mclein Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Γιατί να χρειαστεί μαθήματα αγγλικών; Ξέρει αγγλικά για να συνεννοηθεί, δεν θα δώσει καμιά διάλεξη εκεί! Και με τον καιρό θα βελτιώνεται φυσικά! Λες και όσοι πάνε έξω ξέρουν τέλεια τη γλώσσα... το κρατος το ζητα. οπως στη γερμανια 8/10 ειναι υποχρεωμενοι να παρακολουθησουν. 1
zio10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 το κρατος το ζητα. οπως στη γερμανια 8/10 ειναι υποχρεωμενοι να παρακολουθησουν. Α οκ, δεν το ήξερα. Νόμιζα για πρακτικούς λόγους.
mclein Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Α οκ, δεν το ήξερα. Νόμιζα για πρακτικούς λόγους. στην ελλαδα, μπορει να ειμαστε σε ολα μετριοι αλλα στην αυστραλια & γενικως στον κοσμο χρειαζεται το βασικο : σε 1 πραγμα να εισαι σωστος & οσο πιο καλος γινεται. αν το καταφερει ελληνας να μπει στο προγραμμα κ στο τριπακι που ζουν, συνήθως τα καταφερνει καλυτερα απ'τους ντοπιους. υγ - νομιζω οτι ο φιλος μας δεν εχει λυσει το βασικο του ερωτημα : "τι θελω να κανω στη ζωη μου" και γι'αυτο δεν ειναι λυση η αυστραλια ή οποιαδηποτε ηπειρος / χωρα. προφανως ειναι "μικρος" αλλα νομιζω πρεπει να αποφασισει συντομα τι θελει να κανει κ υστερα να αποφασισει που θα το υλοποιησει ! υγ2 - μη νομιζεις οτι κανω κηρυγμα TS, ουτε το παιζω γονιος, ουτε γνωστης. απλως ημουν καποτε στη θεση σου. μπορει να ξαναμπω συντομα μιας κ το φως στο τουνελ ελλαδα μαλλον ειναι υπερταχεια που οδηγει σε μετωπικη ! 2
zio10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 στην ελλαδα, μπορει να ειμαστε σε ολα μετριοι αλλα στην αυστραλια & γενικως στον κοσμο χρειαζεται το βασικο : σε 1 πραγμα να εισαι σωστος & οσο πιο καλος γινεται. αν το καταφερει ελληνας να μπει στο προγραμμα κ στο τριπακι που ζουν, συνήθως τα καταφερνει καλυτερα απ'τους ντοπιους. υγ - νομιζω οτι ο φιλος μας δεν εχει λυσει το βασικο του ερωτημα : "τι θελω να κανω στη ζωη μου" και γι'αυτο δεν ειναι λυση η αυστραλια ή οποιαδηποτε ηπειρος / χωρα. προφανως ειναι "μικρος" αλλα νομιζω πρεπει να αποφασισει συντομα τι θελει να κανει κ υστερα να αποφασισει που θα το υλοποιησει ! υγ2 - μη νομιζεις οτι κανω κηρυγμα TS, ουτε το παιζω γονιος, ουτε γνωστης. απλως ημουν καποτε στη θεση σου. μπορει να ξαναμπω συντομα μιας κ το φως στο τουνελ ελλαδα μαλλον ειναι υπερταχεια που οδηγει σε μετωπικη ! Δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ. Απλά σε αυτό με τη γλώσσα νομίζω ότι τα παραλέμε κάποιες φορές. Πολλοί ξένοι δεν είναι άριστοι χειριστές της γλώσσας σε διάφορες χώρες (ακόμα και στη δικιά μας) αλλά διαπρέπουν σε πολλούς τομείς. Σίγουρα καλό είναι να μιλάς τη γλώσσα όσο το δυνατόν καλύτερα βέβαια. 1
Skavenger Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 στην ελλαδα, μπορει να ειμαστε σε ολα μετριοι αλλα στην αυστραλια & γενικως στον κοσμο χρειαζεται το βασικο : σε 1 πραγμα να εισαι σωστος & οσο πιο καλος γινεται. αν το καταφερει ελληνας να μπει στο προγραμμα κ στο τριπακι που ζουν, συνήθως τα καταφερνει καλυτερα απ'τους ντοπιους. υγ - νομιζω οτι ο φιλος μας δεν εχει λυσει το βασικο του ερωτημα : "τι θελω να κανω στη ζωη μου" και γι'αυτο δεν ειναι λυση η αυστραλια ή οποιαδηποτε ηπειρος / χωρα. προφανως ειναι "μικρος" αλλα νομιζω πρεπει να αποφασισει συντομα τι θελει να κανει κ υστερα να αποφασισει που θα το υλοποιησει ! υγ2 - μη νομιζεις οτι κανω κηρυγμα TS, ουτε το παιζω γονιος, ουτε γνωστης. απλως ημουν καποτε στη θεση σου. μπορει να ξαναμπω συντομα μιας κ το φως στο τουνελ ελλαδα μαλλον ειναι υπερταχεια που οδηγει σε μετωπικη ! υγ) ναι για αυτό λέω τώρα να πάω να ακυρώσω την αναβολή μου από το στρατό και να ξεκινήσω την θητεία μου, και θα έχω 9 μήνες να δω τη θα κάνω. και για υγ2) δεν υπάρχει πρόβλημα φίλε καταλαβαίνω τι θες να πεις 1
mclein Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 υγ) ναι για αυτό λέω τώρα να πάω να ακυρώσω την αναβολή μου από το στρατό και να ξεκινήσω την θητεία μου, και θα έχω 9 μήνες να δω τη θα κάνω. και για υγ) δεν υπάρχει πρόβλημα φίλε καταλαβαίνω τι θες να πεις παρολο που θεωρω τη θητεια το μεγαλυτερο χασιμο χρονου που υφισταται στον πλανητη γη, 9 μηνες ειναι αρκετοι για να δεις ανθρωπους που κανουν πολλα πραγματα στη ζωη τους, αλλους που δεν κανουν τιποτα & δεν εχουν τιποτα και αλλους που δεν κανουν τιποτα & εχουν τα παντα. νομιζω θα βρεις κατι που να σου αρεσει. ισως γινεις και καραβανας, ποτε δεν ξερεις ! 1
australis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Γιατί να χρειαστεί μαθήματα αγγλικών; Ξέρει αγγλικά για να συνεννοηθεί, δεν θα δώσει καμιά διάλεξη εκεί! Και με τον καιρό θα βελτιώνεται φυσικά! Λες και όσοι πάνε έξω ξέρουν τέλεια τη γλώσσα... Φίλε μου εχεις δικιο και αδικο ταυτόχρονα. Ναι με είναι λογικο αυτό που λες αλλά επειδή ζω στην Αυστραλία και ηρθα εδώ με Αγγλικά επιπεδου lower, επετρεψε μου να ξερω καλυτερα τα προβλήματα που θα αντιμετωπισει. Αν προσεξες, ο TS ενδιαφεροταν να μπει σχολή πληροφορικης και πιθανον καποια στιγμή να θελησει να ασχοληθεί σε αυτό το τομέα (υπάρχουν αρκετες δουλειες για όλα τα επίπεδα).Καθως και εγω είμαι του χωρου 9 στις 10 αγγελιες ζητανε τέλεια Αγγλικά. Ταυτόχρονα επειδή η Αυστραλία είναι τεραστια σε εκταση οι περισσοτερες δουλειες απαιτουν δυνατότητα για απροσκοπτη επικοινωνία μεσω τηλεφωνου. Σε βεβαιω ότι είναι πολύ δυσκολο να συννενοηθεις ειδικα από το τηλεφωνο όταν μαλιστα στην άλλη ακρη της γραμμής μιλας με ατομα που ναι μεν ξερουν Αγγλικά αλλα η προφορα τους (το αξαν) είναι το κατι άλλο. Το καλο βεβαια είναι ότι οσο και χαλια να μιλάς στη καθημερινη επαφη σε καταλαβαινουν - αλλα δεν σε προσλαμβανουν (θα σε παρουν τηλεφωνο να κλεισουν συνεντευξη και όταν σε ακούσουν μετανοιωνουν και δεν σε καλουν) 2
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Φίλε μου εχεις δικιο και αδικο ταυτόχρονα. Ναι με είναι λογικο αυτό που λες αλλά επειδή ζω στην Αυστραλία και ηρθα εδώ με Αγγλικά επιπεδου lower, επετρεψε μου να ξερω καλυτερα τα προβλήματα που θα αντιμετωπισει. Αν προσεξες, ο TS ενδιαφεροταν να μπει σχολή πληροφορικης και πιθανον καποια στιγμή να θελησει να ασχοληθεί σε αυτό το τομέα (υπάρχουν αρκετες δουλειες για όλα τα επίπεδα).Καθως και εγω είμαι του χωρου 9 στις 10 αγγελιες ζητανε τέλεια Αγγλικά. Ταυτόχρονα επειδή η Αυστραλία είναι τεραστια σε εκταση οι περισσοτερες δουλειες απαιτουν δυνατότητα για απροσκοπτη επικοινωνία μεσω τηλεφωνου. Σε βεβαιω ότι είναι πολύ δυσκολο να συννενοηθεις ειδικα από το τηλεφωνο όταν μαλιστα στην άλλη ακρη της γραμμής μιλας με ατομα που ναι μεν ξερουν Αγγλικά αλλα η προφορα τους (το αξαν) είναι το κατι άλλο. Το καλο βεβαια είναι ότι οσο και χαλια να μιλάς στη καθημερινη επαφη σε καταλαβαινουν - αλλα δεν σε προσλαμβανουν (θα σε παρουν τηλεφωνο να κλεισουν συνεντευξη και όταν σε ακούσουν μετανοιωνουν και δεν σε καλουν) Καταλαβαίνω τι λες...αλλά να λέει ένα παιδί ότι σκέφτεται να πάει Αυστραλία να δουλέψει οικοδομή, ότι έχει ένα lower και ένα στοιχειώδες επίπεδο στα αγγλικά και να του λένε ότι έτσι δεν πας πουθενά το θεωρώ υπερβολή προσωπικά. 1
mclein Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Καταλαβαίνω τι λες...αλλά να λέει ένα παιδί ότι σκέφτεται να πάει Αυστραλία να δουλέψει οικοδομή, ότι έχει ένα lower και ένα στοιχειώδες επίπεδο στα αγγλικά και να του λένε ότι έτσι δεν πας πουθενά το θεωρώ υπερβολή προσωπικά. αμα παει σε συνοικια Ιταλων να δουλεψει, ουτε τα αγγλικα ουτε το λοουερ θα βοηθησουν. γενικα οι προφορες ειναι νορμαλ στην Αυστραλια αλλα υπαρχουν μερη που δεν παλευονται & δυσκολα καταλαβαινεις 1
bilya Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Καταλαβαίνω τι λες...αλλά να λέει ένα παιδί ότι σκέφτεται να πάει Αυστραλία να δουλέψει οικοδομή, ότι έχει ένα lower και ένα στοιχειώδες επίπεδο στα αγγλικά και να του λένε ότι έτσι δεν πας πουθενά το θεωρώ υπερβολή προσωπικά. κοιτα αυτο δεν μπορείς να το κανεις εύκολα στο uk ποσο μαλλον φαντάζομαι στην αυστραλια που εχει κ πιο σκληρη πολιτικη για μετανάστες. 1
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 αμα παει σε συνοικια Ιταλων να δουλεψει, ουτε τα αγγλικα ουτε το λοουερ θα βοηθησουν. γενικα οι προφορες ειναι νορμαλ στην Αυστραλια αλλα υπαρχουν μερη που δεν παλευονται & δυσκολα καταλαβαινεις Άρα και καλύτερο επίπεδο αγγλικών να είχε θεωρητικά πάλι θα έπρεπε να προσαρμοστεί στα δεδομένα εκεί. κοιτα αυτο δεν μπορείς να το κανεις εύκολα στο uk ποσο μαλλον φαντάζομαι στην αυστραλια που εχει κ πιο σκληρη πολιτικη για μετανάστες. Άλλο θέμα αυτό! Μιλάω καθαρά για τη γλώσσα, ότι εγώ δεν το βλέπω σαν κάτι που πρέπει να τον κρατήσει πίσω (αν πληροί όλες τις άλλες προϋποθέσεις βέβαια). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα