Προς το περιεχόμενο

Αγορα low budget smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα,

ενδιαφέρομαι για αγορά ενός φτηνού smartphone για την μητέρα μου. Θα είναι το πρώτο της πείραμα με smartphone. Δεν ζητάει πολλά πραγματάκια, κανά facebook, viber και καμμία φώτο. Κατά προτίμηση το τηλέφωνο να είναι και dual sim. Το budget είναι αυστηρά κάτω από 100 ευρώ και από Ελλάδα μεριά δεν βρήκα πολλά πράγματα.

Από Κίνα είδα ήδη το bluboo picasso. Υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο ή πιο αξιόπιστο στα χρήματα αυτά?

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα,

ενδιαφέρομαι για αγορά ενός φτηνού smartphone για την μητέρα μου. Θα είναι το πρώτο της πείραμα με smartphone. Δεν ζητάει πολλά πραγματάκια, κανά facebook, viber και καμμία φώτο. Κατά προτίμηση το τηλέφωνο να είναι και dual sim. Το budget είναι αυστηρά κάτω από 100 ευρώ και από Ελλάδα μεριά δεν βρήκα πολλά πράγματα.

Από Κίνα είδα ήδη το bluboo picasso. Υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο ή πιο αξιόπιστο στα χρήματα αυτά?

κατω απο 100 ευρω θα σου προτεινα να δεις το Pepsi P1S. Στα 100, αν μπορεις να τα δωσεις,τσεκαρε το xiaomi redmi 3s

review:

• Like 2
Δημοσ.

Το budget είναι πολύ αυστηρά μέχρι τα 100 ευρώ οπότε το vernee thor και το xiaomi redmi 3s αποκλείονται. Το pepsi δεν το είχα προσέξει καθόλου αλλά η αλήθεια είναι πως από το review μου έκανε τρομερή εντύπωση!

• Like 1
Δημοσ.

Το Lenovo δεν το βρίσκω κάτω από 100.. θα μπορούσες να μου πεις σε ποιο κατάστημα είναι μήπως μου διαφεύγει? Πάντως έχω αρχίσει να ψήνομαι για το pepsi p1s. Ξέρουμε από θέμα αξιοπιστίας πως τα καταφέρνει ?

Δημοσ.

Το Lenovo δεν το βρίσκω κάτω από 100.. θα μπορούσες να μου πεις σε ποιο κατάστημα είναι μήπως μου διαφεύγει? Πάντως έχω αρχίσει να ψήνομαι για το pepsi p1s. Ξέρουμε από θέμα αξιοπιστίας πως τα καταφέρνει ?

κοιτα, γενικα κατω απο 100 ευρω μην περιμενεις πολλα, ειδικα σε κινεζικα. Περα απο το review αυτο, δεν μπορω να πω κατι παραπανω. Τωρα λογω pepsi , ισως να ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Σε αρκετά καταστήματα, δες εδώ:

http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-lenovo-k3-note

Για το pepsi είναι νωρίς να μιλάμε για αξιοπιστία αλλά τα reviews που έχω δει είναι θετικά. Προσωπικά, για φτηνό που έψαχνα πήγα στο ht17 pro, στα 63€. (Προπαραγγελία με έκπτωση, τώρα έχει λίγο παραπάνω).

• Like 2
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας. Μου δώσατε αρκετές ιδέες. Τώρα μένει να αποφασίσω αν και η αλήθεια είναι πως το pepsi είναι πρώτο στην κούρσα :P

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ καλό τηλέφωνο αλλά για το aliexpress δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα και η τιμή στο banggood από ότι βλέπω είναι με coupon για το us warehouse ενώ η κανονική τιμή είναι κάπου στα 120.. πάντως για το συγκεκριμένο ίσως να άξιζε η υπέρβαση καθώς έχω στην κατοχή μου το redmi note 3 pro και μπορώ να πω μονάχα τα καλύτερα για την εταιρεία.

Δημοσ.

Πολύ καλό τηλέφωνο αλλά για το aliexpress δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα και η τιμή στο banggood από ότι βλέπω είναι με coupon για το us warehouse ενώ η κανονική τιμή είναι κάπου στα 120.. πάντως για το συγκεκριμένο ίσως να άξιζε η υπέρβαση καθώς έχω στην κατοχή μου το redmi note 3 pro και μπορώ να πω μονάχα τα καλύτερα για την εταιρεία.

κοιτα ali εχω κανει αγορεs, δεν ειχα ποτε καποιο θεμα, απλα τσεκαρε τον seller. Αν ψαξεις υπαρχει και το redmi 3/3s στο κατοσταρικο (102-103 euros)

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει πραγματικά ευχαριστώ πάρα πολύ. Έκανα το ποστ έχοντας στο μυαλό μου ένα δύο τηλέφωνα και πλέον έχω ένα σωρό επιλογές σε όλα τα budget εκεί γύρω. Ισως η επιλογή να με δυσκολέψει περισσότερο από ότι περίμενα.

Δημοσ.

Πολλοί ποδηλάτες στην Κύπρο αγοράζουν διάφορα από το aliexpress πχ φανάρια, παγούρια που κρατάνε θερμοκρασία κλπ και δεν είχαν πρόβλημα. Ο seller είναι το θέμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...