livefreeordie Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέχρι πόσο ετών δέχονται στα ιεκ; Δεν υπαρχει οριο ηλικιας
Anorymous Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δεν υπαρχει οριο ηλικιας εγω που χα ρωτησει πριν κανα 2 χρονια μου ειχαν πει μεχρι 29
speedman_26 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μασκαρπονε είναι το cream cheese της Φιλαδέλφεια;
livefreeordie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 εγω που χα ρωτησει πριν κανα 2 χρονια μου ειχαν πει μεχρι 29 Αληθεια; καλα ποτε αλλαξε αυτο; οταν πηγαινα εγω υπηρχε ατομο στο τμημα μαγειρικης που ηταν 42.
Holism Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Αληθεια; καλα ποτε αλλαξε αυτο; οταν πηγαινα εγω υπηρχε ατομο στο τμημα μαγειρικης που ηταν 42. Θα τους δωροδόκησε με γιουβαρλάκια
livefreeordie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Θα τους δωροδόκησε με γιουβαρλάκια χαχα λες; ηταν ηδη μαγειρας πολλα χρονια στη Γερμανια κι ηθελε απλως το διπλωμα για να παρει αυξηση αν θυμαμαι καλα ,γιαυτο γυρισε πισω Ελλαδα και το πηρε.
Anorymous Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Αληθεια; καλα ποτε αλλαξε αυτο; οταν πηγαινα εγω υπηρχε ατομο στο τμημα μαγειρικης που ηταν 42. μπορει να ηταν λογο ειδηκοτητας τι να σου πω, α επισης πλεον οσοι γραφοντα σε ιεκ υπαρχει κυνδινος να χασουν την ιδιοτητα του ανεργου αν την εχουν.
livefreeordie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 μπορει να ηταν λογο ειδηκοτητας τι να σου πω, α επισης πλεον οσοι γραφοντα σε ιεκ υπαρχει κυνδινος να χασουν την ιδιοτητα του ανεργου αν την εχουν. καλα αυτο ισχυε και πριν 4 χρονια που ειχα παει κι εγω. δε μπορουσες να εισαι στο ιεκ και να εχεις και καρτα ανεργιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα