Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Παρήγγειλα το Xiaomi Redmi Note 3 Pro από vickmall πριν 2 εβδομάδες περίπου. Μου δώσανε tracking number το οποίο το παρακολουθώ στο https://www.17track.net και οι καταστάσεις που υπάρχουν είναι οι εξής:

-----------------------------------------------------------------------------------------

2016-08-21 08:49 - The item has arrived in the country of destination

2016-08-18 09:02 - The item is on transport to the country of destination

2016-08-17 13:36 - The item is at the PostNL sorting center

2016-08-15 04:19 - The item is pre-advised

-----------------------------------------------------------------------------------------

Από τις 21 του μηνός δηλαδή είναι Ελλάδα.

Όταν πάω στα ΕΛΤΑ και βάζω το ίδιο tracking number να δω τι γίνεται μου βγάζει το εξής:

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - 17-08-2016 13:36 - ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ερώτηση 1: Υπάρχει περίπτωση να έχει "κολλήσει" στο τελωνείο και να πρέπει να πληρώσω? Και αν ναι, πως θα το μάθω?

Ερώτηση 2: Είναι φυσιολογική αυτή η καθυστέρηση των 4+ ημερών από την στιγμή που έχει φτάσει Ελλάδα? Υπάρχει τρόπος να μάθω που ακριβώς βρίσκεται το κινητό?

1η φορά παίρνω απ'έξω, οπότε με το μαλακό παιδιά. Αν έχετε άλλες πληροφορίες να μου δώσετε, ευπρόσδεκτες.

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά αλλά πως θα το μάθω αν είμαι αυτός ο "τυχερός"? Πρέπει να πάρω κάπου εγώ? Θα με πάρει κάποιος? Τι φάση?

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά αλλά πως θα το μάθω αν είμαι αυτός ο "τυχερός"? Πρέπει να πάρω κάπου εγώ? Θα με πάρει κάποιος? Τι φάση?

Αν τυχόν, που δεν πρόκειται, θα σε πάρουν τηλέφωνο ναι.

Δημοσ.

Ποιο τελωνείο μωρέ; Από Ολλανδία;

Αρχηγέ, είναι Αύγουστος και είναι τα ΕΛΤΑ, δεν είναι τίποτα περισσότερο.

Εντός ΕΕ δεν περνάνε τελωνείο τα δέματα, εκτός από κάποιο screening στο Schiphol για ντρόγκια.

Δημοσ.

Ok ευχαριστώ.

Μάλιστα λίγο μετά από το post έγινε update σε:

(http://www.17track.net/)

2016-08-25 16:22 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)

2016-08-25 12:11 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

(Στα Ελληνικά - ΕΛΤΑ)

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 25-08-2016 12:11 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 25-08-2016 16:22 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Πάμε καλά δηλαδή? Πλησιάζουμε? :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...