winterman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Φαντάζομαι θα υπάρχουν και αλλοι εδω μέσα λατρεις του συγκεκριμενου αιλουροειδους ..... Ενα ειδος που εχει η φανατικους φιλους η φανατικούς εχθρούς..... 5
Θεkλα Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Haters gonna hate. Αγαπω απίστευτα τις γατες αν και δεν ειχα ποτε μου. 3
livefreeordie Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Τις αγαπω τις γατες! Πιο πολυ απο τους σκυλους,που ειναι διαρκως εξαρτημενοι. Εχω κι εγω μια αλλα δεν ξερω πως να βαλω φωτο -.- 1
Grim Ripper Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Τις αγαπω τις γατες! Πιο πολυ απο τους σκυλους,που ειναι διαρκως εξαρτημενοι. Εχω κι εγω μια αλλα δεν ξερω πως να βαλω φωτο -.- Αν έχεις account στο imgur τότε βάλτην εκεί και μετά κάνε [im]link_της_εικόνας[/img*] Χωρίς το * στο τέλος, το έβαλα γτ θα μου έβγαζε ότι υπάρχει εικόνα και δεν θα έβλεπες τι έγραψα.
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Mε όλο το σεβασμό προς τον γουιντερμάν το τόπικ του γατόφιλου είναι ένα και ανήκει στον γατοτεράστιο White Cat http://www.insomnia.gr/topic/602140-%CF%8C%CF%83%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CE%BE%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82/?do=findComment&comment=54694885 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Οι γάτες με κάνουν να τις συμπαθώ και τις λυπάμαι όποτε τις βλέπω, δεν ξέρω γιατί. Εννοείται οτι μου αρέσουν πιο πολύ από τους σκύλους. 1
winterman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 H γατα ειναι ανεξαρτητη ...και η συμπεριφορα της ειναι πιο κοντα στην ανθρωπινη συμπεριφορα....απο αυτη του σκυλου... πχ αν εχει τις στραβες της δεν προκειται να κατσει να την χαιδεψεις.... 2
zianna Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Η γάτα όχι μόνο είναι ανεξάρτητη, αλλά και κάθε γατί τελείως διαφορετική συμπεριφορά από το άλλο. Θα πεις κανείς σε όλα τα ζώα και στους ανθρώπους ισχύει αυτό, αλλά όταν δείτε σκύλο να έχει συμπεριφορά γάτας τα ξαναλέμε, γιατί εγώ έχω δει γατί να συμπεριφέρεται σαν σκύλος, να σε ακολουθά όπου πας, να σε περιμένει να βγεις από το σπίτι, να σε περιμένει να σε πάει στο σπίτι από εκατοντάδες μέτρα μακρυά, να του πετάς μπαλάκια να στα φέρνει, τελίως σκυλί!
xstreamgamer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Λατρεύω τα γατιά όπως και τα σκυλιά επίσης.Αλλά οι γάτες παιδιά είναι άλλο πράγμα.Έχουν μία αρχοντιά μία ανεξαρτησία αγαπω τα πάντα πάνω στα γατιά ακόμα και τον τρόπο που περπατάνε.Είναι η πρώτη χρονιά στην ζωή μου που δεν εχω γάτα και νοιώθω ότι κάτι μου λείπει ευτυχώς εδώ στο χωριό και να θες δεν γίνεται να ξεμείνεις. Τρεις είναι έτοιμες να γεννήσουν μόνο στην δική μου γειτονιά οπότε σύντομα θα είμαι ο κάτοχος ενός γατομωρού! 1
livefreeordie Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Απλο ηταν τελικα χαχα. Να το τερατακι μου. Thnx για την βοηθεια <3 18
winterman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Λατρεύω τα γατιά όπως και τα σκυλιά επίσης.Αλλά οι γάτες παιδιά είναι άλλο πράγμα.Έχουν μία αρχοντιά μία ανεξαρτησία αγαπω τα πάντα πάνω στα γατιά ακόμα και τον τρόπο που περπατάνε.Είναι η πρώτη χρονιά στην ζωή μου που δεν εχω γάτα και νοιώθω ότι κάτι μου λείπει ευτυχώς εδώ στο χωριό και να θες δεν γίνεται να ξεμείνεις. Τρεις είναι έτοιμες να γεννήσουν μόνο στην δική μου γειτονιά οπότε σύντομα θα είμαι ο κάτοχος ενός γατομωρού! Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι ειναι επιρρεπης στη...ζημια....αλλα ουδείς αλανθαστος
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 όταν είδα τον τίτλο το μυαλό μου πήγε αλλού.... τσπ... μου αρέσει να παίζω μαζί τους, πλάκα έχουν!!
anwnymh29 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Nιαου! Ας απαντησω και σοβαρα επι του θεματος.. Λατρευω τις γατες..λατρευω την ανεξαρτησια τους,την ειλικρινεια τους αμα δεν εχουν κεφια σου το λενε με καθε τροπο,λατρευω την αρχοντια στο βλεμμα τους "βαλε μου να φαω ρε ουφο" κτλ.. Επισης ειναι αξια και θα ελεγα παραδειγμα προς μιμηση η γατομαμα..οσοι ειχατε ή εχετε γατες θα γνωριζετε οτι απο καποια στιγμη και μετα η γατομαμα διωχνει τα γατοπαιδια της τους μαθαινει την ζωη,την επιβιωση και μετα τα διωχνει..ποσο σοφη μαμα ε??!! Αυτα και νιαου!! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα