saul32 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 γαλβανισμένη μεταλλική κατασκευή ή τροχοβιλλα;γιατι 25τμ ειναι ενα δωματιο ενα wc... Τεσπα ισχυει..φέρνουν απο κουφωματα μεχρι προκατ στην ελλαδα.. Googlare προκατ βουλγαρια και θα σου βγαλει και ελληνες θα προτιμουσα μεταλλικη κατασκευη ,και ξυλινη σε στυλ τροχοβιλας οπως αυτη http://www.kamoulakos.gr/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%BF%CE%B2%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CF%82/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%BF%CE%B2%CE%AF%CE%BB%CE%B1-158-%CF%84-%CE%BC/#!prettyPhoto αν και η τιμη 7 500 χιλλιαρικα ειναι καπως τσουχτερη .για αυτο κοιταω προς βουλγαρια Πάρε ένα κοντέινερ και φτιάξτο μονος σου! 28m2 είναι το καθενα http://www.thetoc.gr/home-deco/article/ta-15-omorfotera-spitia-ftiagmena-apo-konteiner-aksias-2000-dolariwn ειναι πολυ ομορφα ,αλλα αν υπολογισουμε οτι θα χρειαστουν 2 κοντεινερ μαζι και τα υλικα νομιζω οτι παιρνω ετοιμο . βεβαια το στηνεις οπως θες στα μετρα σου ,αλλα πιστευω απο τιμη θα ξεφυγω ποιο πανω απο τι θα αγοραζα ετοιμο
sphinxgr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Και τώρα έχω απορία. Παίρνω 2 κοντεινερ 56 τετραγωνικά σύνολο και τα βάζω στο οικόπεδο μου. Θα πληρώνω κανονικά ενφια επειδή θα μένω σε αυτά?! 1
dollyyy19 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 καταρχως,αν θα τα βαλεις πανω σε πλακα απο μπετο,πρεπει να βγαλεις αδεια απο πολεοδομια.αν ζητησεις ρευμα,θα χρειαστει κανονικη αδεια,εγκατασταση γραμμων απο λεχτεολογο,κλπ κλπ.......οποτε,βρισκεις χντρους κορμους και τα ακουμπας πανω,η κανεις σιδηροκατασκευη με ψευτοροδες ισα να υπαρχουν,και δεν πα να γαμευθουν.....για ρευμα ,κανονισε πανελ ηλιακα,οποτε και ξεχνα τα ολονυχτια σερφαρισματα με σταθερους,η βραδιες κινηματογραφου.για κουζινα,ασυζητητι παγαινε για υγραεριου........μονο οφελη θα εχεις.ουτε ερτ και δημ.τελη.....για νερο,βαλε κηπο και ζητα το απο τον νερουλα.δεν μπορει να το αρνηθει.θα πλερωσεις βεβαια την συνδεση.κανε το τωρα αυτο,πριν βαλεις οτιδηποτε μεσα. ενφια θα τον γλυτωσεις για 1-2-3 χρονια.μετα θα πληρωνουν ολοι,για την γη που και καλα νομιζουν οτι τους ανηκει......γλυκαθηκαν ,μιας και κανεις δεν διαμαρτυρεται,τουλαχιστων εγω ,δεν ξερω κανεναν.ολοι τον πλερωνουν.......μαλλον εντελη,πολλοι ηταν αυτοι που τα εφαγαν με τον παγκαλο.... 1
Alphaleader Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Και τώρα έχω απορία. Παίρνω 2 κοντεινερ 56 τετραγωνικά σύνολο και τα βάζω στο οικόπεδο μου. Θα πληρώνω κανονικά ενφια επειδή θα μένω σε αυτά?! αν τα βαλεις τροχους ΟΧΙ. Αν πακτωθει στο εδαφος ΝΑΙ
solton57010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 αν τα βαλεις τροχους ΟΧΙ. Αν πακτωθει στο εδαφος ΝΑΙ Θελει βεβαιωση απο μηχανολογο , κτεο κτλπ .Οτι ειναι σε τροχους ειναι οχημα και πρεπει να εχει αριθμο πλαισιου ,αδεια και φυσικα εαν πας σε τετοια λυση δεν πρεπει να υπαρχει σταθερη συνδεση με το εδαφος οποτε ξεχνας παροχη νερου,ρευμα και αποχετευση .Αυτες οι φημες οδηγησαν πολυ κοσμο να πληρωνει προστιμα στην πολεοδομια
Alphaleader Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Θελει βεβαιωση απο μηχανολογο , κτεο κτλπ .Οτι ειναι σε τροχους ειναι οχημα και πρεπει να εχει αριθμο πλαισιου ,αδεια και φυσικα εαν πας σε τετοια λυση δεν πρεπει να υπαρχει σταθερη συνδεση με το εδαφος οποτε ξεχνας παροχη νερου,ρευμα και αποχετευση .Αυτες οι φημες οδηγησαν πολυ κοσμο να πληρωνει προστιμα στην πολεοδομια ερρρμμμμ εισαι σιγουρος Ασβεστοχωριτη? Επειδη ξέρω εδω και δεκαετιες αναλογη περιπτωση που δεν εχει τιποτε απο ολα αυτα. Δεν μιλαμε αλλωστε για καποιου ειδους οχημα. https://glossitses.wordpress.com/2012/03/07/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA/ κατι σαν και αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα