Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασχετο. Αν μιλουσαμε αντι για σεξ, για ναρκωτικα; Θα ειχα πολυ περιέργεια να δω αν/τι αλλαζει.

Άσχετο.Αν μιλούσαμε αντί για ξαδέρφη,για ξάδερφο θα είχα πολύ περιέργεια να δω αν/τι αλλάζει.

• Like 3
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

οτι το ένα είναι νόμιμο και το άλλο παράνομο ίσως? :)

βέβαια μόνο και μόνο η σύγκριση.. λολ ... 

Ναι, αλλά τότε δεν θα μιλούσες για απαράδεκτο τρόπο και απαράδεκτη πρόσβαση. Όχι;

Δημοσ.

Ναι, αλλά τότε δεν θα μιλούσες για απαράδεκτο τρόπο και απαράδεκτη πρόσβαση. Όχι;

w8 u wut m8 ? διαβάζεις και το μυαλό ? αν ναι σου έχω δουλειά , πληρώνω καλά

όχι και πάλι θα μιλούσα για την απαράδεκτη πρόσβαση, το ένα κακό δεν αναιρεί το άλλο 

Δημοσ.

Ρε μάγκες, τι ψάχνετε τώρα.
Άνοιξε μήνυμα που δεν ήταν γι αυτόν.

Έλεγε για σεξ, του είπαμε είναι οκ που κάνει σεξ, και τον κράξαμε για την παραβίαση της ιδιοτηκότητας.
Αν έλεγε για ναρκωτικά, θα του λέγαμε να μιλήσει στο γονιό του και θα τον κράζαμε για την παραβίαση της ιδιοτικότητας.
Αν έλεγε για ......... , θα του λέγαμε να .................. και θα τον κράζαμε για την παραβίαση της ιδιοτικότητας.
Κ.ο.κ

• Like 1
Δημοσ.

Τι κακό και αυτό με τα συγγενολόγια που το παίζουνε γονείς ρε πούστη; Άστο κοριτσάκι να κάνει οτι νομίζει ρε ts. Θες να μας πεις οτι εσύ στα 15 σου δεν είχες κάβλες; Και τι να πεις στο μπαμπά της; Είδα οτι η κόρη σου πηδιέται, κλείστη σε κάνα μοναστήρι; Αν σε έπιασε τόσο πια ο πόνος και θες να βοηθήσεις μίλα της για αντισύλληψη και τα ταύτα γιατί κουμπάντο στα μπούτια της δεν νομίζω να είσαι σε θέση να κάνεις.

• Like 6
Δημοσ.

Ρε μάγκες, τι ψάχνετε τώρα.

Άνοιξε μήνυμα που δεν ήταν γι αυτόν.

Έλεγε για σεξ, του είπαμε είναι οκ που κάνει σεξ, και τον κράξαμε για την παραβίαση της ιδιοτηκότητας.

Αν έλεγε για ναρκωτικά, θα του λέγαμε να μιλήσει στο γονιό του και θα τον κράζαμε για την παραβίαση της ιδιοτικότητας.

Αν έλεγε για ......... , θα του λέγαμε να .................. και θα τον κράζαμε για την παραβίαση της ιδιοτικότητας.

Κ.ο.κ

Και εγώ θα έκραζα για την παραβίαση της ιδιωτικότητας αν επρόκειτο για ενήλικο και αν έβαζε...keylogger. Ό,τι ακριβώς έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση δηλαδή... :huh:

Δημοσ.

Εσύ πιστεύεις δηλαδή ότι το ίδιο πράγμα είναι ένα keylogger ή το άνοιγμα του facebook με αποκάλυψη του κωδικού με την εκούσια παράδοση της συσκευης, ξεκλείδωτης, στα χέρια ενός τρίτου; Αν δεν καταλαβαίνεις τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δύο, ok, πάσο.

Ναι του δωσε την συσκευη για να την κανει format επειδη τον εμπιστευεται και οχι να ψαξει την συσκευη.ατομο που θα κατσει να μπει στην περιεργεια να ψαχνει κινητο δεν θα εχει θεμα αργοτερα να βαλει και κανα Keylogger.ναι σιγουρα υπαρχει διαφορα αλλα οτι καποιος σου δινει μια συσκευη δεν λεει κατι.δηλαδη αν βγουμε για καφε και σου πω μου δινεις το τηλεφωνο σου να παρω ενα τηλεφωνο επειδη ξεχασα το δικο σου σημαινει οτι οκ το πηρα οποτε να το ψαξω ολο?

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ θα έκραζα για την παραβίαση της ιδιωτικότητας αν επρόκειτο για ενήλικο και αν έβαζε...keylogger. Ό,τι ακριβώς έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση δηλαδή... :huh:

Θεωρείς ότι καλά έκανε και άνοιξε το μήνυμα? Απλά αυτό θέλω να ξέρω.

Δημοσ.

basketballfan, εσύ είσαι η χαμένη μου αδελφούλα :wub:

Λες μήπως να το ψάξουμε; :P

Δημοσ.

Θεωρείς ότι καλά έκανε και άνοιξε το μήνυμα? Απλά αυτό θέλω να ξέρω.

Όχι, δεν θεωρώ ότι έκανε καλά από τη στιγμή που δεν είναι γονιός. Δεν είναι σωστό. Όχι, δεν θεωρώ όμως ότι πρέπει να γίνει και τέτοιο κράξιμο. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...