DDevil Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δεν μπορούμε να κρίνουμε γιατί ο καθένας εδώ μέσα έχει διαφορετικές εμπειρίες, διαφορετική εμφάνιση και πολλοί μιλάνε εκ του ασφαλούς. Αν έχεις εμφάνιση είναι πιο εύκολα. Τσεκάρεις ποια σε κοιτάει και ποιά όχι και τότε μπορείς να κινηθείς, να την προσεγγίσεις, να πάρεις τηλέφωνο κλπ. Οι κάτω του μετρίου γυναίκες έχουν και αυτές ανασφάλειες και συνήθως δεν κοιτάνε κάποιον στα κυβικά τους φοβούμενες μήπως ρίξει άκυρο. Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει είτε να έχεις μεγάλο κύκλο γνωριμιών. Εκεί βοηθάει πολύ η οικειότητα και η ασφάλεια που νιώθει η κοπέλα ώστε να προσεγγίσεις. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι με καλή εμφάνιση που έχουν πολλά κολλήματα και δεν κάνουν τίποτα. http://www.netwix.gr/watch/1025424/o-ti-toy-fani-o-fanis-sto-apolyto-challenge-toy-kalokairioy- Και αυτος εμφάνιση έχει :cry:
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Εμ βεβαια οταν σε περιμενει η μανα σου στο σπιτι για να φας παστιτσιο απο το ταψι ενω την ιδια ωρα εχεισ αφησει στημμενη την γκομενα που υποσχεθηκες να την πας στο club και στα μπουζουκια τοτε μην σου κανει εντυπωση γιατι σε παρατανε οι κοπελες και δεν μπορεις να σταυρωσεις ουτε κατσαριδα. Με την αντιδραση σου μολις επιβεβαιωσεσ οτι εισαι μικροτσουτσουνος.
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι σε μερικά χρόνια θα το μετανιώσει. Το ιδανικό για μένα είναι από 18-30 τουλάχιστον να περνάμε καλά στο θέμα των σχέσεων και να μην έχουμε κολλήματα. Για τους άντρες σαφώς και είναι πιο δύσκολο γιατί χρειάζεται περισσότερη κινητικότητα ειδικά αν είσαι μέτριος και κάτω. Μετά από κάποια ηλικία π.χ 40+, πρακτικά δυσκολεύουν τα πράγματα. Δεν θα έχει τις ορμές του 20άρη, δεν θα έχει χρόνο, εμφάνιση, δεν θα έχει υπομονή ή ακόμη και τον χρόνο για να ασχοληθεί. Αυτό το λένε πολλοί αλλά δεν ξέρω αν ισχύει τελικά...δεν είναι απαραίτητο δηλαδή πως όποιος - όποια «πέρασε καλά» μέχρι τα 30 ή μέχρι να παντρευτεί μετά ξαφνικά θα αλλάξει και θα αφοσιωθεί σε έναν σύντροφο...πολλές φορές αν είσαι έτσι από μικρός έτσι παραμένεις και μεγαλώνοντας! 3
DDevil Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Αυτό το λένε πολλοί αλλά δεν ξέρω αν ισχύει τελικά...δεν είναι απαραίτητο δηλαδή πως όποιος - όποια «πέρασε καλά» μέχρι τα 30 ή μέχρι να παντρευτεί μετά ξαφνικά θα αλλάξει και θα αφοσιωθεί σε έναν σύντροφο...πολλές φορές αν είσαι έτσι από μικρός έτσι παραμένεις και μεγαλώνοντας! Φιλε μου εγω βλεπω το κέρατο πάει συννεφο 1
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Φιλε μου εγω βλεπω το κέρατο πάει συννεφο Πιστεύω να το βλέπεις από μακριά και να μη «βοηθάς»!
