Vapir Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 στο άλλο thread είχαμε να ασχοληθούμε με το γιατί κάνει σεξ η ξαδέρφη σε αυτό γιατί δεν κάνει σεξ ο φίλος ρε αφήστε τις ξένες π@υτσες και τα ξένα μ@υνιά και ασχοληθείτε με τα δικά σας 5
livefreeordie Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 τους συμφερει να ασχολουνται με τα ξενα μαλλον. 1
dimitrisOP Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Υπάρχουν και οι asexuals, γενικά δεν είναι κάλο να χαρακτηριζουμε ανθρώπους με το πόσες φορές έχουν κάνει sex...
Vapir Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 και δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται μείον η παρθενιά στα 20+ , αν είναι συνειδητοποιημένη και όχι καταπιεσμένη απο issues δεν τίθεται θέμα μερικοί που βιαστήκαμε μπορεί να είχαμε σκατά πρώτη εμπειρία πχ , δεν θέλει rushάρισμα το πράγμα , όποτε το νιώσεις εσύ , δε γ@μιέσαι για τους άλλους 1
AntiCambeR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Οσοι/ες δεν έχουν κάνει σεξ μέχρι τα 18 να τους τιμωρήσουμε με 1 χρόνο φυλάκιση με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 100€.Μέχρι τα 25 - 3 χρόνια χωρίς αναστολή+πρόστιμο 500€.Μέχρι τα 30 ισόβια.Επίσης να μπεί φόρος σε όσους έχουν πάει με λίγους και όσους δεν έχουν κλάψει πάνω απο 1 μπουκάλι ακούγοντας σκυλάδικα.Οπότε θα μείνουν μόνο οι γ@@@άδες που δεν έχουν χρόνο ούτε για κατούρημα.Κάποιοι απο αυτούς που θέλουν τον γιο τους πηδήκουλα και την κόρη τους ανέγγιχτη.Για τους γιούς και τις κόρες των άλλων δεν τους νοιάζει, να πάνε να γ@@@@@ύν. 1
nomikarios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Εντάξει παιδιά, εσείς το πάτε στο άλλο άκρο. Κανείς δεν επιβάλλει τίποτα σε κανέναν. Και όταν δείτε κανέναν 24χρονο φίλο σας, π.χ. να έχει φτάσει 120 κιλά, θα του λέτε ότι δεν πειράζει, θα το φτιάξει το σώμα του όσο είναι καιρός, αρκεί που το κάνει συνειδητοποιημένα και δεν καταπιέζει τον εαυτό του. Ακραίο και το δικό μου παράδειγμα, αλλά μου φαίνεται ότι έχει πέσει πολλή πολιτική ορθότητα. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Πουθενά δεν είχες αναφέρει ότι υπάρχουν προβλήματα υγείας. Εκεί αλλάζει το θέμα. Σε αυτήν την περίπτωση το καταλαβαίνω αν δεν αισθάνεσαι τόσο την ερωτική επιθυμία, αλλά και πάλι το να θεωρείς ότι δεν μπορείς να προσφέρεις κατι θετικό σε μια κοπέλα είναι ίσως, λέω, λανθασμένη αντίληψη. Δικό σου ζήτημα είναι πάντως και εύχομαι ειλικρινά καλή τύχη στην αντιμετώπισή του. Για τους φίλους σου όμως που δεν έχουν -με βάση τα λόγια σου- κάποιο πρόβλημα υγείας, θεωρώ ότι σαφώς υπάρχει πρόβλημα αν έχουν φτάσει στην 4η δεκαετία χωρίς καμία επαφή. Οχι και 4η δεκαετία..... 29 έγινα πριν λίγες μέρες, και οι φίλοι μου 28 στα 29 είναι. Μέχρι τα 40 έχουμε χρόνο, αλλά κάθε χρόνο χειροτερεύει η κατάσταση πράγαμ που επηρεάζει την ψυχολογία μου. Έχω και έναν φίλο στα 32 που αυτός γενικά είναι οκ αλλά έχει ένα θέμα με την ομιλία και τον τρόπο δόμησης του λόγου (δυσγραμματισμός), είναι αργόστροφος γενικά και πρέπει να του λες κάτι 2 ή 3 φορές για να το καταλάβει, αργός στον τρόπο ομιλίας και οχι γρήγορος, δεν έχει κάνει ποτέ σχέση κι αυτός έχει απογοητευτεί και συμβιβάζεται, μου λέει οτι οι γυναίκες ξενερώνουν με τον τρόπο ομιλίας του, εμφανισιακά είναι κάτω του μετρίου. Σε σύγκριση με τα δικά μου προβλήματα αυτά δεν ειναι τίποτα, αλλά οπως καταλαβαίνεις ο καθένας έχει τα δικά του θέματα που τον επηρεάζουν στον τομέα των σχέσεων σε μικρό ή μεγάλο βαθμό.
nomikarios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Οχι και 4η δεκαετία..... 29 έγινα πριν λίγες μέρες, και οι φίλοι μου 28 στα 29 είναι. Μέχρι τα 40 έχουμε χρόνο, αλλά κάθε χρόνο χειροτερεύει η κατάσταση πράγαμ που επηρεάζει την ψυχολογία μου. Έχω και έναν φίλο στα 32 που αυτός γενικά είναι οκ αλλά έχει ένα θέμα με την ομιλία και τον τρόπο δόμησης του λόγου (δυσγραμματισμός), είναι αργόστροφος γενικά και πρέπει να του λες κάτι 2 ή 3 φορές για να το καταλάβει, αργός στον τρόπο ομιλίας και οχι γρήγορος, δεν έχει κάνει ποτέ σχέση κι αυτός έχει απογοητευτεί και συμβιβάζεται, μου λέει οτι οι γυναίκες ξενερώνουν με τον τρόπο ομιλίας του, εμφανισιακά είναι κάτω του μετρίου. Σε σύγκριση με τα δικά μου προβλήματα αυτά δεν ειναι τίποτα, αλλά οπως καταλαβαίνεις ο καθένας έχει τα δικά του θέματα που τον επηρεάζουν στον τομέα των σχέσεων σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. Η 4η δεκαετία της ζωής μας αρχίζει όταν γινόμαστε 30 χρόνων. Οπωσδήποτε ένα πρώτο βήμα αντιμετώπισης του προβλήματος αρχίζει με το να συνειδητοποιήσουμε πού βρισκόμαστε, τι θέλουμε πραγματικά και όχι τι νομίζουμε πως θέλουμε (γι' αυτό χρησιμοποίησα τη λέξη "συμβιβασμός"), να αποδεχτούμε ειλικρινά ότι "ναι, έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα, δεν τα πάω καθόλου καλά με το άλλο φύλο" (και εγώ το έχω πει στον εαυτό μου για άλλα πράγματα) και να ξεκινήσουμε κάποια διαδικασία. Το ποια θα είναι αυτή θα το βρει ο καθένας, μόνος του ή με βοήθεια. Καλή δύναμη αν το αποφασίσεις. Έχω ακούσει για τον Νικ Βούισιτς, για ψάξε στο youtube να δεις για τη σχέση ενός ανθρώπου με σοβαρό πρόβλημα υγείας με τη γυναίκα του και γενικότερα. 1
defacer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 μου φαίνεται ότι έχει πέσει πολλή πολιτική ορθότητα. Όντως. Ο όρος έχει γίνει καραμέλα από πολλούς που υποδαυλίζουν ή αποδέχονται άσχημες συμπεριφορές και κατακρίνονται γι αυτό. Πολιτική ορθότητα δεν είναι να λες μη κουτσομπολεύεις κάποιον που δε γνωρίζεις και μη βγάζεις άκυρα συμπεράσματα για ανθρώπους που δεν ξέρεις με λογική υψηλού επιπέδου όπως "δεν πηδάει άρα έχει μεγάλο πρόβλημα ουγκρ". Κάποιος που πηδάει παρά πολύ μπορεί να έχει επίσης μεγάλο πρόβλημα κι αυτό να είναι ένα σύμπτωμα, αλλά εκεί δεν έχει τίποτα να κουτσομπολέψει ο άσχετος αναγνώστης στο ινσομνια οπότε δε θα δεις ποτέ τέτοιο θέμα. Αν το παιδί έχει όντως μεγάλα θέματα οι αρμόδιοι για να τα συζητήσουν είναι οι κοντινοί του άνθρωποι που θέλουν να τον βοηθήσουν να τα ξεπεράσει, κι αυτό θα το κάνουν ιδιαιτέρως. Όχι με make-myself-feel-better μαζική ψυχανάλυση καφενείου δημοσίως, την οποία το να κατονομάσουμε ως τέτοια δεν είναι πολιτική ορθότητα αλλά η γυμνή αλήθεια. 1
Vapir Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Αυτός που κλαψομουνιάζει είναι χαμένος απο χέρι , το μονο που θα πρέπει να μας απασχολεί είναι το μέλλον , το παρελθόν είναι καθαρά διδακτικό και ότι μαλακία/λάθος κάνουμε είναι μάθημα και εμπειρία για το μέλλον . ποιος είναι σε καλύτερη θέση ? αυτός που πήδαγε απ τα 15 και είχε τη μια απογοήτευση μετά την άλλη με αποτέλεσμα στα 20φεύγα του να μην κάνει εύκολα σχέση για να μην περάσει τα ίδια , ή αυτός που για δικούς του λόγους (πες ρομαντισμός whatever) επέλεξε να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο να ερωτευτεί όποτε το νιώσει , χωρίς να το κυνηγήσει για να μην τον πουν αγάμητο/gay κτλ οι φίλοι του φαινομενικά στην κοινωνία ο πρώτος , πραγματικά όμως στη ζωή ο δεύτερος αυτό είναι το πρόβλημα , οτι πολλοί μην πω όλοι ζούμε απο λίγο ως πολύ όπως ορίζουν τα κοινωνικά μας standard , κάνουμε παραχωρήσεις και επιλογές σύμφωνα με το τι θεωρείται οκ και φυσιολογικό και όχι αυτό που νιώθουμε. Ξέρω κάποιος θα πει δεν ισχύει για όλους αλλα έστω σε μικρό βαθμό όλοι κάνουμε υποχωρήσεις 2
Grim Ripper Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 I'll leave this here. http://imdb.com/title/tt0405422/ http://imdb.com/title/tt1294969/ http://imdb.com/title/tt2040245/ Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, απλά τα έβαλα για να δούμε που έχουμε φτάσει.
DDevil Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Με το σεξ ξεφευγεις από την τυπική καθημερινοτητα .... οσοι έχουν προβλήματα θα τους βοηθησει περισσοτερο. Αυτό λεω και στο φιλο που εγραψα χθες ... ολο μου λέει έχει θεματα με τον υπνο και δεν κοιμάται ευκολα. Του κανω πηγαινε μια βολτα να περάσεις καλα σαν πουλάκι θα κοιμηθείς μετά. Δεν ακουει βεβαια. Οποτε η κασετα συνεχιζεται. Καμια μέρα σκέφτομαι να κανονίσουμε με μια πιτσιρικα και να τον κλειδώσουμε μεσα με αυτήν! Οποτε εκει θα αφησει τις μαλακιες και θα αναγκαστεί να κανει αυτό που πρέπει! 1
The_Judas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι σε μερικά χρόνια θα το μετανιώσει.Το ιδανικό για μένα είναι από 18-30 τουλάχιστον να περνάμε καλά στο θέμα των σχέσεων και να μην έχουμε κολλήματα. Για τους άντρες σαφώς και είναι πιο δύσκολο γιατί χρειάζεται περισσότερη κινητικότητα ειδικά αν είσαι μέτριος και κάτω. Μετά από κάποια ηλικία π.χ 40+, πρακτικά δυσκολεύουν τα πράγματα. Δεν θα έχει τις ορμές του 20άρη, δεν θα έχει χρόνο, εμφάνιση, δεν θα έχει υπομονή ή ακόμη και τον χρόνο για να ασχοληθεί. 3
SlickNick Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Είναι πολύ κακό αυτό που κάνουμε όταν προσπαθούμε να βαφτίσουμε "φυσιολογικές" ένα σωρό μη υγιείς συμπεριφορές για να μην πληγώσουμε τα συναισθήματα των άλλων. Δεν βοηθάμε κανέναν άνθρωπο έτσι και τους εκπαιδεύουμε να γίνονται υπερευαίσθητοι. Το θέμα δεν είναι αν "πρέπει" κάποιος να ξεκινήσει τη σεξουαλική του ζωή σε μία συγκεκριμένη ηλικία αλλά το ότι όσο καθυστερεί, τόσο πιο πίσω μένει και δυσκολεύει την κατάσταση για τον εαυτό του. Όποιος βρίσκεται σε αυτή τη θέση καλό είναι να κάνει ότι χρειάζεται για να ξεπεράσει τα προβλήματα του. Είσαι ακοινώνητος; Τράβα σε κανέναν ψυχολόγο και κάνε εξάσκηση να μιλάς με ανθρώπους; Έχεις άγχος όταν μιλάς με γυναίκες; Βάλε τον εαυτό σου σε μία κατάσταση που θα είσαι αναγκασμένος να τους μιλάς συνέχεια. Έχεις προβλήματα με την ομιλία, με τικ κλπ; Διόρθωσε τα. Δεν έχεις φίλους; Βρες δουλειά και ασχολίες που θα σε φέρνουν σε επαφή με άλλους και προσπάθησε! Βγες από το ρημαδιασμένο το comfort zone! Ή εναλλακτικά, άκου αυτούς που σου λένε ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα και άνοιξε thread μία μέρα στο insomnia "40άρης χωρίς γκόμενα, είναι φυσιολογικό;" για να μπουν και να σου γράφουν ότι εντάξει μωρέ, απλά δεν έχεις βρει την κατάλληλη, είσαι asexual και λοιπές feel good παπαριές. 3
DDevil Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Πάντως μια και ανοιξαμε κουβεντα για τα διαφορα στυλ έχω επισης ένα φιλο (άλλο ακρο) αλλωστε ποτε δεν εκανα επιλογή φιλου με βάση το αν ταιριαζει το στυλ μας ή όχι αρκει να ηταν εξηγημένος και να μην έκανε πουστιές. Ο οποιος οποτε του πεις ειναι μέσα ο μπαγάσας τι για πέσιμο σε κλαμπ τι για στριποτσαρκα τι για μπουρδελοτσαρκα ρε για όλα μεσα ειναι στο μεταξυ ειναι χειρότερος από μενα τέρμα σατυρος και μάλιστα κάνει παρτουζες με φιλους!!! Του αρέσει δηλαδή να πηγαινει με μια κοπελα και τον κολλητο του! Επισης μου ειπε (δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα ουτε και ψεμματα) ότι ειχε πάει μια μέρα με τον κολλητο του για μάτι και στο τέλος τους προσκάλεσαν και αυτους μαζι στο γλέντι και κλασσικα οποτε κανονίζουμε "ρε φιλε παμε για κανα καφεδάκι αν ειναι να τα πουμε που έχουμε καιρο ..." τι καφεδακι μωρη λουμπινα του κάνω αφου ξέρουμε ολοι που θα καταληξει το καφεδάκι με σενα χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα