Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας .Φέτος προβλέπεται να πάρω πτυχίο στο τμήμα εφαρμοσμένης πληροφορικής και με ενδιαφέρει η δευτεροβάθμια εκπαίδευση .Ωστόσο  είμαι εντελώς άσχετος σχετικά με το πως γίνονται οι διορισμοί .Στην σελίδα του τμήματος είδα ότι απαιτούνται εξετάσεις ΑΣΕΠ αλλά σε άλλο site διάβασα ότι έχει να γίνει ΑΣΕΠ σε αυτούς τους τομείς από το 2008.Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ακριβώς γίνονται οι διορισμοί και ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να κάνω;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας .Φέτος προβλέπεται να πάρω πτυχίο στο τμήμα εφαρμοσμένης πληροφορικής και με ενδιαφέρει η δευτεροβάθμια εκπαίδευση .Ωστόσο  είμαι εντελώς άσχετος σχετικά με το πως γίνονται οι διορισμοί .Στην σελίδα του τμήματος είδα ότι απαιτούνται εξετάσεις ΑΣΕΠ αλλά σε άλλο site διάβασα ότι έχει να γίνει ΑΣΕΠ σε αυτούς τους τομείς από το 2008.Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ακριβώς γίνονται οι διορισμοί και ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να κάνω;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

μεσω ασεπ μονο καταθετεις τα πτυχια που εχεις μαζι με το σχετικο παραβολο και αναλογα παιρνεις μορια αυτος με τα πιο πολλα μορια παιρνει την θεση, υπαρχουν και μερικοι γραπτη κυριως για καθηγητες.

αργουν να βγουν θεσεις και να βγουν η προσληψη θελει 2 χρονια μπορει και πιο πολυ, εγω πηρα πτυχιο το 11 η πρωτη προκυρηξη που εγινε στην ειδηκοτητα μου ηταν το 14 και τα αποτελεσματα βγηκαν το 16, να μην πω για αυτους του 98 που τωρα θα διορηστουν.

• Like 1
Δημοσ.

μεσω ασεπ μονο καταθετεις τα πτυχια που εχεις μαζι με το σχετικο παραβολο και αναλογα παιρνεις μορια αυτος με τα πιο πολλα μορια παιρνει την θεση, υπαρχουν και μερικοι γραπτη κυριως για καθηγητες.

αργουν να βγουν θεσεις και να βγουν η προσληψη θελει 2 χρονια μπορει και πιο πολυ, εγω πηρα πτυχιο το 11 η πρωτη προκυρηξη που εγινε στην ειδηκοτητα μου ηταν το 14 και τα αποτελεσματα βγηκαν το 16, να μην πω για αυτους του 98 που τωρα θα διορηστουν.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Δημοσ.

Στα ακόλουθα θα αρχίσεις την εξερεύνηση (και ειδικά στο 1ο) για τον τομέα της εκπαίδευσης των Πληροφορικών

pde.gr

alfavita.gr

esos.gr

ΑΣΕΠ αμφίβολο αν θα γίνει με την μορφή εξετάσεων και πότε.

Για τον τομέα μας, ειδικια μετά με την κατάργηση των 3 ωρών λόγο ευθύνης εργαστηρίου, υπάρχει νομίζω πλεονάζων προσωπικό στην ΒΒαθμια, οπότε και θα μειωθούν και οι θέσεις αναπληρωτών ΠΕ19/20.

Τέλος, κοίτα και στο ακόλουθο να δεις τις λίστες των αιτήσεων για αναπληρωτές (με ή χωρίς προϋπηρεσία και παιδαγωγική επάρκεια) για την ερχόμενη σχολική χρονιά και κάποιων προηγούμενων ετών.

e-aitisi.sch.gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...