DDevil Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Πιστεύω να το βλέπεις από μακριά και να μη «βοηθάς»! Aμα ο άλλος δεν κάθεται καλά και θέλει να έχει τη γκομενα του και άλλες 2-3 να πηδάει ταυτόχρονα σιγα μη του κρατήσουμε και τύπο ρε τυπε! Το δικαιο θα είναι να τον κερατώσει και η δικιά του αλλιως θα την έχει σα σκουπιδι μια ζωή. γιατι ρε φιλε άδικο εχω? αυτος πηδάει πχ η δικιά του να μη ξεπορτισει λιγο? θα κάθεται σπιτι να κάνει την πιστή και ο άλλος θα γλεντάει ε αμα είναι τέτοιο κοροϊδο ας κάτσει. Εχω δει αρκετές τέτοιες παντως η άλλη φιλε την άλλη φορά μιλαμε την εχει κατακερατώσει ο δικος της και αυτή ένα αιτημα φιλιας της στέλνεις και δεν το αποδέχεται ... τι κοροιδα κυκλοφορουν πάντως φιλε. Οι δικοι τους τις κοροϊδευουν μέσα στη μουρη και αυτές δεν παιρνουν χαμπάρι τι γινεται. Eκτος και αν είναι φιλος φιλε εκει ... κανεις πως δεν βλέπεις και δεν πλησιάζεις κιολας ξέρω μαλακια μεν ειδικα αμα γνωρίζεις και τους 2 αλλα τι να κανω εγω φταιω αμα ο άλλος κερατώνει και με παιρνει και τηλεφωνο να βγαινουμε να τσαρκάρουμε μαζι? εγω ελευθερος είμαι. Αυτος είναι δεσμευμενος.
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Aμα ο άλλος δεν κάθεται καλά και θέλει να έχει τη γκομενα του και άλλες 2-3 να πηδάει ταυτόχρονα σιγα μη του κρατήσουμε και τύπο ρε τυπε! Το δικαιο θα είναι να τον κερατώσει και η δικιά του αλλιως θα την έχει σα σκουπιδι μια ζωή. γιατι ρε φιλε άδικο εχω? αυτος πηδάει πχ η δικιά του να μη ξεπορτισει λιγο? θα κάθεται σπιτι να κάνει την πιστή και ο άλλος θα γλεντάει ε αμα είναι τέτοιο κοροϊδο ας κάτσει. Εχω δει αρκετές τέτοιες παντως η άλλη φιλε την άλλη φορά μιλαμε την εχει κατακερατώσει ο δικος της και αυτή ένα αιτημα φιλιας της στέλνεις και δεν το αποδέχεται ... τι κοροιδα κυκλοφορουν πάντως φιλε. Οι δικοι τους τις κοροϊδευουν μέσα στη μουρη και αυτές δεν παιρνουν χαμπάρι τι γινεται. Δεν αξίζει το άγχος και το πιθανό μπλέξιμο για μένα, με τόσες ελεύθερες που υπάρχουν και τόσες «ευκολίες» στην προσέγγιση και στη γνωριμία...αλλά όπως το βλέπει ο καθένας
DDevil Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δεν αξίζει το άγχος και το πιθανό μπλέξιμο για μένα, με τόσες ελεύθερες που υπάρχουν και τόσες «ευκολίες» στην προσέγγιση και στη γνωριμία...αλλά όπως το βλέπει ο καθένας Γιατι μπλέξιμο ? μπορει να μη σε πάρει χαμπάρι ο άλλος. Ελα μωρε τωρα που κολώνεις λες και είναι η γκομενα του Αλ καπονε εκτος και αν πέσεις σε κανα σουργελο και ανακατέψει τους πάντες μετά. Βλέπεις χαρακτήρα πρωτα αμα είναι τρελή δε μπλέκεις συμφωνω εχει δεν έχει γκομενο. Φιλε συμβαινουν αυτά τι να κανουμε τωρα και εγω την έχω πάθει στο έτσι παλιοτερα.Πιστευω είναι θεμα καθαρα της τύπισσας αμα θέλει ή όχι δεν φταιει ο άντρας εγω ετσι θα το επαιρνα ... ξερω εχω γινει πολύ αναίσθητος 1
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Γιατι μπλέξιμο ? μπορει να μη σε πάρει χαμπάρι ο άλλος. Ελα μωρε τωρα που κολώνεις λες και είναι η γκομενα του Αλ καπονε εκτος και αν πέσεις σε κανα σουργελο και ανακατέψει τους πάντες μετά. Βλέπεις χαρακτήρα πρωτα αμα είναι τρελή δε μπλέκεις συμφωνω εχει δεν έχει γκομενο. Φιλε συμβαινουν αυτά τι να κανουμε τωρα και εγω την έχω πάθει στο έτσι παλιοτερα.Πιστευω είναι θεμα καθαρα της τύπισσας αμα θέλει ή όχι δεν φταιει ο άντρας εγω ετσι θα το επαιρνα ... ξερω εχω γινει πολύ αναίσθητος Πιθανό μπλέξιμο έγραψα! edit Αυτό με τον Αλ Καπόνε ήταν πετυχημένο! 1
DDevil Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Πιθανό μπλέξιμο έγραψα! edit Αυτό με τον Αλ Καπόνε ήταν πετυχημένο! Φιλε εγω πιστευω για να κερατώσει μια γυναικα ή ο δικος της θα είναι μαλακας και θα την εχει φορτώσει με κέρατο οποτε καλα να του κάνει ή φιλε η τυπισσα θα είναι καμια νυμφομανής και θα γουστάρει παιχνιδι γενικοτερα .... οποτε στη 2η περιπτωση ο τυπος δεν φταιει σε κάτι .... και αν το μάθει εχει επιλογές ή να την κρατήσει για να μη μεινει μπάκουρος και μέχρι να βρει κάτι καλυτερο ή να τη στειλει. Εγω θα προτιμουσα το 1ο ειδικα αμα έκανε και καλο κρεβάτι αλλωστε η τυπισσα γουσταρει πολλους δεν εχω εγω το πρόβλημα.
firewalker Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Απλά μπορεί απλά να είναι καλός χριστιανός κτλ.
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Φιλε εγω πιστευω για να κερατώσει μια γυναικα ή ο δικος της θα είναι μαλακας και θα την εχει φορτώσει με κέρατο οποτε καλα να του κάνει ή φιλε η τυπισσα θα είναι καμια νυμφομανής και θα γουστάρει παιχνιδι γενικοτερα .... οποτε στη 2η περιπτωση ο τυπος δεν φταιει σε κάτι .... και αν το μάθει εχει επιλογές ή να την κρατήσει για να μη μεινει μπάκουρος και μέχρι να βρει κάτι καλυτερο ή να τη στειλει. Εγω θα προτιμουσα το 1ο ειδικα αμα έκανε και καλο κρεβάτι αλλωστε η τυπισσα γουσταρει πολλους δεν εχω εγω το πρόβλημα. Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να ισχύουν αυτά ναι, όχι σε όλες αλλά οκ. 1
DDevil Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να ισχύουν αυτά ναι, όχι σε όλες αλλά οκ. Καμια δεν κερατώνει αμα δεν έχει λογο απλα μπορει να γουστάρει να πηγαινει και με περισσοτερους συντρόφους .... και να κρατάει απλα μια σχέση για τα μάτια του κοσμου ή επειδή θέλει να έχει έναν σταθερο! Φιλε γινεται χαμος δεν ξερω εκει στα Γιάννενα τι παιζει γιατι δεν είμαι δικτυωμένος καθολου εκει μονο μια φοιτητρια εχω γνωρισει αλλα .... φιλε παιζει γενικα πολύ παιχνιδι τι να σου πω τωρα δεν ξερω είναι και τυχερα αυτά. Aμα ξέρεις τιποτα έλα πμ .... 1
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Καμια δεν κερατώνει αμα δεν έχει λογο απλα μπορει να γουστάρει να πηγαινει και με περισσοτερους συντρόφους .... και να κρατάει απλα μια σχέση για τα μάτια του κοσμου ή επειδή θέλει να έχει έναν σταθερο! Φιλε γινεται χαμος δεν ξερω εκει στα Γιάννενα τι παιζει γιατι δεν είμαι δικτυωμένος καθολου εκει μονο μια φοιτητρια εχω γνωρισει αλλα .... φιλε παιζει γενικα πολύ παιχνιδι τι να σου πω τωρα δεν ξερω είναι και τυχερα αυτά. Aμα ξέρεις τιποτα έλα πμ .... Λείπω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα