...οταν τίς ειπε ευγενέστατα ο παθών τήν ζημιά επιτέλους ηρθατε μετά από 5-6 τηλ.αυτή παίρνει ανάποδες κ κόβει κλίσεις σέ ολα τά αυτοκινητα πού ηταν παρκαρισμένα μέ τόν ιδιο τρόπο ενώ εβγαλε κ γλώσσα σέ οσους τίς ειπαν πού νά τά βάλουμε κ εμείς γιά αλλο σέ φωνάξαμε κλπ μέ τό κλεμμένο scooter ΔΕΝ ασχολήθηκε καθόλου (δέν ημουν μπροστά αλλά εχω εμπιστοσύνη σέ αυτόν πού μού ειπε τά γεγονότα οπως συνέβησαν) Το 6 ωρες δεν παιζει. Το 5-6 τηλεφωνα ισως. Επισης το σκουτερ αυτοαναγνωριστηκε ως κλεμμένο ή βρεθηκε καποιος αυτοπτης ηρωας και το αναγνωρισε. Απο παντου λεμε. Το φταίξιμο είναι όλο του άντρα της που την αφήνει να βγει από την κουζίνα ασυνόδευτη. Ρε defacer εσυ γιατι τους ξεσκεπαζεις; Μπραβο στη κυρια. Τιες, σε αρεσε το ρωζ χαρτακι; Πρεπει να ομολογησω - αργησα να το πιασω αλλα - καλο το ποιντ.
Lucifer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ντρέπομαι να το λέω όταν σκέφτομαι θετικά για μπάτσους, αλλά αυτή τη φορά είδα τη σκηνή σαν υπέροχη οπερέτα στο μυαλό μου. edit, το καλύτερο είναι το αρμονικό πάντρεμα των απόψεων: αυτά πού γράφετε ειναι πταίσματα σέ αυτά πού εχω δεί στήν ηλιούπολη (αθήνα) μάγκας παρκάρει πάνω στό πεζοδρόμιο (παράλληλα μέ τόν δρόμο ) ενα yaris ,εχει βάλει κ σιδερένιους πασάλους πάνω στό πεζοδρόμιο κ τό σκεπάζει μέ τέντα εχει βάλει κ 2 παπάκια κ 5-6 τεράστιες γλάστρες κ τό εχει κάνει τό μέρος αυτό φρούριο ... τηλ. εχουν πέσει σέ πολεοδομία - αστυνομία- δήμο ηλιούπολης κλπ ...κ οπως καταλάβατε δέν εχει γίνει τιποτα ....τί κράτος ειμαστε ??? μπουρδέλο ? εκεί τουλάχιστον υπάρχουν κ κανόνες συμπεριφοράς κλπ ,κράτος μπανανία ειμαστε τελικά ..... 6
Shadows Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Λογικο σεναριο,θα σκασε ο αλλος με το μηχανακι στο σταθευμενο,παραταει το μηχανακι και φευγει(εκει και ο λογισμος οτι ειναι κλεμμενο)παιρνουν 5-6 τηλεφωνα την τροχαια που θα κανε καμια ωρα να φτασει(οπου τηλεφωνα βαλε ωρες)σκαει η τροχονομος-αστυνομικινα δεν καταλαβα ακριβως τι ηταν,την αρχιζουν στην μανουρα-τσαμπουκαδες,τσεκαρει αυτη οτι δεν εγινε κατι τραγικο(πχ τραυματισμος κλπ κλπ)και αφου θα τα πηρε απο τους τσαμπουκαδες,θα αρχισε-αν δυνατον σε αυτην την χωρα- να κοβει κλησεις σε παρανομα παρκαρισμενα αμαξια. Συμπερασμα του ts φταιει επειδη ειναι γυναικα. 3
overpower Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Γιατι να μην κοψει κλησεις σε ολα τα αυτοκινητα που λογικα ηταν παρανομα παρκαρισμενα? Δεν λεω, λαθος που δεν ασχοληθηκε και για το υφακι. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Γιατι να μην κοψει κλησεις σε ολα τα αυτοκινητα που λογικα ηταν παρανομα παρκαρισμενα? Δεν λεω, λαθος που δεν ασχοληθηκε και για το υφακι. Το αυτό. οδηγός μέ ΚΛΕΜΜΕΝΟ scooter πέφτει στό πίσω μέρος αυτοκινήτου παρκαρισμένο σέ μονόδρομο τό μισό πάνω στό πεζοδρόμιο κ τό αλλο μισό στόν δρόμο , τό scooter τό παρατάνε 100 μέτρα πιό πέρα γιατι επαθε βλάβη ,ειδοποιείται τό 100 ερχεται μετά από 6 ωρες περιπολικό μέ επικεφαλής αστυνομικίνα...οταν τίς ειπε ευγενέστατα ο παθών τήν ζημιά επιτέλους ηρθατε μετά από 5-6 τηλ.αυτή παίρνει ανάποδες κ κόβει κλίσεις σέ ολα τά αυτοκινητα πού ηταν παρκαρισμένα μέ τόν ιδιο τρόπο ενώ εβγαλε κ γλώσσα σέ οσους τίς ειπαν πού νά τά βάλουμε κ εμείς γιά αλλο σέ φωνάξαμε κλπ μέ τό κλεμμένο scooter ΔΕΝ ασχολήθηκε καθόλου (δέν ημουν μπροστά αλλά εχω εμπιστοσύνη σέ αυτόν πού μού ειπε τά γεγονότα οπως συνέβησαν) 1ον. Η αστυνομικίνα / αστυνομικός και ο οποιοσδήποτε έρχεται στο συμβάν, λαμβάνει εντολές από κάποιον για να πάει, π.χ κέντρο επιχειρήσεων, δεν πηγαίνει έτσι μόνος του κατευθείαν επειδή κάλεσες και είπες έγινε το τάδε, ενημερώνει αξιοματικό κτλ. Εκτός αν κάλεσες το 100 για κάτι. 2ον. Που το ξέρεις από πριν οτι το άλλο όχημα ήτανε κλεμμένο; Θα μου πεις επειδή το παράτησαν οκ. 3ον. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες "που να τα βάλουμε". Αν ήταν παρκαρισμένα παράνομα λογικό και αναμενόμενο να κοπούν κλήσεις.
aristos12 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Ντρέπομαι να το λέω όταν σκέφτομαι θετικά για μπάτσους, αλλά αυτή τη φορά είδα τη σκηνή σαν υπέροχη οπερέτα στο μυαλό μου. edit, το καλύτερο είναι το αρμονικό πάντρεμα των απόψεων: τό πρόβλημα αυτό εξακολοθεί νά υπάρχει χωρίς νά ενδιαφέρεται κανείς ουτε δήμος-αστυνομία-πολεοδομία κ επειδή δέν γράφω μέ γρίφους αοριστίες κλπ ,τό ανωτέρω ιδιωτικό parking πάνω στό πεζοδρόμιο μέ τέντες γλάστρες μηχανάκια βρίσκεται στήν ηλιούπολη (αθηνα) περιοχή αγίας μαρίνας κ οδό , λεωφόρος στρατάρχη παπάγου αλέξανδρου αριθμός 13 (εχει πράσινες πόρτες κ παράθυρα τό σπίτι μάλλον ανήκει σέ τύπο πασοκτζή κ γι αυτό δέν τόν ακουμπάνε...) Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2016 από aristos12
zianna Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 τό πρόβλημα αυτό εξακολοθεί νά υπάρχει χωρίς νά ενδιαφέρεται κανείς ουτε δήμος-αστυνομία-πολεοδομία κ επειδή δέν γράφω μέ γρίφους αοριστίες κλπ ,τό ανωτέρω ιδιωτικό parking πάνω στό πεζοδρόμιο μέ τέντες γλάστρες μηχανάκια βρίσκεται στήν ηλιούπολη (αθηνα) περιοχή αγίας μαρίνας κ οδό , λεωφόρος στρατάρχη παπάγου αλέξανδρου αριθμός 13 (εχει πράσινες πόρτες κ παράθυρα τό σπίτι μάλλον ειναι πασόκ ο τύπος κ γι αυτό δέν τόν ακουμπάνε...) Θα πάει κανείς να μας ποστάρει φωτο; Στους υπόλοιπους μιλάω, γιατί εσύ 1μιση μήνα δεν το έκανες
Vapir Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 δηλαδή έκανε τη δουλειά της και για κάποιο λόγο αυτό είναι κακό #fuck logic#TS_REKT_LMAO
Προτεινόμενες αναρτήσεις