Ntinaras Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Εκανα τη σασχλαμαρα και ενωσα τα 2 βασικα μεηλ που εχω, και ερχονται και στα 2 και τα 2. Εχω φαει το κοσμο να βρω τροπο να τα χωρισω και δε βρισκω πουθενα τετοια επιλογη ουτε στο ενα account ουτε και στο αλλο. βοηθεια γιατι το κινητο μου βαραει καθε 5 λεπτα απο το σπαμ
NikosKallithea Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Στο Yahoo σου έχει έρθει ένα εμαιλ που λέει ότι έγινε σύνδεση με κάποιον άλλο λογαριασμό (ή περίπου κάτι τέτοιο) πας σε αυτό το εμαιλ και πατάς ακύρωση
NikosKallithea Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Σου λεω και παλι το gmail στείλει στο yahoo ένα εμαιλ με την παρακάτω επικεφαλίδα, είναι το ίδιο εμαιλ από το οποίο έκανες και την επιβεβαίωση, σε αυτό το εμαιλ κάτω κάτω έχει λινκ ακύρωσης Σχετ: (#10000000) Gmail Προώθηση επιβεβαίωσης - Λήψη αλληλογραφίας από τη διεύθυνση [email protected]
InfernoN Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 πως γινεται να μην βλεπεις τιποτα και στα 2 account και να μην βλεπεις και το email που σου λεει ο nikos τι μαυρες μαγειες εχουν παιχτει εκει αραγε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα