xstreamgamer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι ειναι επιρρεπης στη...ζημια....αλλα ουδείς αλανθαστος Εδώ στο χωριό η γάτα δεν "έχει ανάγκη" να κάνει ζημιές.Οι πόρτες έχουν πορτάκια μικρά που ανοίγουν κάτω κάτω και η γάτα είναι ελεύθερη να παίξει να κυνηγήσει να κάνει ότι της γουστάρει ανά πάσα στιγμή τρεις εποχές του χρόνου.Το χειμώνα έτσι και αλλιώς την περνάει αραχτή δίπλα στο τζάκι οπότε δεν υπάρχει θέμα. 1
livefreeordie Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι ειναι επιρρεπης στη...ζημια....αλλα ουδείς αλανθαστος πολλες ζημιες και τριχα επισης. τουλαχιστον η δικια μου!
*nenya* Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Τις λατρευω, ειναι τα πιο υπεροχα πλασματα <3 παντου οταν τις πετυχαινω τις πλησιαζω για χαδακια και μ'αρεσει να ανοιγω διαλογο μαζι τους. Λιωνω για παρτη τους οπως καποιοι λιωνουν οταν βλεπουν μωρα. 2
alx301 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Να εδω και οι δικες μας.. 1η φωτο στο παλιό σπίτι...να παω να την πεσω και να μην μπορώ... 2η φώτο ο μικρός γατος, ευτυχώς σώσαμε το 2ο του μάτι οταν το βρήκαμε. Πολυ καλή η κτηνιατρος. Ο ατιμος παροτι το 1 ματι πιάνει μεχρι και κουνουπια σε τερμα σκοτάδι 7
livefreeordie Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Να εδω και οι δικες μας.. 1η φωτο στο παλιό σπίτι...να παω να την πεσω και να μην μπορώ... 2η φώτο ο μικρός γατος, ευτυχώς σώσαμε το 2ο του μάτι οταν το βρήκαμε. Πολυ καλή η κτηνιατρος. Ο ατιμος παροτι το 1 ματι πιάνει μεχρι και κουνουπια σε τερμα σκοτάδι τι καλα! κι εγω την δικια μου απο τον δρομο την πηρα! ηταν δεν ηταν ενος μηνων.
LongTom Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Αγαπημένα τα γατιά,αλλά δυστυχώς το σπίτι δεν αφήνει ζωντανά. Ίσως στο μέλλον. Mε φωναξατε? Βέβαια το Γατοκόριτσο,όπου και αν είναι, ήταν περισσότερο κατάλληλη.
Baator Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Να και τα δικά μου τα καμάρια, αγαπημένα αδερφάκια. 9
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Απλο ηταν τελικα χαχα. Να το τερατακι μου. Thnx για την βοηθεια <3 Πολύ παχιά φαίνεται η ουρά της. Τι ράτσα είναι; Εδώ στο χωριό η γάτα δεν "έχει ανάγκη" να κάνει ζημιές.Οι πόρτες έχουν πορτάκια μικρά που ανοίγουν κάτω κάτω και η γάτα είναι ελεύθερη να παίξει να κυνηγήσει να κάνει ότι της γουστάρει ανά πάσα στιγμή τρεις εποχές του χρόνου.Το χειμώνα έτσι και αλλιώς την περνάει αραχτή δίπλα στο τζάκι οπότε δεν υπάρχει θέμα. Βασίλισσες τις έχετε!
theoritikos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Στην γειτονιά μου έχω μια παχουλή γάτα η οποία την αράζει πάντα έξω από ένα μινι μάρκετ. Της έχω δώσει το όνομα Jabba the cat 2
livefreeordie Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Πολύ παχιά φαίνεται η ουρά της. Τι ράτσα είναι; Δεν ειναι ρατσα,ειναι του δρομου. ειδες πως ξεγελαει; Ο κτηνιατρος μου οταν την πρωτοειδε ειχε παθε πλακα. Μου ειπε πως μαλλον ειναι ημιαιμη περσιας. Ενος μηνων την βρηκα.
winterman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Nιαου! Ας απαντησω και σοβαρα επι του θεματος.. Λατρευω τις γατες..λατρευω την ανεξαρτησια τους,την ειλικρινεια τους αμα δεν εχουν κεφια σου το λενε με καθε τροπο,λατρευω την αρχοντια στο βλεμμα τους "βαλε μου να φαω ρε ουφο" κτλ.. Επισης ειναι αξια και θα ελεγα παραδειγμα προς μιμηση η γατομαμα..οσοι ειχατε ή εχετε γατες θα γνωριζετε οτι απο καποια στιγμη και μετα η γατομαμα διωχνει τα γατοπαιδια της τους μαθαινει την ζωη,την επιβιωση και μετα τα διωχνει..ποσο σοφη μαμα ε??!! Αυτα και νιαου!! Συμφωνω απολυτα και να προσθεσω και ενα ρητο για τους "απιστους" .....: " Ο θεος εδωσε την γατα για να δωσει την ευκαιρια στον ανθρωπο να χαιδεψει την Τιγρη" πολλες ζημιες και τριχα επισης. τουλαχιστον η δικια μου! Με τετοια ουρα....αναμενομενο.... ....
livefreeordie Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Με τετοια ουρα....αναμενομενο.... .... Eχει γενικα μπολικο μαλλι,πολλη τριχα συνεχεια βγαζει και τριχομπαλες αφου της δινουμε ειδικη αλοιφη γιατι οταν γλυφεται καταπινει πολλες και δε κανει. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2016 από livefreeordie
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Η δικη μου γατα βρεθηκε σε καδο σκουπιδιων εξω απο τον πυργο Αθηνων εκει που στεγαζεται η πρεσβεια της δημοκρατιας της Κορεας. Η γατα εχει την ικανοτητα να κανει γκριματσες διασημων και πολιτικων. Ειναι τοσο εξυπνη που ξερει τι κανει και σε ποιους απευθυνεται η καθε γκριματσα της.
Soulseeker Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Εδω ο δικος μας (τον εχουμε εξω ομως) με bonus το ποδι μου 8
Θεkλα Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ωραιο το γατι! Πρεπει να εισαι του fbi για να δεις παντως το ποδι στη φωτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα