king2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Κατσε δες το παρακατω επεισοδιο: και μετα ελα να μας πεις αν ειναι καλο να εισαι ασφαλιστης. Παλιοτερα υπηρχαν δουλειες και για αυτους και μαλιστα εβγαζαν χοντρα χρηματα.Στην Ελλαδα του 2016 ομως μην περιμενεις πολλα.Υπαρχουν χιλιαδες αμαξια ανασφαλιστα τη στιγμη που και καλα ειναι υποχρεωτικο στην χωρα μας οποτε καταλαβαινεις.Μεινε μακρια.
chill Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Καλά υπάρχουν ακόμα ασφαλιστές στην Ελλάδα εν έτη 2016; Οι περισσότερες εταιρίες ακόμα και εκεί έχουν online παρουσία και κάνεις την δουλειά από το σπίτι, συγκρίνοντας τιμές, παροχές κ.α.. Hello, this is Greece!!! Μιλάμε για την χώρα του πίσω, την χώρα του "δεν είμαι εξοικειωμένος με την τεχνολογία", την χώρα που οι έχοντες κάρτα στήνονται σε ουρές για αναλήψεις. Τι ψάχνεις τώρα..... Εδώ στην δουλειά εγκαινιάσαμε πλατφόρμα για αιτήματα και όλοι κλασσικά παίρνουν τηλέφωνο ή οι πιο προχώ στέλνουν και email FFS!!! 1
kfyros Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις, πήγαινε κάτσε κοντά του ένα εξάμηνο, να μάθεις τη δουλειά, και να ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, να δεις αν αξίζει. Επειδή με τον Κατρούγκαλο πλέον οι ασφαλιστικές εισφορές - (χαράτσι για πληρωμή των τωρινών συνταξιούχων) θα υπολογίζονται βάσει των κερδών προηγούμενων ετών + προκαταβολές 100% + αυξήσεις φόρου εισοδήματος, θα πρέπει να κάνεις και ένα απλό προϋπολογισμό βιωσιμότητας για να δεις αν συμφέρει να ξεκινήσεις τέτοια δραστηριότητα.Γνώμη μου είναι ότι αν δεν αλλάξει ο νόμος Κατρούγκαλου, ελάχιστοι επαγγελματίες θα παραμείνουν στην Ελλάδα.Ουσιαστικά μας οδηγεί όλους σε σχέση εξαρτημένης εργασίας (συγκέντρωση κεφαλαίου και δημιουργία μεγάλων επιχειρήσεων παντού) ή μας κάνει παράνομους.
bluesattack Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Πλάκα κάνεις ότι τα 13 ευρώ διαφορά στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου δεν κάνουν διαφορά. Δεν κάναν διαφορά το 2009, σήμερα όλοι ψάχνονται. Σιγα το ψαξιμο .Για ρωτησε καποιον να σου αναφερει 3,4 ονοματα ασφαλιστικων εταιρειων να δουμε αν ξερει.Η μαλλον οχι,ρωτα κανα ηλικιωμενο (και οχι μονο) να σου πει το ονομα της δικης του ασφαλιστικης, να δουμε αν την θυμαται (εκτος αν ειναι ασφαλειας υγειας και την χρειαστηκε) και Εσυ φανταζεσαι οτι ολοι μπαινουν σε φορουμ , παιζουν το google στα δαχτυλα, συγκρινουν τιμες , προσφορες , δικαιωματα και συμπληρωνουν online φορμες
zianna Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Σιγα το ψαξιμο .Για ρωτησε καποιον να σου αναφερει 3,4 ονοματα ασφαλιστικων εταιρειων να δουμε αν ξερει.Η μαλλον οχι,ρωτα κανα ηλικιωμενο (και οχι μονο) να σου πει το ονομα της δικης του ασφαλιστικης, να δουμε αν την θυμαται (εκτος αν ειναι ασφαλειας υγειας και την χρειαστηκε) και Εσυ φανταζεσαι οτι ολοι μπαινουν σε φορουμ , παιζουν το google στα δαχτυλα, συγκρινουν τιμες , προσφορες , δικαιωματα και συμπληρωνουν online φορμες Ο ένας από τον άλλον. Πόσα πληρώνεις στην ασφάλεια; 187; Εγώ γιατί πληρώνω 200; Σου είπα, έχω ξαδέρφη δουλεύει μόνο με ασφάλειες αυτοκνήτων. Αναγκάστηκε πάρα πολλές φορές να κόψει από το δικό της κέρδος για να κάνει καλύτερη τιμή στο ασφάλιστρο να μην χάσει τον πελάτη που είχε. Και αυτό έγινε τόσες πολλές φορές μάλιστα, που τώρα κάθεται η ίδια και ελέγχει τις τιμές της αγοράς φροντίζοντας να είναι στο φθηνότερο κόμιστρο να μην έχει κάθε φορά τα ίδια παρακάλια σε όποιον βρίσκει καλύτερη τιμή.
bluesattack Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ε και εγω εχω φιλους που δουλευουν με ασφαλειες αυτοκινητων.Ε μπορει να κανει κανα μικρο σκοντο η μπορει και να μην κανει , γιατι δεν μπορει η δεν θελει.Αυτο ειναι το ψαξιμο ? Τοτε να πηγαινουμε σε ολα τα μαγαζια και να λεμε την βρηκα τοσο στο skroytz την καρτα γραφικων , μου κοβεις 10 ευρω ?
pontez2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Oι ασφαλιστές υπάρχουν και ειναι αναγκαίοι σε κάποιους για έναν και βασικό λογο. Εαν συμβεί το κακό, μιλάς απευθείας με τον ΔΙΚΟ ΣΟΥ άνθρωπο, τον ασφαλιστή ΣΟΥ και αναλαμβάνει αυτός τα πάντα. Οι ασφαλιστικές πλέον ειναι απρόσωπες. Μέχρι να βρεις κάποιον σου βγαίνει η πίστη. Οι αποζημιώσεις αργουν κτλ κτλ. Αν έχεις έναν άνθρωπο που συνεργάζεσαι, θα απαιτήσεις να κάνει το καλυτερο για εσένα. Προσωπικά ο δικός μου άνθρωπος με έχει σωσει απο διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις. Αν ο μέσος Έλληνας αντιληφθεί πόσο καλύτερα ειναι να δωσει 10-20 ευρώ παραπάνω και να έχει κάποιον να πριζει απευθειας αν συμβει το κακό, θα γλιτωσει απο πολλές σκοτουρες. Κατά τα άλλα το επάγγελμα του ασφαλιστή ειναι από τα δυσκολότερα. Μέχρι να αποκτήσεις πελατολογιο που να σε εμπιστευτει σου βγαινει η παναγία, γινεσαι πριχτης κτλ. Αν ομως καταφέρεις να εισαι αξιοπιστος, θα υπάρχει κόσμος που πραγματικά θα σε αγαπάει. 1
zianna Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ε και εγω εχω φιλους που δουλευουν με ασφαλειες αυτοκινητων.Ε μπορει να κανει κανα μικρο σκοντο η μπορει και να μην κανει , γιατι δεν μπορει η δεν θελει.Αυτο ειναι το ψαξιμο ? Τοτε να πηγαινουμε σε ολα τα μαγαζια και να λεμε την βρηκα τοσο στο skroytz την καρτα γραφικων , μου κοβεις 10 ευρω ? Επειδή δεν έχω όρεξη για τρολάρισμα, ό,τι πεις, στην σημερινή Ελλάδα της κρίσης τα 13 ευρώ λιγότερα στην ασφάλεια δεν επηρεάζουν κανέναν και κανείς δεν το ψάχνει για φθηνότερα και οι ασφαλιστές βγάζουν καθαρά 10 χιλιάρικα τον μήνα. ΟΚ;
bluesattack Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μια χαρα ορεξη εχεις για τρολαρισμα.Ειπα εγω οτι βγαζουν 10κ το μηνα ? Ναι επειδη οι ασφαλειες ειναι 6-8-12μηνες συνηθως αυτα τα μικρα ποσα ειναι ψιλοαδιαφορα , εκτος αν μιλαμε για σεβαστη διαφορα.Περισσοτερο μετραει η ''προσωπικη'' επαφη , ειδικα στην Ελλαδα , ειδικοτερα στην επαρχια. Πες την φιλη σου να ζητησει σκοντο στο μαναβικο και τον φουρνο της γειτονιας της , να πει οτι στο σουπερμαρκετ τα βρηκε φθηνοτερα .Και να επικαλεστει την κριση
zianna Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ό,τι να'ναι... Ό,τι πεις, δεν έχω όρεξη για τρολάρισμα, κανέναν δεν πειράζει στην Ελλάδα του σήμερα να πληρώνει περισσότερα σε ασφάλεια. ΟΚ; Και σκόντο δεν ζητάς, πας στον φθηνότερο μόνος σου. Το ίδιο και στην ασφάλεια, πας στην πιο φθηνή. Ο ασφαλιστής μετά σε παίρνει τηλ να σου πει ότι ήρθε το συμβόλαιο και του λες ότι βρήκες πιο φθηνά αλλού και τρώει την παπάρα. Το έχω ακούσει δεκάδες φορές από την ξαδέρφη μου και παρακαλά προσπαθώντας να κατεβάσει την τιμή ή τότε ή στο επόμενο εξάμηνο να τους ξαναπάρει πίσω.
bluesattack Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 E τοτε να κλεισουν ολοι και να μην το πιο (φθηνο) μεγαλο γραφειο.Επισης να κλεισουν ολες οι μικρες επιχειρησεις και να μεινει μονο μια πολυεθνικη.Και οι εργαζομενοι να προσαρμοσουν τον μισθο τους συμφωνα με τον πιο φθηνο ανασφαλιστο εργαζομενο.Ε τι να κανουμε τωρα ? Να πουμε και γιουπι ?
zianna Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 E τοτε να κλεισουν ολοι και να μην το πιο (φθηνο) μεγαλο γραφειο.Επισης να κλεισουν ολες οι μικρες επιχειρησεις και να μεινει μονο μια πολυεθνικη.Και οι εργαζομενοι να προσαρμοσουν τον μισθο τους συμφωνα με τον πιο φθηνο ανασφαλιστο εργαζομενο.Ε τι να κανουμε τωρα ? Να πουμε και γιουπι ? Έλα, πάνε παραδίπλα για τρολάρισμα άλλων. Όποιος θέλει να κόψει για οικονομία, η ασφάλεια είναι μέσα στα τοπ5 που θα κόψει. Κι αν δεν κόψει (πχ αμάξι, νομοθεσία), θα κοιτάξει να μειώσει. Αλλά αν δεν έχεις δουλέψει ποτέ σου και αν δεν συντηρείσαι μόνος να ξέρεις από κουμάντα στο πορτοφόλι ή στην καλύτερη αν βγάζεις μπόλικα και δε σε νοιάζει, λογικό να λες ό,τι να'ναι
bluesattack Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 To βρηκες φιλε .Ετσι , αν καποιο/α δεν τον συντηρει ο μπαμπας και ξερει απο σκληρη δουλεια παει και παζαρευει και τις μπατονετες και τις σερβιετες
pontez2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ακυρο. Πάντως οι ασφαλιστές κατ εμέ ειναι αναγκαίοι παντου.
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Επειδή δεν έχω όρεξη για τρολάρισμα, ό,τι πεις, στην σημερινή Ελλάδα της κρίσης τα 13 ευρώ λιγότερα στην ασφάλεια δεν επηρεάζουν κανέναν και κανείς δεν το ψάχνει για φθηνότερα και οι ασφαλιστές βγάζουν καθαρά 10 χιλιάρικα τον μήνα. ΟΚ; Έχεις δίκιο στο ένα σκέλος οτι ο Έλληνας οχι για 13 αλλά και για 3 ευρώ θα ρωτήσει γιατί εγώ να πληρώνω παραπάνω. Κατά την γνώμη μου όταν μιλάμε για κάποιο ποσό της τάξης των 200 ευρώ με κάποιες αποκλίσεις, δεν θα καθόμουν να ψάχνω πολύ για μια διαφορά 13 ευρώ επι των 200ευρώ, αλλά ο Έλληνας ανέκαθεν όταν γνωρίζει οτι η υπηρεσία που πλήρωσε ή το προϊόν που αγόρασε υπάρχει και κάπου αλλού ακόμα φθηνότερη, νομίζει αυτόματα οτι ο επαγγελματίας ήταν κλέφτης οτι αυτός έπεσε κορόιδο ενώ αν έβρισκε το φθηνότερο νομίζει οτι είναι ο μάγκας ο νικητής και ο ψαγμένος που κανένας δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει. Δεν αναφέρομαι για όλους φυσικά αλλά για τους περισσότερους. Τώρα αν έχεις οικονομικά προβλήματα και επιφυλάξεις για το αν θα πρέπει να δώσεις 13ευρώ παραπάνω για ασφάλεια, καλύτερα να μην χρησιμοποιείς καθόλου αυτοκίνητο, γιατί το αυτοκίνητο συνεπάγεται και ένα πακέτο εξόδων πέραν της ασφάλειας, έξοδα μάλιστα για τα οποία δεν μπορείς να προσδιορίσεις επ' ακριβώς πόσα θα πληρώσεις μέσα στο έτος από διάφορους παράγοντες π.χ τιμή της βενζίνης, κάποια έκτακτη βλάβη στο αμάξι που είναι εκτός ασφαλιστικής κάλυψης κοκ, και οι αποκλίσεις από τα έξοδα αυτά μπορεί να φτάσουν και πολύ παραπάνω από τα 13ευρώ. Εν κατακλείδι, δεν είναι πάντα θέμα κρίσης αν τρώγεται κάποιος για τα 13 ευρώ στο ασφάλιστρο, αν μιλούσαμε για κάποιο άλλο προϊόν ή υπηρεσία χαμηλότερης αξίας π.χ 50-70 ευρώ όπου τα +13ευρώ επιφέρουν αύξηση 18.5 - 18.8% εκεί να συμφωνήσω. "Μήτσο θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Φέτος ξεκίνησα να στέλνω το παιδί αγγλικά και το επιπλέον έξοδο είναι σημαντικό. Τα έβαλα κάτω και αποφάσισα πως δε γίνεται να συνεχίσω την ασφάλεια." Καλή ερώτηση, θα του έλεγα για τις συνέπειες αν τρακάρει με κάποιον ο οποίος θα έχει και παιδί και προκληθούν τραυματισμοί και στους δύο και το φταίξιμο το είχε αυτός χωρίς ασφάλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα