cris41 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα σας, Πριν 4-6 μήνες αγορασα απο εδω μεσα ενα Samsung Note Pro Tablet μαζι με κουτι αποδειξη παμπλικ(αγορα δεκεμβριος του 2015). Μου εβγαλε κατι η οθονη και το πηγα στα παμπλικ νεας σμυρνης και στο συνταγμα και μου ειπανε οτι η αποδειξη ειναι πλαστη και μαλλον φωτοσοπ. Πολυ καλη αντιγραφη μαλιστα μου ειπαν. Το καταλαβανε αυτοι με τον κωδικο του πελατη και τον κωδικο προιοντος που εβγαζε αλλα πραγματα. Ρωταω εγω τωρα τι να κανω; Να το παω σαμσουνγκ; Να δω καπως αν εχει υπολοιπο εγγυησης(που θα εχει λογικα). Η αποδειξη πανω κανονικα εγραφε το μοντελο ταμπλετ με το σωστο ΙΜΕΙ φπα τιμες κλπ κανονικοτατη. Αν το παω για σερβις χυμα σμαρτεκ απο οσο ξερω που ειναι αντιπροσωπος; ΥΓ. Δηλαδη ακομα και με αποδειξεις Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η. Θα το πηγαινω σε καταστημα να μου την επιβεβαιωσουν ...
nikoskon Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Λογικά από το ΙΜΕΙ/SN θα τσεκάρουν υπόλοιπο εγγύησης και όχι από απόδειξη αγοράς. Γιατί δεν τους παίρνεις ένα τηλέφωνο; 1
cris41 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Έκανα τωρα και μου ειπανε οτι αφου δεν εχει αποδειξη το πανε με την ημερομηνια κυκλοφοριας και βασει αυτης εληξε τον Φεβρουαριο του 2016. Οποτε απλα επεσα σε εναν απατεωνα που μου το εδωσε με πλαστη αποδειξη..
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 αν δεν εχεις αποδειξη υποχρεωτικα θα παει με το ποτε εφυγε απο αυτους(αντιπροσωπεια).τωρα αν στο καταστημα η εγγυηση δεν εχει ληξει τοτε ναι δεν εχεις θεμα.εννοω η σωστη εγγυηση/αποδειξη
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δώσε στεγνά αυτόν που στο πούλησε εδω δεν θα αλλαξει και τιποτα.θα φτιαξει αλλο Username και παμε παλι τα ιδια. 1
cris41 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Φιλε πουλινος το θεμα ειναι οτι δε ξερω καν απο που ειναι αγορασμενο. Δεν ειναι απο τα παμπλικ. Σιγουρα απο Ελλαδα μιας και το κουτι εχει πανω αυτο της εισαγωγης απο την σαμσουγνκ ελλας.. Εψαξα να τον βρω... Δε τον βρηκα δυστυχως. Ειχε τηλεφωνο και πηρα τηλεφωνο και βρεθηκαμε αμεσως. Ουτε κριτικες ουτε τιποτα. Εγινε αμεσως η συναλλαγη. Αφου ουτε οι υπαλληλοι στο παμπλικ το καταλαβανε. Και ηταν 45αρης. Εντομεταξυ αψογο ταμπλετ ευγενεστατος κλπ. Οποτε την επομενη φορα που θα αγορασω κατι με αποδειξη θα επικοινωνησω και με το μαγαζι να το επιβεβαιωσουν.
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 αν δεν ξερεις απο που ειναι αγορασμενο τοτε υποχρεωτικα με την εγγυηση με βαση το imei.γενικως θελει προσοχη και ναι αντε να καθεσαι να τσεκαρεις καθε φορα με το καταστημα.που φτασαμε.Photoshop γινεται για πλακα.και μονο την ημερομηνια πχ να αλλαξει και να την βαλει ενα χρονο μπροστα το πουλαει με δηθεν εγγυηση που δεν υπαρχει.αλλιως εστο ενας τυπικος ελεγχος στο site του κατασκευαστη για να δει καποιος την εγγυηση στο περιπου.
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Φιλε πουλινος το θεμα ειναι οτι δε ξερω καν απο που ειναι αγορασμενο. Δεν ειναι απο τα παμπλικ. Σιγουρα απο Ελλαδα μιας και το κουτι εχει πανω αυτο της εισαγωγης απο την σαμσουγνκ ελλας.. Εψαξα να τον βρω... Δε τον βρηκα δυστυχως. Ειχε τηλεφωνο και πηρα τηλεφωνο και βρεθηκαμε αμεσως. Ουτε κριτικες ουτε τιποτα. Εγινε αμεσως η συναλλαγη. Αφου ουτε οι υπαλληλοι στο παμπλικ το καταλαβανε. Και ηταν 45αρης. Εντομεταξυ αψογο ταμπλετ ευγενεστατος κλπ. Οποτε την επομενη φορα που θα αγορασω κατι με αποδειξη θα επικοινωνησω και με το μαγαζι να το επιβεβαιωσουν. Υπάρχει περίπτωση να το είχε πάρει κι αυτός από άλλον και να μην ήξερε για την πλαστή απόδειξη;
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 σωστα παιζει και αυτο αφου πολλες φορες αλλαζουν πολλα χερια.και απλα αυτος να μην χρειαστηκε ποτε την εγγυηση.
cris41 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Όχι όχι παιδιά. Μου είπε ότι το αγόρασε ο ίδιος από τα παμπλικ. Και μου συστήθηκε και με το ονομα που έλεγε και η απόδειξη επάνω..
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 μπορει να συστηθηκε με ψευτικο μπορει 1002.δεν εχει νοημα πλεον.δεν αλλαζει.μονο απο το κινητο αν εβρισκες που ανηκει θα ξεραμε.ολα τα αλλα μπορει να ειναι fake. Όχι όχι παιδιά. Μου είπε ότι το αγόρασε ο ίδιος από τα παμπλικ. Και μου συστήθηκε και με το ονομα που έλεγε και η απόδειξη επάνω..
vrwmiaris Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Επειδή θέλω και εγώ να πάρω κάτι το οποίο δεν έχει απόδειξη, τι να κάνω για να το τσεκάρω;
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Επειδή θέλω και εγώ να πάρω κάτι το οποίο δεν έχει απόδειξη, τι να κάνω για να το τσεκάρω;αναλογως τι ειναι να παρεις αν και ισως να ειναι καλυτερα να δωσεις κατινπαραπαξω να παρεις κατι που να εχει εγγυηση.οπως και αν γινεται απο καποιον πωλητη με καμποσες θετικες.κατα τα αλλα αν ειναι χωρις εγγυηση καλο ελεγχο οτι παιζει και οτι tests μπορεις να κανεις.πχ αν ειναι κινητο ελεγχο οτι πιανει σημα οτι μιλας οτι σε ακουν.δουλευει δονηση;wifi?gps?card reader?καμμενα pixel;γρατζουνιες;επισης προσοχη γιατι το χωρις αποδειξη μπορει να σημαινει και κλεμμενο.δεν εχει αποδειξη η δεν εχει εγγυηση.αλλο το ενα αλλο το αλλο
vrwmiaris Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 αναλογως τι ειναι να παρεις αν και ισως να ειναι καλυτερα να δωσεις κατινπαραπαξω να παρεις κατι που να εχει εγγυηση.οπως και αν γινεται απο καποιον πωλητη με καμποσες θετικες.κατα τα αλλα αν ειναι χωρις εγγυηση καλο ελεγχο οτι παιζει και οτι tests μπορεις να κανεις.πχ αν ειναι κινητο ελεγχο οτι πιανει σημα οτι μιλας οτι σε ακουν.δουλευει δονηση;wifi?gps?card reader?καμμενα pixel;γρατζουνιες; επισης προσοχη γιατι το χωρις αποδειξη μπορει να σημαινει και κλεμμενο.δεν εχει αποδειξη η δεν εχει εγγυηση.αλλο το ενα αλλο το αλλο Ναι γι'αυτό ρωτάω.Δεν ξέρω εάν με δώσει το ιμει της συσκευής για να ρωτήσω συν αντιπροσωπία τι παίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα