Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι ρατσα,ειναι του δρομου. ειδες πως ξεγελαει;  :-D  Ο κτηνιατρος μου οταν την πρωτοειδε ειχε παθε πλακα. Μου ειπε πως μαλλον ειναι ημιαιμη περσιας. Ενος μηνων την βρηκα.

Ε λογικό αν την βρήκες από τον δρόμο..... Αλλά τόσο από την ουρά όσο και από τα χαρακτηριστικά της γάτας στο πρόσωπο, σπάει μάτι οτι πρόκειται για ράτσα και δεν είναι σαν τις απλές γάτες που βρίσκουμε στον δρόμο. Καποιουνού γέννησε η γάτα του μάλλον και πέταξε το μικρό στον δρόμο....

Δημοσ.

Ε λογικό αν την βρήκες από τον δρόμο..... Αλλά τόσο από την ουρά όσο και από τα χαρακτηριστικά της γάτας στο πρόσωπο, σπάει μάτι οτι πρόκειται για ράτσα και δεν είναι σαν τις απλές γάτες που βρίσκουμε στον δρόμο. Καποιουνού γέννησε η γάτα του μάλλον και πέταξε το μικρό στον δρόμο....

Ποιος ξερει. Ή αυτο ή χαθηκε απο την μανα του,γιατι ηταν μονο του το καημενο. Παντως καθαροαιμο δεν ειναι,το ειπε ο κτηνιατρος. Μικρο δεν ειχε τετοια ουρα,μεγαλωνοντας την απεκτησε. 

Δημοσ.

Έχω 5 γάτες. Στην αρχή είχα μια η οποία γέννησε και ήθελα να τα δώσω. Ε στο τέλος δεν τα ήθελε κανένας και τα κράτησα όλα. Είχα και την μετακόμιση σε άλλη χώρα τα καταφέραμε. Πλέον είναι τα παιδάκια μου και μπαίνω άνετα στην φυλακή οποίος σκεφτεί να κάνει κάτι κακό σε αυτά.

• Like 2
Δημοσ.

Κάποτε σε μια βόλτα μου, εμφανίστηκε μπροστά μου ένας αδέσποτος πορτοκαλί γάτος με μεγάλη όρεξη για χαδάκια. Για 10 λεπτά δεν σταμάτησε να χουρχουρίζει!Τόσο πολύ με συμπάθησε.

Κάνω κάποια στιγμή να φύγω αλλά δεν με άφηνε! Δεν μπορούσα να τον πάρω στο σπίτι,αλλά απο την άλλη δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο του. Έτσι και εγώ τον πήρα αγκαλιά μέχρι την γειτονιά μου, και τον άφησα κοντά σε μια κυρία που ταΐζει τα αδέσποτα της γειτονιάς.(Στο χωριό μου την λένε crazy cat lady :D)

Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε, και ακόμα όποτε περνάω από τον δρόμο ο γατούλης έρχεται στο μέρος μου για χάδια και παιχνίδια :-) 

Κάποια στιγμή θα ανεβάσω και φωτογραφία του γατούλη να τον δείτε και εσείς  

• Like 3
Δημοσ.

με ενοχλεί σφόδρα η ύπαρξη του νήματος.Να επέμβουν οι μόντες.Χαλάει η αισθητική μου κ δεν μπορώ να κάνω ignore το θρεντ.Δεν θέλω καν να το βλέπω στην λίστα νημάτων.Όπως το ίδιο κ τις γάτες.Μπλιάχ

Δημοσ.

με ενοχλεί σφόδρα η ύπαρξη του νήματος.Να επέμβουν οι μόντες.Χαλάει η αισθητική μου κ δεν μπορώ να κάνω ignore το θρεντ.Δεν θέλω καν να το βλέπω στην λίστα νημάτων.Όπως το ίδιο κ τις γάτες.Μπλιάχ

Τοξοβολε πρεπει να εισαι πολυ συμπαθητικος ανθρωπος και με καθολου κομπλεξ απ'οσο εχω παρατηρησει κι απο τα θρεντ που εσυ ανοιγεις. Ισως κι εμας δε μας αρεσουν καποια απο τα δικα σου θρεντ,αλλα προφανως πρεπει να ζησουμε με αυτα :)

• Like 5
Δημοσ.

Δεν ήξερα οτι οι ομοφυλόφιλοι έχουν αλλεργία στις γάτες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...