Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι εσεις όταν ανοίγετε τα δικά σας λέμε τιποτα? πχ που πηγα το τελευταιο καλοκαιρι .... ποσα μέρη γυρισα κτλπ?

εγω δεν βαριέμαι καθολου με τέτοια θεματα παντως και γουστάρω πολύ γκομενοσυζητησεις και ιστοριούλες ετσι να έχουμε να λέμε

από τρελες που κάναμε!

Yeah right

Αποκλείεται φίλε, δεν σε πιστεύω! Με το ζόρι γράφεις σε αυτά τα θέματα! :P :D

(Πλάκα κάνω, καλά τα λες συνήθως! ).

κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι

Το πηδημα σε κάνει ακομα καλυτερο φιλε :cry: :-D θυμαμαι τον εαυτο μου να νιώθει οτι πετάει μετα απο μια καλή συνάντηση. Ειναι ένα συναισθημα που δεν περιγράφεται ευκολα. Πιστευω πως χάνουν οσοι δεν το ζουν και ελπιζω να το ζήσουν συντομα.

Χαίρομαι που σου άνοιξα τους... ορίζοντες

if-you-know-what-i-mean.png

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aμα ο άλλος δεν κάθεται καλά και θέλει να έχει τη γκομενα του και άλλες 2-3 να πηδάει ταυτόχρονα σιγα μη του κρατήσουμε και τύπο ρε τυπε! Το δικαιο θα είναι να τον κερατώσει και η δικιά του αλλιως θα την έχει σα σκουπιδι μια ζωή.

γιατι ρε φιλε άδικο εχω? αυτος πηδάει πχ η δικιά του να μη ξεπορτισει λιγο? θα κάθεται σπιτι να κάνει την πιστή και ο άλλος θα γλεντάει ε αμα είναι τέτοιο κοροϊδο ας κάτσει. Εχω δει αρκετές τέτοιες παντως η άλλη φιλε την άλλη φορά μιλαμε την εχει κατακερατώσει ο δικος της και αυτή ένα αιτημα φιλιας της στέλνεις και δεν το αποδέχεται ... τι κοροιδα κυκλοφορουν πάντως φιλε. Οι δικοι τους τις κοροϊδευουν μέσα στη μουρη και αυτές δεν παιρνουν χαμπάρι τι γινεται.

Eκτος και αν είναι φιλος φιλε εκει ... κανεις πως δεν βλέπεις και δεν πλησιάζεις κιολας ξέρω μαλακια μεν ειδικα αμα γνωρίζεις και τους 2 αλλα τι να κανω εγω φταιω αμα ο άλλος κερατώνει και με παιρνει και τηλεφωνο να βγαινουμε να τσαρκάρουμε μαζι? εγω ελευθερος είμαι. Αυτος είναι δεσμευμενος.

Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση που παραμένει πιστή η γυναίκα ακόμα και σε τέτοιες κραυγαλέες περιπτώσεις κέρατου.

Είναι σαν την περίπτωση που διάβαζα τις προάλλες στο internet, που έγραφε μια γυναίκα σε ένα forum οτι ήταν κολλημένη με έναν από τότε που αυτή ήταν 16 και αυτός 24, αλλά τώρα αυτή έγινε 30 αυτός 38 και αυτή δεν έχει σταματήσει το πρίξιμο από το facebook και το τηλέφωνο ενώ αυτός δεν επιθυμεί κάτι.

Αν έχει κολλήσει η γυναίκα με κάποιον ή κάτι..... δεν πάει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, εκεί θα μείνει.

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση που παραμένει πιστή η γυναίκα ακόμα και σε τέτοιες κραυγαλέες περιπτώσεις κέρατου.

Είναι σαν την περίπτωση που διάβαζα τις προάλλες στο internet, που έγραφε μια γυναίκα σε ένα forum οτι ήταν κολλημένη με έναν από τότε που αυτή ήταν 16 και αυτός 24, αλλά τώρα αυτή έγινε 30 αυτός 38 και αυτή δεν έχει σταματήσει το πρίξιμο από το facebook και το τηλέφωνο ενώ αυτός δεν επιθυμεί κάτι.

Αν έχει κολλήσει η γυναίκα με κάποιον ή κάτι..... δεν πάει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, εκεί θα μείνει.

Έχει τέτοιες ναι έχεις δικιο. Κοιταξε αυτές οι κοπελες είναι άβγαλτες. Αμα ειχαν εμπειριες δεν θα φερόντουσαν έτσι και είναι κριμα γιατι κολλανε σε έναν τυπο ο οποιος δεν τις σέβεται. Βεβαια θα μου πεις ... και αυτος απλα δεν θέλει αυτό δεν είναι δειγμα μη σεβασμου. Όπως και μια γυναικα αμα σου ριξει μια χυλοπιτα δεν σημαινει ότι πηγε να σε εκμεταλευτει ή δεν σε σεβάστηκε .... απλα δεν θέλει της εισαι αδιάφορος αυτό και τιποτα άλλο.

Αλλα εντάξει τωρα να κάθεται κάποια να την κερατώνει ο άλλος είναι υποτιμηση και αδικια. Και γενικα άμα καποια σέβεται τον εαυτο της δεν θα το δεχτει αυτό ετσι πιστευω ή είναι γενικα έξυπνη κοπελα. Και καλα θα κανει... είναι εξαπατηση. Εμεις δηλαδή όταν λεμε από την αρχη ότι ξεκιναμε κάτι χαλαρο και βλέπουμε τι ειμαστε μαλακες? και ο πονηρούλης που λεει ψέμματα ο ξύπνιος? για να πηγαινει με 2-3 ταυτόχρονα?!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...