Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά λέω να προχωρήσω σε αυτήν την αγορά. Βλέπετε κάτι ασύμβατο μεταξύ των εξαρτημάτων; Κάτι που δεν σας κολλάει καλά; Επίσης καλώδιο ethernet δεν θα υπάρχει οπότε έχετε να προτείνετε κάτι και για internet;

HGAxou.jpg

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά λέω να προχωρήσω σε αυτήν την αγορά. Βλέπετε κάτι ασύμβατο μεταξύ των εξαρτημάτων; Κάτι που δεν σας κολλάει καλά; Επίσης καλώδιο ethernet δεν θα υπάρχει οπότε έχετε να προτείνετε κάτι και για internet;

HGAxou.jpg

Ναι, έχεις ξεκλείδωτο επεξεργαστή 6700k (και OCed μνήμες) και H170 μητρική που δεν επιτρέπει oc στον επεξεργαστή (και νομίζω και στις μνήμες). Ή βάζεις τον 6700 non κ (και 2133Mhz μνήμες) ή πας σε Z170 μητρική. Θα πρότεινα το 2ο μιας και βρήσκεις αξιόλογες μητρικές Z170 με 130€ που κάνει αυτή που έχεις επιλέξει.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, έχεις ξεκλείδωτο επεξεργαστή 6700k (και OCed μνήμες) και H170 μητρική που δεν επιτρέπει oc στον επεξεργαστή (και νομίζω και στις μνήμες). Ή βάζεις τον 6700 non κ (και 2133Mhz μνήμες) ή πας σε Z170 μητρική. Θα πρότεινα το 2ο μιας και βρήσκεις αξιόλογες μητρικές Z170 με 130€ που κάνει αυτή που έχεις επιλέξει.

Thanks. Έχεις να προτείνεις και κάτι για το internet;

Δημοσ.

Thanks. Έχεις να προτείνεις και κάτι για το internet;

Δεν είμαι ο καταλληλότερος, αλλά αν είσαι σχετικά κοντά στο ρουτερ ένα απλό usb stick θα σε βολέψει. Δεν θα πρότεινα από τα πολύ μικρά μόνο κ μόνο επειδή είχα παλιότερα ένα και στον χρόνο χάλασε λόγω υπερθέρμανσης. Πάντως οι pcie κάρτες και με 2 κεραίες θα είναι σίγουρα πιο σταθερές.

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/416183/TP-LINK-TL-WN881ND.html

Έχω αυτή (νομίζω)σχεδόν ένα χρόνο και τη χρησιμοποιώ ως access point στο linux router μου. Δουλευει με αρκετα καλή εμβέλεια για τόσο φτηνή που είναι/ηταν. Αν θες 5Ghz ή κάποια καλύτερη πρεπει να δώσεις κάμποσα παραπάνω για καμια tp-link archer.

Γενικά για vfm μόνο tp-link στα δίκτυα.

• Like 1
Δημοσ.

Το σίγουρο είναι οτι θα χρειαστείς 1-2 fans για μπροστά. Το aerocool έχει έναν 120άρι πίσω μόνο. Για τα υπόλοιπα περίμενε σίγουρα και κάποιον άλλο.

EDIT: Δεν βλέπω κάτι λάθος πάντως, ίσως κάποιες μικροβελτιώσεις σε κουτί/μητρική να σου προτείνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χωράει αυτή η ψύκτρα στο κουτί που διάλεξες.

Το κοίταξα κι εγώ αυτό. Εδώ http://www.aerocool.us/pgs/pgs-a/pgs_a_a500_bk.html λέει μέγιστο ύψος 155mm, στο amazon την ψήκτρα την έχει 150mm ύψος.

Edit: Έχεις δίκιο έχει 160mm ύψος! http://www.raijintek.com/en/products_detail.php?ProductID=4

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα θα δώσεις χίλια ευρά σε hardwrae και βρήκες αυτό το κουτί να τα βάλεις μέσα;

Δημοσ.

Ε καλά δεν είναι κακό το Aerocool 1000 αλλά σαφώς μπορεί να πάρει πολύ καλύτερο σαν αυτά που προτάθηκαν. Αν είναι να πάρει καλύτερο κουτί και να μην ξεφύγει από το budget ας κόψει από τον ssd και να βάλει τον 250ρη.

Δημοσ.

Ε καλά δεν είναι κακό το Aerocool 1000 αλλά σαφώς μπορεί να πάρει πολύ καλύτερο σαν αυτά που προτάθηκαν. Αν είναι να πάρει καλύτερο κουτί και να μην ξεφύγει από το budget ας κόψει από τον ssd και να βάλει τον 250ρη.

Μιλούσα για το 500άρι που αρχικά επέλεξε. Ας με συγχωρήσει ο ts δεν είδα το τελεταίο του post.

Το 1000 είναι μια χαρά εννοείται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...