dexterios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Σοβαρά τώρα ,κάνεις διαφημιστικό post και απαντάς σε αυτούς που κάνουν τον κόπο να δουν τι πουλάς "δεν ζήτησε κανείς την γνώμη σου" ; Επίσης a priori ξέρεις έαν τον καθένα που απαντά εδώ τον αφορά ή όχι το προϊόν που διαφημίζεις; Τα post σου παραβιάζουν ξεκάθαρα τους όρους χρήσης του forum http://www.insomnia.gr/forum-19/announcement-13-όροι-χρήσης/ Συγκεκριμένα τους όρους: 3.Να σέβονται τους συνομιλητές τους, ιδίως όταν διαφωνούν με τις απόψεις τους, έχοντας υπ’ όψιν τους ότι είναι θεμιτή η κριτική στις ιδέες και απόψεις αλλά όχι σε όσους τις εκφέρουν, αποφεύγοντας εκφράσεις που θίγουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή τις πολιτικές ή αθλητικές ή προσωπικές ή άλλες προτιμήσεις του κάθε μέλους. 11.Να μη συμμετέχουν στον ιστότοπο με σκοπό τη διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ή υπηρεσιών και να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα referral links προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπηρεσία. Συνεπώς ζητώ και εγώ από τους moderators να κλειδώσουν αυτό το thread και να τιμωρήσουν τον ts σύμφωνα με τους όρους χρήσης του forum
petreus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Για το τεχνικό κομμάτι δεν ξέρω, αλλά το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων χρειάζεται σίγουρα βελτίωση. 1
alxdjo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Για το τεχνικό κομμάτι δεν ξέρω, αλλά το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων χρειάζεται σίγουρα βελτίωση. True True. Για λόγους διατηρήσης αρχείου κάνω quote το αρχικό post Δεν ζήτησε κανενας την γνώμη σου. Δημοκρατία έχουμε βέβαια αλλά μάλλον πολλοί κακοπροαίρετοι υπάρχουν εδώ μέσα. Το αν είναι ακριβό η όχι άσε να το αποφασίσει όποιον ενδιαφέρει και αφορά. ΑΝ δεν σε ενδιαφέρει και δεν σε αφορά τράβα να σχολιάσεις κακοκροαίρετα σε κανένα άλλο Post. madx2Για αυτό η Ελλάδα μας δεν πάει και δεν θα πάι ΠΟΤΕ μπροστά. Γιατί υπάρχουν άτομα σαν και εσένα τα οποία μόνο κακία βγάζουν από μέσα τους για οτιδήποτε δεν τους αρέσει. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ MODERATORS/ADMINS να κλειδώσουν το topic. Ευχαριστω!!! και ένα screen shot
Προτεινόμενες αναρτήσεις