Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, θελω να ρωτησω αν καποιος απο εσας το εχει ψαξει για  σπιτια απο βουλγαρια αν αξιζει; σαν τιμες εχω ακουσει οτι ειναι 30% φτηνοτερα  απο τι στην ελλαδα .  βεβαια δεν μιλαω για σπιτι  που θα κατοικησει οικογενεια ,αλλα αποκλειστικα για μενα που θα ηθελα εναν χωρο δικο μου .

οι τιμες  στην βουλγαρια   για ενα σπιτι π.χ  25 τ.μ  ποσο πανε; και γενικα  αν αξιζει σαν ποιοτητα κατασκευης    

Δημοσ.

οι τιμες συμφωνα με το numbeo ανα τετραγωνικο μετρο ειναι για τα Σοφια:1131 ευρω για το κεντρο και 760 εξω απο το κεντρο.Μονο αυτπ ξερω.Προσθετω οτι ειναι 21,50% και 22,60 φθηνοτερα απο Θεσσαλονικη αντιστοιχα

• Like 1
Δημοσ.

καταρχην να σε ευχαριστησω  , αλλα νομιζω οτι οι τιμες ειναι αρκετα  υψηλες .. απο οτι εισα σε μερικα δικα μας  site  οι τιμες κυμενονται 500-600 το τετραγωνικο 

Δημοσ.

Μονο εγω καταλαβα οτι θελει να παρει προκατ απο τη Βουλγαρία και να το στησει στην Ελλάδα;

Συγγνωμη δεν ηξερα τι ειναι το προκατ

Δημοσ.

Μονο εγω καταλαβα οτι θελει να παρει προκατ απο τη Βουλγαρία και να το στησει στην Ελλάδα;

ναι αυτο ακριβως  ψαχνω 

Δημοσ.

απο οτι εχω ακουσει μιας και δεν  προσωπικη αποψη  για τετοιου ειδους αγορα απο εξω ,πολοι ειναι αυτοι παραγγελνουν απο εξω  . ποσο ακριβοτερα να του στοιχισει σε σχεση  απο εδω που οι τιμες ειναι τουλαχιστον στο 30% ποιο  οικονομικα. αυτο που με ανησυχει ειναι η ποιοτητα της κατασκευης 

Δημοσ.

σαφεστατα συμφερει απο βουλγαρια,και περισσοτερο απο κινα,ακομη και με τα μεταφορικα μεσα.και στα εργατικα συμφερει το αποξω....ομως που εργαζεσαι ή θα εργαζεσαι σε 1-2-5-10 χρονια?

Δημοσ.

σαφεστατα συμφερει απο βουλγαρια,και περισσοτερο απο κινα,ακομη και με τα μεταφορικα μεσα.και στα εργατικα συμφερει το αποξω....ομως που εργαζεσαι ή θα εργαζεσαι σε 1-2-5-10 χρονια?

δεν αντιλεγω σε αυτο που λες ,και συμφωνω αλλα ειναι αλλο θεμα.  το σωστο ειναι αυτο που λες,αλλα ξερεις πολυ καλα  εκτος το οτι πληρωνουμε υπεραξιες  και αμφιβολου ποιοτητας  υλικα   κανουμε μαγκα και τον καθε ελληναρα μηχανικο  που δεν ξερεις και τι δουλεια θα  κανει  ,ποσα θα σου φαει και αν τελικα  γινει αυτο που θες. ετσι ειναι το ελληνικο συστημα   και ετσι λειτουργουσε παντα .  φυσικα υπαρχουν   και ατομα ακεραια  που διαπρεπουν απο ηθος ,αλλα κακα τα ψεματα δεν επιβιωνουν για πολυ μεσα στο συστημα. αν ηξερα εναν τετοιο ανθρωπο  η αν μου τον προτεινε καποιος σε αυτο που ζηταω εννοειται και δεν θα κοιτουσα προς τα εξω

• Like 1
Δημοσ.

γαλβανισμένη μεταλλική κατασκευή ή τροχοβιλλα;γιατι 25τμ ειναι ενα δωματιο ενα wc...

Τεσπα ισχυει..φέρνουν απο κουφωματα μεχρι προκατ στην ελλαδα..

Googlare προκατ βουλγαρια και θα σου βγαλει και ελληνες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...