Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!Σήμερα πήγα σε μια εταιρία και μου έκαναν πρόσληψη αλλά δεν έλαβα αντίγραφο αυτών που υπέγραψα!Κανονικά δεν έπρεπε να μου δώσουν?Αν κάποιος ξέρει ας απαντήσει!Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Σιγα μην κολλας σε αυτο..αμα θελει να στην κανει θα στην κανει...Εσυ δεν ειδες τι μισθο σου δινει και τι ωρες γραφει?

Ετσι και αλλιως οτι και να γραφει στην ουσια δεν ισχυει τιποτα

• Like 1
Δημοσ.

Με το "έπρεπε" τι εννοείς; Ότι η επιχείρηση θα σκεφτεί εσένα και τα δικαιώματά σου; :)

Φυσικά και έχεις δικαίωμα να πάρεις αντίγραφο των όσων υπέγραψες, αλλά το αν θα τα πάρεις ή όχι, την επιχείρηση τι την νοιάζει; Εκείνοι είναι καλυμμένοι, κι αυτό τους αρκεί. Για εσένα θα νοιαστείς εσύ.

• Like 2
Δημοσ.

Σιγα μην κολλας σε αυτο..αμα θελει να στην κανει θα στην κανει...Εσυ δεν ειδες τι μισθο σου δινει και τι ωρες γραφει?

Ετσι και αλλιως οτι και να γραφει στην ουσια δεν ισχυει τιποτα

Καλά εννοείται!'Αμα θέλει μου την κάνει!'Οχι δεν είδα!Μου τα είπε προφορικά!

Δημοσ.

Καλά εννοείται!'Αμα θέλει μου την κάνει!'Οχι δεν είδα!Μου τα είπε προφορικά!

Είσαι φάουλ. Πολύ φάουλ. Υπέγραψες δηλαδή χωρίς να δεις τι υπογράφεις, συγχαρητήρια...

Δε θα φταίει αυτός αν σου κάνει τίποτα, να το ξέρεις.

• Like 2
Δημοσ.

Με το "έπρεπε" τι εννοείς; Ότι η επιχείρηση θα σκεφτεί εσένα και τα δικαιώματά σου; :)

Φυσικά και έχεις δικαίωμα να πάρεις αντίγραφο των όσων υπέγραψες, αλλά το αν θα τα πάρεις ή όχι, την επιχείρηση τι την νοιάζει; Εκείνοι είναι καλυμμένοι, κι αυτό τους αρκεί. Για εσένα θα νοιαστείς εσύ.

Δεν την νοιάζει φυσικά!Απλά ποιό είναι το σωστό,αυτό εννοώ!Ποιός νοιάζεται για τα δικαιώματά μας???

Είσαι φάουλ. Πολύ φάουλ. Υπέγραψες δηλαδή χωρίς να δεις τι υπογράφεις, συγχαρητήρια...

Δε θα φταίει αυτός αν σου κάνει τίποτα, να το ξέρεις.

Το ξέρω!Φάουλ+κόκκινη μαζί!Το ξέρω πως δε θα φταίει αφού υπέγραψα η χαζή!

Δημοσ.

Δεν την νοιάζει φυσικά!Απλά ποιό είναι το σωστό,αυτό εννοώ!Ποιός νοιάζεται για τα δικαιώματά μας???

Απλά να θυμάσαι ότι το "ηθικά σωστό" δεν έχει θέση στον κόσμο των επιχειρήσεων. Στις επιχειρήσεις υπάρχει μία ηθική αξία: το κέρδος. Γι αυτό σου έγραψα και το επόμενο post. Ο άλλος μπορεί να προσπαθήσει να κάνει οτιδήποτε, γι αυτό θα ήταν καλύτερο να είσαι όσο πιο προσεκτική γίνεται. Το να μην ζητάς αντίγραφο όσων υπέγραψες, ή να μην κοιτάς καν τι υπογράφεις (!!!) δεν είναι ότι καλύτερο.

Δημοσ.

Απλά να θυμάσαι ότι το "ηθικά σωστό" δεν έχει θέση στον κόσμο των επιχειρήσεων. Στις επιχειρήσεις υπάρχει μία ηθική αξία: το κέρδος. Γι αυτό σου έγραψα και το επόμενο post. Ο άλλος μπορεί να προσπαθήσει να κάνει οτιδήποτε, γι αυτό θα ήταν καλύτερο να είσαι όσο πιο προσεκτική γίνεται. Το να μην ζητάς αντίγραφο όσων υπέγραψες, ή να μην κοιτάς καν τι υπογράφεις (!!!) δεν είναι ότι καλύτερο.

Κέρδος+εκμετάλλευση προφανώς!Υ.Γ.Και να ήθελα να δω τι υπέγραφα μου έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα τα έπαιρνε!

Δημοσ.

Τι δουλειά είναι περίπου αν επιτρέπεται; 

Βασικά πάρε για να ξέρεις.. Πχ μπορεί να λέει ωράριο, μισθό, ότι δε δικαιούσαι υπερωρίες, πόσο καιρό πρέπει να ειδοποιήσεις για παραίτητηση, οτι δεν επιτρέπετε να κάνεις άλλη δουλειά και άλλα πολλά.

Δημοσ.

Μερικες εταιριες δινουν αντιγραφο μετα απο μερικες μερες . Αν ειναι  μεγαλη εταιρια μην φοβασαι . Τρια μου παιδια "νοικιασμεν"α απο εργολαβο σε τραπεζα Πειραιως και wind μετα απο μερικες μερες πηραν αντιγραφο .Οι  πληρωμες ομως γινοντε κανονικοτατα απο την προσλιψη.

Αν ειναι κανενα μικρομαγαζο και καθυστερησουν ψαξτο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...