Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να τον προσέχεις το φίλο σου αχχαχαχα

μάλιστα κάνει παρτουζες με φιλους!!! Του αρέσει δηλαδή να πηγαινει με μια κοπελα και τον κολλητο του!

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nαι για αποφυγη παρεξηγήσεων εννοω αυτοι οι 2 και η κοπελα ή 2 κοπελες και αυτοι οι 2. Όχι μπαϊσεξουαλ κατασταση. Δεν είναι τέτοιος!

ts πες στο φιλο σου υπάρχουν ένα καρο επιλογές αρκει να ανοιχτει λιγο όπως βλέπεις συζητάμε αρκετές από αυτές. Το καλοκαιρι πχ που μαζεύονται τουριστριες στη Πλάκα εμεις πηγαίναμε σε κάποιο από τα ταρατσάδικα πχ 360ο  , A For Athens etc... το καλο με αυτά τα μαγαζια και ειδικα με το τελευταιο είναι ότι κάθεστε διπλα διπλα και είναι πιο ευκολο να χωθεις. Ειδικα αν εισαι beginner στο άθλημα !

Η Αθηνα είναι παράδεισος για τέτοια και ειδικα οι μεγαλουπολεις τωρα επαρχιες κτλπ πρέπει να έχεις κυκλο γιατι ότι κάνουν το κάνουν σε στενο κυκλο και πρεπει βεβαια να εισαι και εσυ εχέμυθος όχι παιδάκι που ότι κάνει πάει και τα λέει μετά σε μη εμπιστους ανθρώπους.

Παντως για Πάτμο που έχω ακουσει γινεται χαμος ενας γνωστος μου αστυνομικος εκει μου ελεγε ότι του την έπεφταν μονες τους πρώτες τον επαιρναν τηλεφωνο!

Δημοσ.

Καλα ενταξει, δεν ηταν και κουτσομπολιο. Απλα αφοτου εφυγε, με ρωτησε ο φίλος μου πώς τον είδα κ πώς μ φανηκε. Μετα μ πεταξε οτι δεν ειχε κανει σεξ το παιδί εκείνο, κ επειδη ξαφνιαστηκα απ'αυτο ξεκινησα να ρωταω κι εγω. Η συζητηση μας γι'αυτο δε κρατησε περισσοτερο απο δεκαλεπτο (no kidding).

Απλα ειναι κριμα σε τετοια ηλικια καποιος να μην εχει νιωσει το σεξ. Και φανηκε καλο παιδι, οχι στριτζος πχ. Λετε αν πηδηξει, μετα να ανοιχτει κ να ειναι η ψυχή της παρέας;

Δημοσ.

Καλα ενταξει, δεν ηταν και κουτσομπολιο. Απλα αφοτου εφυγε, με ρωτησε ο φίλος μου πώς τον είδα κ πώς μ φανηκε. Μετα μ πεταξε οτι δεν ειχε κανει σεξ το παιδί εκείνο, κ επειδη ξαφνιαστηκα απ'αυτο ξεκινησα να ρωταω κι εγω. Η συζητηση μας γι'αυτο δε κρατησε περισσοτερο απο δεκαλεπτο (no kidding).

Απλα ειναι κριμα σε τετοια ηλικια καποιος να μην εχει νιωσει το σεξ. Και φανηκε καλο παιδι, οχι στριτζος πχ. Λετε αν πηδηξει, μετα να ανοιχτει κ να ειναι η ψυχή της παρέας;

Το πηδημα σε κάνει ακομα καλυτερο φιλε :cry: :-D θυμαμαι τον εαυτο μου να νιώθει οτι πετάει μετα απο μια καλή συνάντηση. Ειναι ένα συναισθημα που δεν περιγράφεται ευκολα. Πιστευω πως χάνουν οσοι δεν το ζουν και ελπιζω να το ζήσουν συντομα.

Δημοσ.

Οτι μου γουστάρει θα πω, το αν βλέπομαι ή οχι είναι δικό μου πρόβλημα οχι δικό σου, μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά έλα να γράψεις τις παπάτζες σου.

Σήκωσε και καμιά photo στο αντίστοιχο thread να σε δούμε εσένα που δεν είσαι "πουθενάς".....

Bad_0327a5_53274.jpg

Δημοσ.

Οχι και 4η δεκαετία..... 29 έγινα πριν λίγες μέρες, και οι φίλοι μου 28 στα 29 είναι. Μέχρι τα 40 έχουμε χρόνο, αλλά κάθε χρόνο χειροτερεύει η κατάσταση πράγαμ που επηρεάζει την ψυχολογία μου.

