Vapir Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 με ενοχλεί σφόδρα η ύπαρξη του νήματος.Να επέμβουν οι μόντες.Χαλάει η αισθητική μου κ δεν μπορώ να κάνω ignore το θρεντ.Δεν θέλω καν να το βλέπω στην λίστα νημάτων.Όπως το ίδιο κ τις γάτες.Μπλιάχ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 με ενοχλεί σφόδρα η ύπαρξη του νήματος.Να επέμβουν οι μόντες.Χαλάει η αισθητική μου κ δεν μπορώ να κάνω ignore το θρεντ.Δεν θέλω καν να το βλέπω στην λίστα νημάτων.Όπως το ίδιο κ τις γάτες.Μπλιάχ 2
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Κάποτε σε μια βόλτα μου, εμφανίστηκε μπροστά μου ένας αδέσποτος πορτοκαλί γάτος με μεγάλη όρεξη για χαδάκια. Για 10 λεπτά δεν σταμάτησε να χουρχουρίζει!Τόσο πολύ με συμπάθησε. Κάνω κάποια στιγμή να φύγω αλλά δεν με άφηνε! Δεν μπορούσα να τον πάρω στο σπίτι,αλλά απο την άλλη δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο του. Έτσι και εγώ τον πήρα αγκαλιά μέχρι την γειτονιά μου, και τον άφησα κοντά σε μια κυρία που ταΐζει τα αδέσποτα της γειτονιάς.(Στο χωριό μου την λένε crazy cat lady ) Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε, και ακόμα όποτε περνάω από τον δρόμο ο γατούλης έρχεται στο μέρος μου για χάδια και παιχνίδια Κάποια στιγμή θα ανεβάσω και φωτογραφία του γατούλη να τον δείτε και εσείς Από ποιο χωριό είσαι;! Εδώ στη δουλειά ταΐζω από πέρυσι δύο θηλυκά...φοβόμουν τι θα κάνουν το χειμώνα αλλά τη βγάλανε τελικά και είναι μια χαρά! Κάνανε και οικογένεια!
Lucifer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 με ενοχλεί σφόδρα η ύπαρξη του νήματος.Να επέμβουν οι μόντες.Χαλάει η αισθητική μου κ δεν μπορώ να κάνω ignore το θρεντ.Δεν θέλω καν να το βλέπω στην λίστα νημάτων.Όπως το ίδιο κ τις γάτες.Μπλιάχ Δε σε νοιάζει τι κάνουν στις φλοκάτες τους, αλλά δε θες να τις βλέπεις και δημόσια στο θρεντ ε. 4
redhotstef Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Fak , τυχαιο να δω το θεμα στη πρωτη σελιδα του μπλα μπλα, σημερα; Σημερα οπως περπατουσα ειδα μια γατα σκοτωμενη στη μεση του δρομου με αιματα, οποτε αποκλειεται να τη πατησε αυτοκινητο. Μαλλον κανενας με μηχανη θα ταν. Κριμα. Να του κοπει το ποδι στον ..; αν το εκανε επιτηδες.
winterman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Fak , τυχαιο να δω το θεμα στη πρωτη σελιδα του μπλα μπλα, σημερα; Σημερα οπως περπατουσα ειδα μια γατα σκοτωμενη στη μεση του δρομου με αιματα, οποτε αποκλειεται να τη πατησε αυτοκινητο. Μαλλον κανενας με μηχανη θα ταν. Κριμα. Να του κοπει το ποδι στον ..; αν το εκανε επιτηδες. Eλπιζω πως οχι...αν και κυκλοφορουν πολλα ...."ζωα" αναμεσα μας
Θεkλα Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Fak , τυχαιο να δω το θεμα στη πρωτη σελιδα του μπλα μπλα, σημερα; Σημερα οπως περπατουσα ειδα μια γατα σκοτωμενη στη μεση του δρομου με αιματα, οποτε αποκλειεται να τη πατησε αυτοκινητο. Μαλλον κανενας με μηχανη θα ταν. Κριμα. Να του κοπει το ποδι στον ..; αν το εκανε επιτηδες. Πως το συμπέρανες οτι ήταν μηχανή και όχι αυτοκίνητο; Επίσης, αν ήταν μηχανή, φαντάζομαι οι συνέπειες δε θα ήταν τόσο απλές (δε θα έπεφτε μάλλον; ). 1
chrisxkar Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Fak , τυχαιο να δω το θεμα στη πρωτη σελιδα του μπλα μπλα, σημερα; Σημερα οπως περπατουσα ειδα μια γατα σκοτωμενη στη μεση του δρομου με αιματα, οποτε αποκλειεται να τη πατησε αυτοκινητο. Μαλλον κανενας με μηχανη θα ταν. Κριμα. Να του κοπει το ποδι στον ..; αν το εκανε επιτηδες. Επειδη μου εχει τυχει να ξερεις με μηχανη δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Οι γατες εχουν ενα κακο συνηθειο ...να κανουν "προσποιηση" οταν πλησιαζεις ενω πηγαινουν μπροστα ξαφνικα μπορει να κανουν πισω δεν μπορεις να κανεις τιποτα αν πας να κοψεις τιμονι θα σκοτωθεις οποτε αναγκαστικα στεναχωριεσαι αλλα την πατας Και εχω γατα κατοικιδιο οποτε δεν ειναι να πεις οτι δεν με νοιαζει 1
xristos antwnakis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 χμμμ με τις αδεσποτες τι θα κανουμε ???? για να σας δω ολοι εσεις που τις αγαπατε ειχα και εγω 2 καποτε προς αποφυγη παρεξηγ......
Lucifer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δεν πρόλαβε καν να το γράψει, τον έφαγαν οι γατόφιλοι 3
Praetorianos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Σημερα οπως περπατουσα ειδα μια γατα σκοτωμενη στη μεση του δρομου με αιματα, οποτε αποκλειεται να τη πατησε αυτοκινητο. Μαλλον κανενας με μηχανη θα ταν. Κριμα. Να του κοπει το ποδι στον ..; αν το εκανε επιτηδες.Θελει αυτοκτονικου επιπεδου σαδισμο και αυτοκαταστροφικη επιδεξιοτητα για να δεις μια γατα στο δρομο, να εισαι με μηχανη και να σκεφτεις να την πατησεις, ποσο μαλλον να τη μανουβραρεις και να το καταφερεις. Αυτο που ειπε ο chrisxkar. Δε σε νοιάζει τι κάνουν στις φλοκάτες τους, αλλά δε θες να τις βλέπεις και δημόσια στο θρεντ ε.Κομψοτεχνημα κεντηστο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δεν πρόλαβε καν να το γράψει, τον έφαγαν οι γατόφιλοι 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Fak , τυχαιο να δω το θεμα στη πρωτη σελιδα του μπλα μπλα, σημερα; Σημερα οπως περπατουσα ειδα μια γατα σκοτωμενη στη μεση του δρομου με αιματα, οποτε αποκλειεται να τη πατησε αυτοκινητο. Μαλλον κανενας με μηχανη θα ταν. Κριμα. Να του κοπει το ποδι στον ..; αν το εκανε επιτηδες. Είχα δει τέτοιο αποκρουστικό θέαμα στο Μαρούσι το 90 όταν ήμουν στο αμάξι και οδηγούσε η μάνα μου. Είδαμε ξαφνικά μια γάτα σκοτωμένη μέσα στα αίματα στην μέση του δρόμου, η μάνα μου τα παιξε και έκανε όπισθεν και πέρασε από άλλον δρόμο μετά.
theoritikos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Πω πω, μου θυμίσατε ένα μικρό αδεσποτάκι που τρόπον τινά φρόντιζα κάποτε. Πάω μια μέρα να το ταΐσω και το βλέπω νεκρό από φόλα. Στεναχωρήθηκα πολύ, γιατί ήταν αρκετά δυνατό για την ηλικία του..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα