Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έιπες για τη αντζέντα των vegan, έτσι όπως βγάζουν λεφτά άτομα που διαφημίζουν το τρόπο ζωής του vegan, πουλάνε ειδικές βιταμίνες, έτσι ακριβώς και η αντζέντα της κρεατοβιομηχανίας και πολύ χειρότερα με επιβλητικότερα μέτρα σου προβάλει το κρέας.

Επίσης τα ζώα τρώνε από ανάγκη κρέας, οι άνθρωποι από απληστία (γεύση,ευκολία).

Επίσης οι προκαταλήψεις σου για το πόσο κακές είναι οι ενέσεις/βιταμίνες είναι επίσης δικό σου πρόβλημα. Απλά σου είπα, έτσι όπως θα βαρέσω ένεση b12, έτσι και συ θα τη πάρεις έμμεσα από το εμβολιασμένο ζωντανό που θα φάς.

Όταν θα πας για μπαλονάκι μην σου καθαρίσουν τις αρτηρίες στο χειρουργείο, γιατί δεν είναι φυσικό. 

Η αντζεντα του βηγκανισμου εχει κυριως το συγχρονο υποβαθρο της απο ολους αυτους πισω απο το κινημα PETA. Και συνδεοντε επισης αμεσα ολοι αυτοι οι ψευτες. Επειδη ομως εχουνε και οι δικοι μου ζωα που εκτρεφουμε και τρωμε, δεν ειμαστε κρεατοβιομηχανια ουτε εχουμε αντζεντα. Περναμε πολυ καλα παντως

Ξεχνας εδω παντως, πως η αιρεση των βηγκανς υποστηριζει πως οι περισσοτεροι υπερσαρκοφαγοι / σαρκοφαγοι οργανισμοι, πως στη πραγματικοτητα ειναι παμφαγοι. Βλεπε σκευασματα βηγκανς που βγαζουν για οτιδηποτε.

Εγω δεν βαραω ενεσεις ωστοσο γιατι φροντιζω να τρεφομαι σωστα, κατι οξυμωρο σε περιπτωση που θα επελεγα να ημουν ακολουθος του βηγκανισμου.

Ατυχησες εδω για την κατασταση της υγειας μου, αθλουμαι σε καθημερινη βαση, ειμαι εθελοντης αιμοδοτης και ολες οι εξετασεις μου ειναι αριστες. Μαθε λοιπον εδω, πως η συντριπτικη πλειοψηφια "σας" δεν ειναι. Και απο αιμοδοσιες αποκλειστε λογω του οτι οι τιμες του αιματος σας ειναι κακες, και ειστε φιλασθενοι και επιρεπεις απο τις διατροφικες σας λοξες.

Α παρεπιπτωντος, εχει ξεπεραστει καιρο η δοξασια πως οι βηγκανς ειστε περισσοτερο υγιεις απο "εμας".

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/03/29/long-term-vegetarian-diet-changes-human-dna-raising-risk-of-canc/

• Απαντ. 313
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η αντζεντα του βηγκανισμου εχει κυριως το συγχρονο υποβαθρο της απο ολους αυτους πισω απο το κινημα PETA. Και συνδεοντε επισης αμεσα ολοι αυτοι οι ψευτες. Επειδη ομως εχουνε και οι δικοι μου ζωα που εκτρεφουμε και τρωμε, δεν ειμαστε κρεατοβιομηχανια ουτε εχουμε αντζεντα. Περναμε πολυ καλα παντως

Ξεχνας εδω παντως, πως η αιρεση των βηγκανς υποστηριζει πως οι περισσοτεροι υπερσαρκοφαγοι / σαρκοφαγοι οργανισμοι, πως στη πραγματικοτητα ειναι παμφαγοι. Βλεπε σκευασματα βηγκανς που βγαζουν για οτιδηποτε.

Εγω δεν βαραω ενεσεις ωστοσο γιατι φροντιζω να τρεφομαι σωστα, κατι οξυμωρο σε περιπτωση που θα επελεγα να ημουν ακολουθος του βηγκανισμου.

Ατυχησες εδω για την κατασταση της υγειας μου, αθλουμαι σε καθημερινη βαση, ειμαι εθελοντης αιμοδοτης και ολες οι εξετασεις μου ειναι αριστες. Μαθε λοιπον εδω, πως η συντριπτικη πλειοψηφια "σας" δεν ειναι. Και απο αιμοδοσιες αποκλειστε λογω του οτι οι τιμες του αιματος σας ειναι κακες, και ειστε φιλασθενοι και επιρεπεις απο τις διατροφικες σας λοξες.

Α παρεπιπτωντος, εχει ξεπεραστει καιρο η δοξασια πως οι βηγκανς ειστε περισσοτερο υγιεις απο "εμας".

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/03/29/long-term-vegetarian-diet-changes-human-dna-raising-risk-of-canc/

Αυτή η έρευνα που έδωσες είναι για vegetarian (αυγά,τυρί,γάλα).

Δεν υποστήριξα ποτέ κίνημα αυστηρής χορτοφαγίας, ούτε ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη 'αίρεση' το αποκλείεις να είναι ξεκάθαρα μια επιλογή ατομικής έρευνας και όχι παραπλανισμού;

Και επειδή μπορεί η peta να είναι απατεώνες, αυτό σημαίνει ότι αυτόματα και η ιδέα περί χορτοφαγίας είναι λανθασμένη;

btw έδωσα αίμα πριν κανα μήνα... Κάνω στίβο ερασιτεχνικά εδώ και 3 χρόνια και αντίθετα με τα λόγια σου έχω δει αύξηση της απόδοσης μου.

Δημοσ.

Ποτε θα ερθει αυτη η μερα που θα απογερευτει η κρεατοφαγεια παγκοσμιος;

Παγκοσμίως κιόλας, ας πάμε και στην Αφρική δηλαδή που όντως έχουν πρόβλημα. Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει την κρεατοφαγία για χάρη μιας ιδεολογίας που αντιστέκεται την βασική αρχή της φύσης του ανθρώπου! 

Το να είσαι βετζετέριαν το κάνεις από επιλογή, σήμερα στην αφθονία που σου προσφέρει το super market και αγοράζεις την πρασινάδα σου! 

Δεν μπορείς όμως να μιλάς για το σύνολο του πληθυσμού και όλες τις συνθήκες που επικρατούν, δεν είναι παντού το ίδιο... Βλέπε Β. Κορέα που έφαγαν τα ζωντανά, μετά την πρασινάδα και στο τέλος έγιναν κανίβαλοι.

Το να σταματησει ο ανθρωπος να τρωει κρεας και να αφησει τα ζωα στην ησυχια τους μονο σαν εξελιξη το βλεπω.

Ο άνθρωπος σαν είδος είναι σαν όλα τα άλλα σαρκοφάγα είδη. Άμα δεν φάμε εμείς την αγελάδα είναι πολύ σίγουρο πως θα την φάει κάποιο άλλο είδος. Δεν έχουμε την αποκλειστικότητα στην διατροφή, Ούτε στερούμε σε άλλα είδη την διατροφή τους,

Δηλαδη ο ανθρωπος ειναι ζωο σαν ολα τα αλλα η καποιο ανωτερο ειδος?

Αποφασιστε επιτελους κι οχι οτι μας συμφερει.Και μια χαρα ζεις χωρις κρεας,μη σου πω και καλυτερα.

Δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ευφυέστατο ζώο που βάζει τις ανάγκες του πάνω από τα άλλα είδη.

Δημοσ.

Αυτή η έρευνα που έδωσες είναι για vegetarian (αυγά,τυρί,γάλα).

Δεν υποστήριξα ποτέ κίνημα αυστηρής χορτοφαγίας, ούτε ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη 'αίρεση' το αποκλείεις να είναι ξεκάθαρα μια επιλογή ατομικής έρευνας και όχι παραπλανισμού;

Και επειδή μπορεί η peta να είναι απατεώνες, αυτό σημαίνει ότι αυτόματα και η ιδέα περί χορτοφαγίας είναι λανθασμένη;

btw έδωσα αίμα πριν κανα μήνα... Κάνω στίβο ερασιτεχνικά εδώ και 3 χρόνια και αντίθετα με τα λόγια σου έχω δει αύξηση της απόδοσης μου.

Υπαρχουν πολλες ερευνες και γιαυτους. Λιγα δευτερολεπτα στο google χρειαζεται.

Οπως ειπα και λενε, το veganism εχει πολυ συγκεκριμενη ετυμολογια απο πολυ συγκεκριμενους ανθρωπους και ακολουθει τα πραγματα που οριζουν καθε φορα. Προφανως αν δεν τα ακολουθεις εισαι κατι αλλο.

Δεν θεωρω εγω κατι. Η επιστημη το θεωρει λαθος. Ευτυχως βεβαια, ολοι αυτοι οι ανισόρροποι δεν επιρεαζουν και τους παντες, πχ η Ιταλια μπορει να περασει νομο που να διωκει οσους ασταθεις επιβαλουν βηγκαν διατροφη στα παιδια τους.

http://www.bbc.com/news/world-europe-37034619

Ειναι μια πολυ καλη αρχη αυτη.

Ασε τα λογια μου και δες εσυ τι γινεται με την συντριπτικη πλειοψηφια. Ενοχλητικοι φωνακλαδες, επιρεπεις σε ασθενιες και σωματικα αδυναμοι ειναι οι περισσοτεροι. Και εγω που γυμναζομαι σε βαση και προσεχω την διατροφη μου και πολυ καλα ειμαι και νιωθω και το επιβεβαιωνουν οι εξετασεις που κανω.

• Moderators
Δημοσ.

Επειδή όλοι λέτε ότι σας πειράζει ο κακομεταχειρισμός των ζώων και όχι η θανάτωση του, πόσο μάλλον αν είχε και καλή ζωή και θανατώθηκε για τροφή. Εκτός το ότι η φιλεύσπλαχνη σφαγή είναι κάτι οξύμωρο, σκεφτήτε το παρακάτω.

Θα είσασταν εναντίων ενός νόμιμου εμπορίου ανθρώπινων οργάνων; Μεγαλωμένα από μωρά αποκλειστικά για τα όργανα τους και εφόσον δεν έχουν κοινωνικοποιηθεί θα είναι σαν τα ζώα.

Γιατί πρέπει να προστατεύσουμε το είδος μας σαν άνθρωποι, ενώ κάποιοι άνθρωποι είναι χειρότερα και από ζώα.

Θα μου πείτε γιατί μπορεί να βρισκόμασταν εμείς στις θέσεις τους. Το ότι είσαι άνθρωπος αυτή τη στιγμή είναι απλά κάτι καλό και τυχερό για σένα, θα μπορούσες κάλλιστα και με μεγαλύτερες πιθανότητες να ήσουν ένα ζώο. Το θέμα ηθικά της χορτοφαγίας είναι απλό, να εξουδετωρώσουμε όσο μπορούμε το πόνο και όπου δεν μπορούμε να το μειώσουμε.

Μετά από αυτό το παράδειγμα θα φάω τρεις μπριζόλες μόνο και μόνο από εκδίκηση, να ξέρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μετά από αυτό το παράδειγμα θα φάω τρεις μπριζόλες μόνο και μόνο από εκδίκηση, να ξέρεις.

Αν σε προσβαλε το παράδειγμα μου σρρ νοτ σρρ. Αντίθετα θα περίμενα μια απάντηση αλλιώς μη μιλήσεις καν. Και 10 αγελάδες να φας δεν με νοιάζει, φάε και τη γάτα σου αν θες.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Θες σοβαρή απάντηση στη σύγκριση μεταξύ της βιομηχανίας κρέατος και της φάρμας μωρών προκειμένου να εξορύξουμε τα όργανά τους;

Οι μπριζόλες που θα φάω μόλις έγιναν γάλακτος.

• Like 4
Δημοσ.

Εντάξει φίλε, θα σου έλεγα και για CRP στο αγριογούρουνο, αλλά βλέπω τώρα ότι αποκλείεται να κάνεις εσύ λάθος, οπότε δεν έχει νόημα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί το γράφεις αυτό.

Δε νομίζω οτι το έπαιξα κάποιου είδους αυθεντία ούτε Θεός, σε αντίθεση με το nickname σου/προφίλ σου.. που μάλλον δε δέχεσαι την αντίθετη άποψη.

Θα συμφωνήσω πάντως μαζί σου οτι είναι μια συζήτηση που έχει κορεστεί γενικότερα στο παγκόσμιο ίντερνετ και ακόμη δεν έχει καταλήξει κάπου. Έχουν γραφτεί δισεκατομμύρια γραμμές και θα βγάλουμε εμείς εδώ πόρισμα στο insomnia??

So, no hard feelings..

• Moderators
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί το γράφεις αυτό.

Δε νομίζω οτι το έπαιξα κάποιου είδους αυθεντία ούτε Θεός, σε αντίθεση με το nickname σου/προφίλ σου.. που μάλλον δε δέχεσαι την αντίθετη άποψη.

Θα συμφωνήσω πάντως μαζί σου οτι είναι μια συζήτηση που έχει κορεστεί γενικότερα στο παγκόσμιο ίντερνετ και ακόμη δεν έχει καταλήξει κάπου. Έχουν γραφτεί δισεκατομμύρια γραμμές και θα βγάλουμε εμείς εδώ πόρισμα στο insomnia??

So, no hard feelings..

Φυσικά και έχει καταλήξει. Οι κρεατοφάγοι μπορούμε και τρώμε κρέας όποτε γουστάρουμε, άρα έχουμε νικήσει.

• Like 4
Δημοσ.

Θέλω απάντηση στο γιατί να μετράει περισσότερο η ζωή του ανθρώπου και όχι του ζώου.

Γιατί ρωτάς ανθρώπους.

• Like 13
Δημοσ.

Φάτε ρε οτι θέλετε και μη μας ζαλίζετε, που θέλετε να φτιάξετε και τον τέλειο άνθρωπο. Κατι τέτοιες ιδέες δημιούργησαν τον χιτλερ και τον καθε χιτλερ. Δεν καταλαβαίνετε οτι οι υπόλοιποι δεν εχουν προβλημα με την προσωπική σας διατροφική επιλογή, παρα μονο με τις επικίνδυνες ιδεοληψίες σας;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...