Έχω και έναν φίλο στα 32 που αυτός γενικά είναι οκ αλλά έχει ένα θέμα με την ομιλία και τον τρόπο δόμησης του λόγου (δυσγραμματισμός), είναι αργόστροφος γενικά και πρέπει να του λες κάτι 2 ή 3 φορές για να το καταλάβει, αργός στον τρόπο ομιλίας και οχι γρήγορος, δεν έχει κάνει ποτέ σχέση κι αυτός έχει απογοητευτεί και συμβιβάζεται, μου λέει οτι οι γυναίκες ξενερώνουν με τον τρόπο ομιλίας του, εμφανισιακά είναι κάτω του μετρίου. Σε σύγκριση με τα δικά μου προβλήματα αυτά δεν ειναι τίποτα, αλλά οπως καταλαβαίνεις ο καθένας έχει τα δικά του θέματα που τον επηρεάζουν στον τομέα των σχέσεων σε μικρό ή μεγάλο βαθμό.

καλα σου κανει τοτε αφου τον κανεισ παρεα τον αλλο που δεν εχει σταυρωσει καμια,τωρα σου μεταδιδει το μικροβιο και εσενα. επισης αν ειστε μικροτσουτσουνοι δεν φταινε οι κοπελες.

Δημοσ.

Είναι πολύ κακό αυτό που κάνουμε όταν προσπαθούμε να βαφτίσουμε "φυσιολογικές" ένα σωρό μη υγιείς συμπεριφορές για να μην πληγώσουμε τα συναισθήματα των άλλων. Δεν βοηθάμε κανέναν άνθρωπο έτσι και τους εκπαιδεύουμε να γίνονται υπερευαίσθητοι.

Φυσιολογικό και υγιές είναι διαφορετικές έννοιες και επιμένετε να τις συγχέετε.

Δημοσ.

Δεν μπορούμε να κρίνουμε γιατί ο καθένας εδώ μέσα έχει διαφορετικές εμπειρίες, διαφορετική εμφάνιση και πολλοί μιλάνε εκ του ασφαλούς.

Αν έχεις εμφάνιση είναι πιο εύκολα. Τσεκάρεις ποια σε κοιτάει και ποιά όχι και τότε μπορείς να κινηθείς, να την προσεγγίσεις, να πάρεις τηλέφωνο κλπ.

Οι κάτω του μετρίου γυναίκες έχουν και αυτές ανασφάλειες και συνήθως δεν κοιτάνε κάποιον στα κυβικά τους φοβούμενες μήπως ρίξει άκυρο.

Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει είτε να έχεις μεγάλο κύκλο γνωριμιών. Εκεί βοηθάει πολύ η οικειότητα και η ασφάλεια που νιώθει η κοπέλα ώστε να προσεγγίσεις. 

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι με καλή εμφάνιση που έχουν πολλά κολλήματα και δεν κάνουν τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

καλα σου κανει τοτε αφου τον κανεισ παρεα τον αλλο που δεν εχει σταυρωσει καμια,τωρα σου μεταδιδει το μικροβιο και εσενα. επισης αν ειστε μικροτσουτσουνοι δεν φταινε οι κοπελες.

Και ποιός είσαι εσύ που θα μου πεις ποιόν να κάνω παρέα και από ποιόν να ξεκόψω; Ξέρεις τον φίλο μου κι από χτές για να έχεις άποψη αν μου προκαλεί κάτι κακό; Το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι αν ο φίλος μου έχει ρίξει γκόμενα.

Δεν σε αφορά αν την έχω μικρή ή μεγάλη ούτε κατηγόρησα για κάτι τις γυναίκες, κοίτα τον εαυτό σου και τα δικά σου προβλήματα, άντε από δω πέρα να πουμε.

Δημοσ.

Και ποιός είσαι εσύ που θα μου πεις ποιόν να κάνω παρέα και από ποιόν να ξεκόψω; Ξέρεις τον φίλο μου κι από χτές για να έχεις άποψη αν μου προκαλεί κάτι κακό; Το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι αν ο φίλος μου έχει ρίξει γκόμενα.

Δεν σε αφορά αν την έχω μικρή ή μεγάλη ούτε κατηγόρησα για κάτι τις γυναίκες, κοίτα τον εαυτό σου και τα δικά σου προβλήματα, άντε από δω πέρα να πουμε.

:shifty:  Don't feed the troll   :shifty:

• Like 1
Δημοσ.

Εμ βεβαια οταν σε περιμενει η μανα σου στο σπιτι για να φας παστιτσιο απο το ταψι ενω την ιδια ωρα εχεισ αφησει στημμενη την γκομενα που υποσχεθηκες να την πας στο club και στα μπουζουκια τοτε μην σου κανει εντυπωση γιατι σε παρατανε οι κοπελες και δεν μπορεις να σταυρωσεις ουτε κατσαριδα. Με την αντιδραση σου μολις επιβεβαιωσεσ οτι εισαι μικροτσουτσουνος.

Δημοσ.

ξέρεις ότι αυτή η έρευνα είναι λάθος όταν έχει την πληροφορική εκεί που την έχει.

Καλά ναι σίγουρα, ποιο πίσω και από τα μαθηματικά έπρεπε να ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...