Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Long story short, σημερα το απογευμα ημουν στο σπιτι του θειου μου για να κανω ενα φορματ στο λαπτοπ τους και στο κινητο της ξαδελφης μου (1η ξαδελφη) και καθως πηγα να ξεκινησω στο κινητο, ηρθε ενα μηνυμα στο μεσεντζερ της και το ανοιξα.Οκ, ξερω, invading privacy κλπ αλλα κατι μεσα μου μου ελεγε να το ανοιξω, παρολο που παντα ειμαι διακριτικος σε αυτα.

Το μηνυμα ηταν απο εναν συμμαθητη της (15 χρονων και οι δυο τους) και της εδινε ραντεβου για να κανουν

σεξ και αυτη του ελεγε πως δε γινεται γτ εχει περιοδο.Σκρολαρα λιγο πανω στα μηνυματα (δε με ενοιαζε η κατινιά at this point) και ειδα πως υπαρχει ιστορικο και απ' οτι καταλαβα αυτος ειναι ο πρωτος της (πριν κατι μηνες). Δεν ειπα τιποτα, εκλεισα το κινητο, το εκανα φορματ, εκανα και το λαπτοπ και εφυγα. Αυτο ομως με τρωει μεσα μου και θελω να το πω στον πατερα της, αλλα δε ξερω αν θα το χειριστει σωστα ή αν το πνιξει.Η μητερα δυστυχως δεν ειναι εν ζωη, αλλιως θα της το ειχα πει χωρις δευτερη σκεψη.Επισης ειναι μοναχοπαιδι και δεν παιζει να την πιασω να της μιλησω γι'αυτο το θεμα διοτι δεν αισθανομαι πως εχω την οικειοτητα μαζι της για τετοια κουβεντα.Eκτος αυτου, θα μαλωσουμε γιατι διαβασα τα μηνυματα της (θα εχει και δικιο) και σε αυτη την ηλικια που ειναι σιγα μην καταλαβαινει οτι το κανω για καλο. Ετσι τωρα ειμαι σε διλημμα, να το πω στον μπαμπα της? Να μιλησω σε μια αλλη μας ξαδελφη (αρκετα μεγαλυτερη) με την οποια εχει πολυ καλες σχεσεις ωστε να τη συμβουλευσει πανω στο θεμα? Ξερω πως αν ενα παιδι σε αυτη την ηλικια θελει να κανει κατι, ο κοσμος να χαλασει, θα το κανει.Και ειναι καλυτερο να το κανει με επιγνωση παρα στα κρυφα και γιολο.Το ιδανικο βεβαια για μενα θα ηταν να μην εχει τετοιες σχεσεις απο τα 15 της (εγω στα 15 επαιζα κρυφτο ρε γαμωτο) αλλα αφου εγινε τι να κανουμε?!

Αυτη τη ξαδερφη μου την εχω σαν αδερφη μου (μεχρι και πανες της αλλαζα οταν ηταν μωρο δλδ :P ), μεγαλωσαμε μαζι και φοβαμαι μη ξεπεσει, οπως τα αλλα 15χρονα που πηδιουνται αβερτα με 10 χρονια μεγαλυτερους τους αλλα ακομα περισσοτερο φοβαμαι μην προκυψει καμια εγκυμοσυνη η κανα STD και μετα εχω τυψεις επειδη απλα δεν εκανα τιποτα.Αυτη τη στιγμη που τα γραφω βραζω και θελω να τους αρχισω και τους 2 στα χαστουκια αλλα με τη βια τα πραγματα γινονται χειροτερα.Με σταματαει και η ηλικια του μικρου βεβαια, καλα που δεν ειναι μεγαλος..

Το θεμα δεν ειναι τρολ, απλα μου συμβαινει πρωτη φορα κατι τετοιο και δε ξερω πως πρεπει να το αντιμετωπισω ή αν πρεπει να το αφησω στη μοιρα του και ο,τι βγει.Γινομαι παραλογος? Εχω μεινει τοσο πισω?? :shock:

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτη τη ξαδερφη μου την εχω σαν αδερφη μου (μεχρι και πανες της αλλαζα οταν ηταν μωρο δλδ :P ), μεγαλωσαμε μαζι και φοβαμαι μη ξεπεσει, οπως τα αλλα 15χρονα που πηδιουνται αβερτα με 10 χρονια μεγαλυτερους τους αλλα ακομα περισσοτερο φοβαμαι μην προκυψει καμια εγκυμοσυνη η κανα STD και μετα εχω τυψεις επειδη απλα δεν εκανα τιποτα.Αυτη τη στιγμη που τα γραφω βραζω και θελω να τους αρχισω και τους 2 στα χαστουκια αλλα με τη βια τα πραγματα γινονται χειροτερα.Με σταματαει και η ηλικια του μικρου βεβαια, καλα που δεν ειναι μεγαλος..

Το θεμα δεν ειναι τρολ, απλα μου συμβαινει πρωτη φορα κατι τετοιο και δε ξερω πως πρεπει να το αντιμετωπισω ή αν πρεπει να το αφησω στη μοιρα του και ο,τι βγει.Γινομαι παραλογος? Εχω μεινει τοσο πισω?? :shock:

Λέγοντας για βία, φλερτάρεις επικίνδυνα με το να θεωρηθεί ότι κάνεις τρολάρισμα. Αν είναι δυνατόν να σκέφτεσαι τη βία και τα χαστούκια. Χώρια το ότι γράφεις σαν ταξιδιώτης στον χρόνο από την Ελλάδα του 1960. Η ηλικία των 15 κάτι είναι η ηλικία στην οποία αρχίζουν σεξουαλικές σχέσεις πάρα πολλοί νέοι εδώ και τουλάχιστον 3 δεκαετίες. Βέβαια τα ποσοστά αυτά αυξήθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Το μόνο που δεν έχεις άδικο, είναι ότι δεν ξέρεις αν έχουν ενημέρωση για προφυλάξεις, κλπ. Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι ανύπαρκτη, και πολύ αμφιβάλλω αν θα της έχει πει τίποτα ο πατέρας. Αυτά τα θέματα λύνονται με κουβέντα, γι' αυτό καλό είναι να της πεις την αλήθεια και να τη ρωτήσεις σχετικά. Να μιλήσεις σαν στοργικός κηδεμόνας και ξέχνα τα χαστούκια και τα νταηλίκια, σοβαρέψου.

Δημοσ.

Λέγοντας για βία, φλερτάρεις επικίνδυνα με το να θεωρηθεί ότι κάνεις τρολάρισμα. Αν είναι δυνατόν να σκέφτεσαι τη βία και τα χαστούκια. Χώρια το ότι γράφεις σαν ταξιδιώτης στον χρόνο από την Ελλάδα του 1960. Η ηλικία των 15 κάτι είναι η ηλικία στην οποία αρχίζουν σεξουαλικές σχέσεις πάρα πολλοί νέοι εδώ και τουλάχιστον 3 δεκαετίες. Βέβαια τα ποσοστά αυτά αυξήθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Το μόνο που δεν έχεις άδικο, είναι ότι δεν ξέρεις αν έχουν ενημέρωση για προφυλάξεις, κλπ. Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι ανύπαρκτη, και πολύ αμφιβάλλω αν θα της έχει πει τίποτα ο πατέρας. Αυτά τα θέματα λύνονται με κουβέντα, γι' αυτό καλό είναι να της πεις την αλήθεια και να τη ρωτήσεις σχετικά. Να μιλήσεις σαν στοργικός κηδεμόνας και ξέχνα τα χαστούκια και τα νταηλίκια, σοβαρέψου.

Δηλαδη αν ειχες κορη και μαθαινες οτι απο τα 14 της πηδιεται απο 'δω και απο 'κει θα εδινες αυτη την απαντηση στον εαυτο σου?

Ή καλυτερα μην απαντησεις, γιατι θα παει σε προσωπικο επιπεδο και θα βγουμε offtopic.

Φιλε μου δε ξερω πως το βλεπεις εσυ, εγω παντως οταν βλεπω καποιον 25χρονο να πηδαει ενα 14χρονο μου φαινεται λιγο αρρωστο, αηδια πως το λενε.Και αυτο δε θα αλλαξει οσες χιλιετιες και αν περασουν (μιλαω παντα προσωπικα).Στην προκειμενη περιπτωση, το "θετικο" ειναι πως και οι δυο ειναι συνομηλικοι.

Το ξερω επισης πως πολλα ατομα ειχαν σεξουαλικες εμπειριες σε μικρες ηλικιες (και φιλοι/φιλες μου, οι οποιο ειναι μια χαρα παιδια στην τελικη και δεν εγιναν πουτανακια -καποιες-), αλλα η πλειονοτητα των 15-18χρονων κοριτσιων που γνωριζω σημερα, τεινει στο να πηδιουνται σαν σκυλια με μεγαλυτερους.Και δε μιλαω για σχεσεις. Εγω αυτο φοβαμαι και δε θελω να καταληξει ετσι.Βεβαια θα μου πεις "δικαιωμα της ειναι να κανει ο,τι θελει με το σωμα της" κλπ κλπ, αλλα σε αυτη την ηλικια υπαρχουν κινδυνοι τους οποιους μπορει να αγνοει, ειτε ηθελημενα, ειτε οχι ή μπορει να τα παιρνει ολα στο χαβαλε.

Αυτο με το στοργικος κηδεμονας δεν το 'χω παντως και δεν εχω το θαρρος να της ανοιξω αυτη την κουβεντα, παρα μονο αν το κανει αυτη.Δε θελω να χωνομαι σε προσωπικα ζητηματα αλλα το συγκεκριμενο με ανησυχει.

• Like 3
Δημοσ.

Αν ήταν 25χρονος ο lover boy απλά πήγαινες σφαίρα αστυνομία από την στιγμή που είναι ανήλικη.

Τώρα που είναι συνομήλικοι και οι 2...δύσκολα τα πράγματα.

Εγώ δεν θα 'λεγα τίποτα. Έτσι κι' αλλιώς ό,τι και να της πείτε, από το ένα αυτί θα μπει και από

το άλλο θα βγει. Για προφυλακτικά κτλ. ξέρει ήδη, αν έχει μυαλό και θέλει να χρησιμοποιήσει, θα χρησιμοποιήσει,

σίγουρα δεν περιμένει τον μπαμπά της να της το πει.

Για μένα, και ας φανώ συντηρητικός ή παλαιών αρχών, σε αυτήν την ηλικία απλά δεν είσαι έτοιμος για σεξ.

Από την στιγμή που ξεκίνησε τόσο νωρίς, ο μπαμπάς της έχει χάσει ήδη το παιχνίδι. Ακόμα είναι παιδάκι, έπρεπε με

άλλα πράγματα να ασχολείται.

Εγώ αν ήμουν στην θέση σου, θα την έπιανα και θα της έδινα μερικές συμβουλές χωρίς να το παίξω ούτε μπαμπάς της,

ούτε ο σοφός και χωρίς να αναφερθώ συγκεκριμένα στο σεξ. Απλά δηλαδή 'πρόσεξε, μην κάνεις απερίσκεπτα πράγματα, πολλές φορές

σε αυτήν την ηλικία νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα, σκέψου και ξανασκέψου πριν εμπιστευτείς κάποιον, έχε τα μάτια σου ανοικτά", κτλ.

Είναι πολύ περίεργη η ηλικία. Ακόμα και 14 να ήταν, θα σου 'λεγα πες τα στον μπαμπά της να την κράξει. Τώρα στα 15...εγώ θα την έπιανα

ο ίδιος και θα της έλεγα γενικά να προσέχει και να σκέφτεται πριν κάνει ο,τιδήποτε.

Εξαρτάται και τι παιδί είναι. Μπορεί να 'ναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που είναι ώριμη για την ηλικία της και έχιε μυαλό.

Δυστυχώς το πιο πιθανό είναι να 'ναι γιούχου εντελώς. Την πιάνεις και της μιλάς, ο,τιδήποτε παραπάνω θα σου γυρίσει μπούμερανγκ.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ήταν 25χρονος ο lover boy απλά πήγαινες σφαίρα αστυνομία από την στιγμή που είναι ανήλικη.

Τώρα που είναι συνομήλικοι και οι 2...δύσκολα τα πράγματα.

Εγώ δεν θα 'λεγα τίποτα. Έτσι κι' αλλιώς ό,τι και να της πείτε, από το ένα αυτί θα μπει και από

το άλλο θα βγει. Για προφυλακτικά κτλ. ξέρει ήδη, αν έχει μυαλό και θέλει να χρησιμοποιήσει, θα χρησιμοποιήσει,

σίγουρα δεν περιμένει τον μπαμπά της να της το πει.

Για μένα, και ας φανώ συντηρητικός ή παλαιών αρχών, σε αυτήν την ηλικία απλά δεν είσαι έτοιμος για σεξ.

Από την στιγμή που ξεκίνησε τόσο νωρίς, ο μπαμπάς της έχει χάσει ήδη το παιχνίδι. Ακόμα είναι παιδάκι, έπρεπε με

άλλα πράγματα να ασχολείται.

Εγώ αν ήμουν στην θέση σου, θα την έπιανα και θα της έδινα μερικές συμβουλές χωρίς να το παίξω ούτε μπαμπάς της,

ούτε ο σοφός και χωρίς να αναφερθώ συγκεκριμένα στο σεξ. Απλά δηλαδή 'πρόσεξε, μην κάνεις απερίσκεπτα πράγματα, πολλές φορές

σε αυτήν την ηλικία νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα, σκέψου και ξανασκέψου πριν εμπιστευτείς κάποιον, έχε τα μάτια σου ανοικτά", κτλ.

Είναι πολύ περίεργη η ηλικία. Ακόμα και 14 να ήταν, θα σου 'λεγα πες τα στον μπαμπά της να την κράξει. Τώρα στα 15...εγώ θα την έπιανα

ο ίδιος και θα της έλεγα γενικά να προσέχει και να σκέφτεται πριν κάνει ο,τιδήποτε.

Εξαρτάται και τι παιδί είναι. Μπορεί να 'ναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που είναι ώριμη για την ηλικία της και έχιε μυαλό.

Δυστυχώς το πιο πιθανό είναι να 'ναι γιούχου εντελώς. Την πιάνεις και της μιλάς, ο,τιδήποτε παραπάνω θα σου γυρίσει μπούμερανγκ.

Συμφωνω και 'γω στο κομματι  της ηλικιας και στο οτι δε θα ακουσει κανεναν.Θυμαμαι παντως τον εαυτο μου 10 χρονια πριν, οταν ημουν εγω 14-15 και τα πραγματα δεν ηταν ετσι.Αλλα anyway, δε θελω να ακουγομαι σαν στριμμενος γερος. 

Προφυλαξεις παιρνουν υποθετω γιατι το διαβασα σε ενα μηνυμα τους οταν εκανα την αδιακρισια  :mellow:

Ειναι πολυ καλο κοριτσι, σοβαρη, μετρημενη, δε ντυνεται καθολου προκλητικα.Για την ηλικια της σιγουρα ειναι πιο ωριμη απο τις περισσοτερες που εχω δει και δε το λεω επειδη ειναι ξαδελφη μου.Στο σχολειο πολυ καλη, στον αθλητισμο επισης και γενικοτερα δε μου εδινε αυτη την εντυπωση οτι εχει προχωρησει με καποιον, γιαυτο και ξαφνιαστηκα.

Δημοσ.

Δηλαδη αν ειχες κορη και μαθαινες οτι απο τα 14 της πηδιεται απο 'δω και απο 'κει θα εδινες αυτη την απαντηση στον εαυτο σου?

Ή καλυτερα μην απαντησεις, γιατι θα παει σε προσωπικο επιπεδο και θα βγουμε offtopic.

Φιλε μου δε ξερω πως το βλεπεις εσυ, εγω παντως οταν βλεπω καποιον 25χρονο να πηδαει ενα 14χρονο μου φαινεται λιγο αρρωστο, αηδια πως το λενε.Και αυτο δε θα αλλαξει οσες χιλιετιες και αν περασουν (μιλαω παντα προσωπικα).Στην προκειμενη περιπτωση, το "θετικο" ειναι πως και οι δυο ειναι συνομηλικοι.

Το ξερω επισης πως πολλα ατομα ειχαν σεξουαλικες εμπειριες σε μικρες ηλικιες (και φιλοι/φιλες μου, οι οποιο ειναι μια χαρα παιδια στην τελικη και δεν εγιναν πουτανακια -καποιες-), αλλα η πλειονοτητα των 15-18χρονων κοριτσιων που γνωριζω σημερα, τεινει στο να πηδιουνται σαν σκυλια με μεγαλυτερους.Και δε μιλαω για σχεσεις. Εγω αυτο φοβαμαι και δε θελω να καταληξει ετσι.Βεβαια θα μου πεις "δικαιωμα της ειναι να κανει ο,τι θελει με το σωμα της" κλπ κλπ, αλλα σε αυτη την ηλικια υπαρχουν κινδυνοι τους οποιους μπορει να αγνοει, ειτε ηθελημενα, ειτε οχι ή μπορει να τα παιρνει ολα στο χαβαλε.

Αυτο με το στοργικος κηδεμονας δεν το 'χω παντως και δεν εχω το θαρρος να της ανοιξω αυτη την κουβεντα, παρα μονο αν το κανει αυτη.Δε θελω να χωνομαι σε προσωπικα ζητηματα αλλα το συγκεκριμενο με ανησυχει.

Άλλο 14, άλλο 15 (ναι, έχει διαφορά). Άλλο να κάνει σεξ με έναν συνομήλικο 15χρονο και άλλο "απο 'δω και απο 'κει". Εσύ κάνεις προβολές που δεν αφορούν την περίπτωση της ξαδέρφης σου, με βάση όσα είπες. Αν το έχεις σίγουρο ότι "θα καταλήξει έτσι" και έχεις διαμορφωμένη άποψη στο μυαλό σου, τι ζητάς δημόσια τη γνώμη τρίτων; Αν λες αμέσως μετά "δεν έχω το θάρρος να της ανοίξω αυτή την κουβέντα", τι περιμένεις από εμάς, να επιδοκιμάσουμε την ιδέα που έριξες και να σου πούμε, "ναι, μπράβο, τράβα ρίξε της δυο χαστούκια να βάλει μυαλό";

Δεν το συζητώ πόσο αντιφατικό είναι να φοβάσαι να της μιλήσεις ανοιχτά και την ίδια στιγμή να... σκέφτεσαι να τη χαστουκίσεις. Εκεί δεν θα φοβηθείς να της εξηγήσεις τον λόγο που τη χαστουκίζεις; Για τόλμα να πας να χαστουκίσεις και το άλλο το 15χρονο να δεις για πότε θα έμπλεκες βέβαια...

• Like 1
Δημοσ.

αρχικά νομίζω πως έμαθες το μάθημα σου , ΠΟΤΕ δεν κοιτάμε ξένες αλληλογραφίες , πόσο μάλλον εφήβου, what is seen cannot been unseen , καλά όχι πως κ εμείς δεν κάναμε/λέγαμε τα ίδια στην ηλικία τους αλλα είναι αυτό το "γιατί η κόρη μου" κτλ που είναι κατανοητό 
αφού δεν είναι κανένας μαντράχαλος 20+++ πάλι καλά , το να πάει με κάποια συνομήλικο της μόνο φυσιολογικό μπορείς να το πεις , τώρα αν είναι έτοιμα σε αυτή την ηλικία για σεξ .. και εγώ όχι πιστεύω αλλα οι εποχές αλλάζουν κ ίσως σήμερα τα 15χρονα να προσέχουν περισσότερο? να είναι ποιο ενημερωμένα ίσως ? dont know , είμαι 27 , άλλης γενιάς 

Στην θέση σου απλά θα μάθαινα δυο πράγματα για τον πιτσιρικά , αν έχει πάρε δώσε με ναρκωτικά (είναι μόδα πλέον σε ηλικίες 14++) και αν είναι normal δεν θα έκανα τίποτα. Η μαλακία με τα κορίτσια αυτής της ηλικίας στην εποχή μας είναι πως αν ακούσουν για μπάφους και τριπάκια φλιπάρει το μυαλό τους, ναι όχι όλα , τα περισσότερα  
Το να το πεις στον πατέρα της ,αναλόγως βέβαια τι άνθρωπος είναι, πιστεύω μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει και στο τέλος θα βγεις και εσύ ο ίδιος χαμένος. Μην ξεχνάς , τώρα είναι 15 , σε 2-3 χρόνια που αυτή η ιστορία ίσως να έχει ξεχαστεί απο όλους δεν θες να θυμάται πως την κάρφωσες και δεν την αφήνανε να βγει ή άρπαξε μέχρι και χαστούκια. 
Γνωρίζω ανάλογη περίπτωση μερικά σπίτια ποιο πάνω απο το δικό μου , το πιτσιρίκι ήταν 14 με 15 και όταν την τιμώρησαν οι δικοί της να μην βγαίνει , σπίτι σχολείο - σχολείο σπίτι για να μη βλέπει το συνομήλικο γκόμενο.
Τελικά "κλέφτηκε" με έναν 20?χρονο πέρσι (στα 17 της) και την ψάχνανε. Έμεινε έγκυος και αναγκάστηκαν να την παντρέψουν 

Αυτά^ είναι που δεν πρέπει να γίνονται ,να μπαίνουν στο λούκι απο μωρά πριν προλάβουν να ζήσουν,  το να έχει σχέσεις μια κοπέλα ή ένα αγόρι με συνομηλίκους δεν είναι και τόσο τραγικό , αρκεί να προσέχει ,να είναι ενημερωμένο και να έχει το μυαλό στη θέση του. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα της μιλήσεις. Θα την αντιμετωπίσεις σαν μια ώριμη γυναίκα που -σαν να μην ξέρεις το μήνυμα- είναι έτοιμη ή εχει ήδη συνάψει ερωτικες εμπειρίες.

Χωρις υφος και διδακτικισμους,θα της πεις όλα όσα θες και μακάρι να καταλάβει.

Δημοσ.

Τα 15 (κλεισμένα) είναι η ηλικία νόμιμης σεξουαλικής συναίνεσης στην Ελλάδα.Δεν έχει καμία σχέση που είναι ανήλικη.Αν η μικρή συναινεί τότε απλά θα τον έπινε ο ξάδερφος πηγαίνοντας στην αστυνομία.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή από ότι καταλαβαίνω έχουμε την ίδια ηλικία (25), θα σου πω τι θα έκανα εγώ στη θέση σου. Τίποτα απολύτως.
Ήταν τεράστιο φάουλ που διάβασες συνομιλίες και μόνο από αυτό μπορείς να προξενήσεις ανεπανόρθωτη ζημιά στη σχέση σας.

Πέρα από αυτό, δεν είδες κάτι ύποπτο. Εντάξει, σεξ κάνει με το αγόρι της. Κλαιν μαιν, όλες τότε ξεκινάνε, άλλες νωρίτερα άλλες αργότερα. Το θέμα είναι να γίνεται υπό τις σωστές συνθήκες. Εφόσον δεν είδες ότι το κάνει με κανέναν μαντραχαλά, ή ότι γίνεται unprotected ή γενικά οτιδήποτε που εφιστά την προσοχή του γονέα, δεν υπάρχει λόγος να μπλεχτείς.Κοινώς, δεν σου πέφτει λόγος.Τουλάχιστον εγώ έτσι θα δρούσα.

• Like 6
Δημοσ.

Τωρα ξεκινάνε στα 14-15 και το ιδιο εκανε και η ξαδερφη σου. Επισης εχει ηδη ξεκινησει οποτε ειναι μαλλον αργα. Σημαντικο, τελος, φαίνεται να παιρνουν προφυλαξεις.

Το μονο που μπορεις να κανεις είναι να το παίξεις μεγαλος ξαδερφος και να αρχισεις να της δινεις συμβουλες σαν να μην ηξερες τίποτα. Αντε και να αφήσεις κατ ελαχιστο να εννοηθεί οτι "ξερεις" (με βαση τι συμβαινει στην κοινωνια)/φανταζεσαι οτι μπορεί να εχει επαφες - σε καθε περιπτωση με πολυ εμμεσο τροπο - α. Το κοριτσι θα σε ακουσει/ προσεξει περισσότερο β. Αν φοβηθει εστω οτι μπορεί να εχει παρει κατι το μυαλο σου, μπορει να σταματησει. Το βασικο ειναι να βεβαιωθεις οτι περασες το μηνυμα για προφυλαξεις.

Άσχετο με το πως το κρινει η καθε γενια, δεν κανει κατι κακό και μάλλον κανει οτι και τα υπολοιπα κοριτσια της ηλικιας της.

Bonus tip:

Αν ξερεις ποιος ειναι ο φιλος της, μπορεις να τον πιασεις και αυτον μια μερα και να του εξηγησεις με ευγενικο τροπο οτι αν δεν αφησει την ξαδερφη, θα του κοψεις τα @@ και θα του γδαρεις το τομαρι οπως μονο στην Αιτωλοακαρνανια ξερουν!

Αν εχεις απλα το username μπορεις να του στείλεις απλα το link:

http://m.news247.gr/eidiseis/koinonia/agrinio-skotwsan-skylia-poy-zeygarwnan-kai-egdaran-to-ena-afou-toy-ekopsan-ta-gennhtika-organa.4224159.html

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα! Long story short, σημερα το απογευμα ημουν στο σπιτι του θειου μου για να κανω ενα φορματ στο λαπτοπ τους και στο κινητο της ξαδελφης μου (1η ξαδελφη) και καθως πηγα να ξεκινησω στο κινητο, ηρθε ενα μηνυμα στο μεσεντζερ της και το ανοιξα.

Επισης ειναι μοναχοπαιδι και δεν παιζει να την πιασω να της μιλησω γι'αυτο το θεμα διοτι δεν αισθανομαι πως εχω την οικειοτητα μαζι της για τετοια κουβεντα.

Αυτη τη ξαδερφη μου την εχω σαν αδερφη μου (μεχρι και πανες της αλλαζα οταν ηταν μωρο δλδ :P ), μεγαλωσαμε μαζι και φοβαμαι μη ξεπεσει, 

Το θεμα δεν ειναι τρολ

μαλιστα.

Δημοσ.

15 χρονών ειναι...ας κάνουν οτι θέλουν τα παιδιά μην γίνεστε σαν πουριτανοί 80αρηδες...ολοι μας σε εκεινη την ηλικία (15-16) μια χαρά ήμασταν και οσοι μπορουσαν να κανουν σεξ κανανε και δεν παθανε τίποτα.

Αν ηταν ξαδερφάκι που θα του έστελνε καμια συμμαθητρια του κάνα μήνυμα "Περιμενω το Σαββατο να σε κανω επιτελους δικό μου" και όχι ξαδερφούλα δεν νομίζω να πείραζε κανέναν σας.

• Like 3
Δημοσ.

Οκ, άντε και το ειπες στον πατέρα της. Ποιό θα είναι το αποτέλεσμα; Το μόνο που μπορείς να κανεις χωρίς να εκτεθεις είναι να της κανείς μία κουβέντα για τα προφυλακτικά.

Δημοσ.

1) Τωρα ξεκινάνε στα 14-15 και το ιδιο εκανε και η ξαδερφη σου. Επισης εχει ηδη ξεκινησει οποτε ειναι μαλλον αργα. Σημαντικο, τελος, φαίνεται να παιρνουν προφυλαξεις.

2) Το μονο που μπορεις να κανεις είναι να το παίξεις μεγαλος ξαδερφος και να αρχισεις να της δινεις συμβουλες σαν να μην ηξερες τίποτα. Αντε και να αφήσεις κατ ελαχιστο να εννοηθεί οτι "ξερεις" (με βαση τι συμβαινει στην κοινωνια)/φανταζεσαι οτι μπορεί να εχει επαφες - σε καθε περιπτωση με πολυ εμμεσο τροπο - α. Το κοριτσι θα σε ακουσει/ προσεξει περισσότερο β. Αν φοβηθει εστω οτι μπορεί να εχει παρει κατι το μυαλο σου, μπορει να σταματησει. Το βασικο ειναι να βεβαιωθεις οτι περασες το μηνυμα για προφυλαξεις.

Άσχετο με το πως το κρινει η καθε γενια, δεν κανει κατι κακό και μάλλον κανει οτι και τα υπολοιπα κοριτσια της ηλικιας της.

Bonus tip:

Αν ξερεις ποιος ειναι ο φιλος της, μπορεις να τον πιασεις και αυτον μια μερα και να του εξηγησεις με ευγενικο τροπο οτι αν δεν αφησει την ξαδερφη, θα του κοψεις τα @@ και θα του γδαρεις το τομαρι οπως μονο στην Αιτωλοακαρνανια ξερουν!

1) είναι αργά για τι πράγμα? να σώσει την παρθενιά της? ε καλά το πολύ πολύ να μην απλώσει σεντόνι την πρώτη νύχτα του γάμου να την χειροκροτήσουν , σιγά  :blink: 

2) "να το παίξεις μεγάλος ξάδερφος" τι εννοείς ακριβώς? το οτι κάποιος είναι μεγάλος δεν πάει να πει οτι έχει την εμπειρία να συμβουλέψει άλλους , η ηλικία σε τέτοια θέματα δεν σημαίνει και εμπειρία ,ιδικά στο insomnia που οι περισσότεροι εδω μέσα πάνε 30 χρονών για να δουν μ@υνί απ ότι φαίνεται σύμφωνα με τα γκομενοthread και τις απαντήσεις . Δεν το λέω για τον TS, δεν τον ξέρω. 

3) με ποιο δικαίωμα θα μπει δερβέναγας στο βρακί της? άσε που μπορεί το 15χρονο να έχει πίσω του μεγαλύτερους , σε γενικές γραμμές το να πας να πουλήσεις τσαμπουκά , πόσο μάλλον σε θέματα που δεν σου πέφτει λόγος συνήθως μπλεξίματα θα σου προκαλέσει

δεν υπάρχει θέμα γενιάς και παλιότερα όλοι θυμόμασταν τι κάναμε και τι γινόταν και ας είμαστε και 20 και 25 και 30 χρονών , οι μεγαλύτεροι ναι ίσως πέρασαν άλλες εποχές αλλα σε γενικές γραμμές καλό είναι να μην κρίνουμε ότι κάναμε , πόσο μάλλον όταν δεν είναι κάτι κακό όπως είπες 

Προσωπικά αν ήμουν ο πατέρας της και μάθαινα πως πήγε ο ανιψιός μου και έκανε τσαμπουκάδες στον συνομήλικο φίλο της κόρης μου επειδή κάνουν κάτι φυσιολογικό δεν θα άρχιζα στις καρπαζιές τον πιτσιρικά αλλα τον ανιψιό μου που μπλέχτηκε σε ξένα χωράφια. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...